Poolse stem in de EU-praatbarak

Janusz Korwin-Mikke:

“Polen heeft geen probleem met migranten.  Polen heeft een probleem met migranten die volgens het absurde Dublin-regime gedwongen worden in een opvangcentrum te blijven hoewel ze naar Duitsland, Oostenrijk en andere landen willen vluchten.  
Polen heeft duidelijk minder omvangrijke sociale uitkeringen.  Als we de sociale hulp afschaffen, zou geen kat naar Polen en heel Europa komen om van aalmoezen te leven.  Mensen die willen werken zijn waardevol, maar die worden terug naar hun landen gestuurd en wij behouden hen, die niet willen werken.  
Dat is een belachelijke politiek.  Het resultaat is dat Europa met menselijke afval overstroomd wordt.   Duidelijk toch: menselijke afval die niet wil werken!  
Amerika werd een wereldmacht dankzij migranten die wilden werken.  Die wilden niet van aalmoezen leven.  Wij ruineren Europa en deze politiek is de ondergang van Europa!”

 

6 gedachten over “Poolse stem in de EU-praatbarak

 1. Verstandig man, hij wil het vrouwenstemrecht afschaffen. Mss onze laatste redding. Lees bv maar eens wat een Oostenrijkse journaliste van FPÖ-aanhangers en van asielzoekers denkt:

  Over FPÖ-aanhangers:
  ‘Es sind die hässlichsten Menschen Wiens, ungestalte, unförmige Leiber, strohige, stumpfe Haare, ohne Schnitt, ungepflegt, Glitzer-T-Shirts, die spannen, Trainingshosen, Leggins. Pickelhaut. Schlechte Zähne, ausgeleierte Schuhe.

  Over asielzoekers:
  Die Flüchtlinge aus dem Nahen Osten sind ein schönerer Menschenschlag. Und jünger. Und irgendwie schwant ihnen das, den abgearbeiteten, älteren Österreichern. Und sie werden sehr böse und würden die Flüchtlinge gern übers Meer zurück jagen.«

  En zij is bijlange niet de enige, als ik het vrijwilligstersleger zie dat zich rond de jonge moslims verdringt.

 2. Halloooo…? Omdat een “Oostenrijkse journaliste” (bron a.u.b.?) nonsens vertelt zou het ‘n goeie zaak zijn als het vrouwenstemrecht weer wordt afgeschaft?

  Welke medicijnen hebt u vanmorgen ingenomen?

  • Google op de tekst en je hebt direkt alle bronnen.
   Alle conservatieve vrouwen zouden blij moeten zijn als het vrouwenstemrecht werd afgeschaft, want de kans is groot dat de politiek een stuk rechtser zou worden.
   Het gaat niet om ‘één journaliste’, maar om de meerderheid der vrouwen, die immers flink oververtegenwoordigd zijn in linkse partijen, linkse betogingen, hulpverlening aan moslims enz.
   Vrouwen kunnen een land naar de oorlog stemmen, maar ze moeten niet meevechten als het er werkelijk van komt. Daar is iets onrechtvaardigs aan.

   • 1. Wat de bronvermelding betreft: het is de redactie zelf die, enkele maanden geleden, heeft gevraagd om bij citaten de bron te vermelden…
    2. Dank voor de verduidelijking van uw visie op de vrouwen in het algemeen, dit bleek trouwens reeds duidelijk uit uw reacties.
    Eventuele moslim-lezers van deze blog zullen uw visie ten zeerste waarderen en het volledig met u eens zijn.
    3. Indien ‘n politiek doel moet bereikt worden door de helft (en meer) van de bevolking uit te sluiten, bedankt, maar dan zonder mij!

    • Als een militair doel moet bereikt worden door de helft vd bevolking-de vrouwen-uit te sluiten, bedankt, maar dan zonder mij! Met ALLE kiezers ten oorlog om de gemaakte fouten recht te zetten, of met niemand; zo wordt wat verantwoordelijkheid bijgebracht.
     Hier trouwens nog een openbarend filmpje van wat een vrouw door haar tenhemelschreiende naiviteit met een land (een continent!) kan aanrichten (maar zelfs zij gaat niet meevechten in de burgeroorlog die zijzelf aan het veroorzaken is):

   • @ Frans,

    vrouwen in het leger, terwijl mannen hun taak overnemen en volop bevallen. Moet kunnen.

Reacties zijn gesloten.