Portier twijfelt: is hij toxisch?

CLP-pictogrammen - ECHA

Voormalig ANZ-voorzitter Hugo Portier schrijft quasi dagelijks zijn frustraties van zich af. Vandaag heeft hij het over zijn al dan niet voorhanden zijnde gifgehalte:

Hugo Portier

1u  · Ik ben toxisch. Ik keek eens goed in mijn binnenste en vond niks toxisch. Ik drink niets anders dan water, wel water uit Wallonië, zou er dan toch…?

Ik rook niet, enkel sigaren die ik nu en dan van mijn vrouw krijg, ik eet gezond – wel is het zo dat ik er nu en dan bij sta als spek en bonen, een slechte eetgewoonte, ik geef het toe.

Ik ben een Vlaams nationalist, oei, dus volgens de Rode Vaan communist en nu en dan viroloog, kind aan huize en preekbuis bij de politiek correcte VTM en de VRT.

Van Ranstje, ben ik toxisch. Wat nu? Ik maak gebruik van het feit dat hij opgesloten is in een ‘ safe house’: voor eenvoudige mensen zoals U en ik een ‘beveiligd huis’ om een anti toxische behandeling te volgen want Rode Vaan drager komt immers niet meer op de beeldbuis en dat is een prima aanzet voor een doeltreffende anti toxische genezing.

O ja, De Rode Vaan drager heeft Conings twee uur voor zijn deur zien rondlopen en heeft de politie niet gebeld…Wie is er nu toxisch?

Volgens de politieke correcte berichten van de VTM en de VRT is de toxische aandoening bij de Vlaams nationalisten sterk gedaald sinds Rode Vaan drager Van Ranstje niet meer verschijnt op de TV schermen.

VRT en VTM denken er ernstig aan prikkie Heeren, pakkie Sjoemelpoedel Sihame, plexi Quickie een langlopend contract aan te bieden, de zenders trekken een lijn door, deze van de Keizer sjoemelaar uit Oostende die verklaarde dat wat hij gezien had bij Pakki toch ‘vrij in orde was.’

O ja, vergeten we opgestoken vingertje niet, juist, de verbrander. Die vult op zich alleen heel het TV scherm.”

Dit ging eraan vooraf:

…Zelfs vanuit zijn schuiloord geeft Van Ranst interviews, vraag me niet hoe, twittert zich een zere duim, en laat niet na om de schuld van wat zich vandaag afspeelt in dat Limburgs natuurgebied, bij mensen te leggen die met hem op een democratische manier van mening verschillen. Niet alleen het eeuwig vermaledijde Vlaams Belang, maar ook lieden als Frank Thevissen, naast brave borsten als Siegfried Bracke, Rik Torfs en Hendrik Vuye. Dat zijn geen extreemrechtse ‘haatzaaiers’, maar niettemin zouden ze volgens Van Ranst bijdragen tot het ‘xenofobe klimaat’ waarin mensen als hij gevaar lopen. Allen zijn ze door hun ‘denigrerende en tendentieuze be richten’ mee schuldig aan ‘het creëren van een toxisch sfeertje’...

Uit: Al wie Marc Van Ranst bekritiseert is voortaan toxisch

Sinds MVR niet meer elke TV-avond in “prime time” ons met zijn toekomstvoorspellingen nachtmerries bezorgt, vrezen wij voor zijn psychische toestand. Daarom hebben wij ons oor te luisteren gelegd bij ondergenoemde “expert”-levenscoach. Kortom: VTM moet dringend een vertrouwenspersoon naar de MVR-burcht sturen om hem langzaam te laten ontwennen aan de dagelijkse toxische aandacht…

1 gedachte op “Portier twijfelt: is hij toxisch?

  1. Ik denk dat mvr de muren oploopt omdat hij niet meer op TV komt. Zijn enige bron van roem verzinkt in het niet door een sergeantje die het klaar speelt de hele heisa om mvr te omzeilen. Droevige figuur die mvr, leeg aan het lopen zoals een opgeblazen ballon(want dat is hij) en verdwijnend in het niets want dat zijn leeg gelopen ballonnen.
    Wat rest de droevige ziel nog dan kommer en kwel over zijn mislukte putsch om de nationalisten in de hoek te zetten. Mvr tot nooit meer.

Reacties zijn gesloten.