Politiek inzicht

Onze coronadictatuur heeft het telkens als de strategie gewisseld wordt over “voortschrijdend inzicht”. Iets dergelijks is er nu ook in Israël aan de gang.

Terwijl het EMA sinds maart verleden jaar beraadslaagt (… in opdracht van de westerse concurrentie op de rem gaat staan) over het al dan niet toelaten van het Russische vaccin Sputnik V, terwijl de westerse wereld de vaccinaties met Sputnik V als niet geldig beschouwt, is men in Israël al een stapje verder.

Israël ziet af van de 3-dagen quarantaine voor toeristen gevaccineerd met Sputnik V. Zij moeten “slechts” nog een negatieve PCR test voorleggen niet ouder dan 24 uur.

Wie meent dat uitsluitend Russen nu zonder de 3-daagse isolatie naar Israël zullen kunnen reizen, heeft het mis. Het werd over heel de wereld uitgevoerd. Meer info bij: https://sputnikvaccine.com/

https://tass.com/society/1388409

2 gedachten over “Politiek inzicht

 1. In tegenstelling wat men zou kunnen afleiden uit het bericht over Israël, is er daar van politiek inzicht nog niet veel sprake.
  In de volgende bron is er een vernietigende analyse van een Israëlische prof. met een ijzersterke reputatie, en dus geen “wappie” zoals men dat in Nederland zegt over wie er een “afwijkende mening” (sic) heeft :
  https://www.frontnieuws.com/israelische-professor-ehud-qimron-ministerie-van-volksgezondheid-het-is-tijd-om-falen-toe-te-geven/#comment-53211
  met citaten :
  “Een hoogleraar immunologie uit Israël heeft besloten zijn hoofd boven het maaiveld te steken en zijn regering aan te pakken, hij heeft een open brief geschreven die ook van toepassing is op het Rutte-regime in Den Haag…………….
  Professor Ehud Qimron, hoofd van het Departement Microbiologie en Immunologie aan de Universiteit van Tel Aviv en één van de meest vooraanstaande Israëlische immunologen, heeft een open brief geschreven waarin hij scherpe kritiek uit op het Israëlische – en inderdaad wereldwijde – beheer van de coronavirus-pandemie, schrijft Swprs.org.
  Originele brief in het Hebreeuws: N12 News (6 januari 2022). Zie ook: Professor Qimron’s voorspelling uit augustus 2020: “History will judge the hysteria” (INN)..
  Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven………….
  U weigerde toe te geven dat de infectie in golven komt die vanzelf wegebben, ondanks jaren van observaties en wetenschappelijke kennis. U stond erop elke afname van een golf alleen aan uw acties toe te schrijven, en zo door valse propaganda “overwon u de plaag.” En weer versloeg u het, en weer, en weer, en weer.
  Pathologisch totalitarisme 101
  U weigerde toe te geven dat massale tests ondoeltreffend zijn, hoewel uw eigen noodplannen dit uitdrukkelijk vermelden (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, blz. 26).
  U weigerde toe te geven dat genezing meer bescherming biedt dan een vaccin, ondanks eerdere kennis en waarnemingen waaruit blijkt dat niet-genezen gevaccineerden een grotere kans lopen besmet te raken dan genezen mensen. U weigerde toe te geven dat gevaccineerden besmettelijk zijn, ondanks de waarnemingen. Op basis hiervan hoopte u kudde-immuniteit te bereiken door vaccinatie – en ook daarin faalde u……………
  U stond erop het feit te negeren dat de ziekte tientallen malen gevaarlijker is voor risicogroepen en oudere volwassenen, dan voor jongeren die niet tot de risicogroepen behoren, ondanks de kennis die al in 2020 uit China kwam.
  U weigerde de “Barrington Declaration”, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en medische professionals, of andere programma’s met gezond verstand aan te nemen. U koos ervoor om ze belachelijk te maken, te belasteren, te verdraaien en in diskrediet te brengen. In plaats van de juiste programma’s en mensen, hebt u gekozen voor professionals die geen relevante opleiding hebben voor pandemiebeheer (fysici als belangrijkste regeringsadviseurs, dierenartsen, veiligheidsagenten, mediapersoneel, enzovoort)……….
  Onomkeerbare schade aan het vertrouwen
  Vanuit de hoogte van uw overmoed hebt u echter ook het feit genegeerd dat de waarheid uiteindelijk aan het licht zal komen. En die begint onthuld te worden. De waarheid is dat u het vertrouwen van het publiek in u tot een ongekend dieptepunt hebt gebracht, en dat u uw status als bron van autoriteit hebt uitgehold. De waarheid is dat u honderden miljarden shekels hebt verspild zonder enig resultaat – voor het publiceren van intimidatie, voor ondoeltreffende tests, voor destructieve lockdowns en voor het verstoren van de routine van het leven in de afgelopen twee jaar………….
  U hebt het onderwijs van onze kinderen en hun toekomst vernietigd. Jullie hebben ervoor gezorgd dat kinderen zich schuldig voelen, bang zijn, gaan roken, drinken, verslaafd raken, voortijdig school verlaten en ruzie maken, zoals schooldirecteuren in het hele land getuigen. U hebt de bestaansmiddelen, de economie, de mensenrechten, de geestelijke gezondheid en de lichamelijke gezondheid geschaad…………
  U hebt collega’s belasterd die zich niet aan u overgaven, u hebt de mensen tegen elkaar opgezet, de samenleving verdeeld en het discours gepolariseerd. U hebt, zonder enige wetenschappelijke basis, mensen die ervoor kozen zich niet te laten vaccineren, gebrandmerkt als vijanden van het publiek en als verspreiders van ziekten. U bevordert, op ongekende wijze, een draconisch beleid van discriminatie, ontzegging van rechten en selectie van mensen, waaronder kinderen, op grond van hun medische keuze. Een selectie die elke epidemiologische rechtvaardiging ontbeert…………
  En dan het besluit :
  “Er is op dit moment geen medische noodsituatie, maar u bent al twee jaar bezig een dergelijke toestand te cultiveren vanwege machtswellust, budgetten en controle. De enige noodsituatie nu is dat jullie nog steeds het beleid bepalen en enorme budgetten hebben voor propaganda en bewustzijnstechniek in plaats van ze te gebruiken om de gezondheidszorg te versterken……..
  Deze noodsituatie moet stoppen! ………………..
  Professor Udi Qimron, Faculteit Geneeskunde, Universiteit van Tel Aviv “ (=einde citaten).

  Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  Ik verwijs voor de volledige tekst naar de inhoud van de brug. Daar valt niets meer aan toe te voegen. Hetzelfde dient gezegd te worden van Vivaldi, de communistische logemaffia bende, en de handlangers ervan, zowel in de politiek als in de pocopers en in de (pseudo) wetenschappelijke & intellectuele middens. Allemaal zijn ze schuldig aan hoogverraad en misdaden tegen de mensheid. (met massamoorden).

  Kan iemand van het V.B. deze brief eens voorlezen in de Kamer, zonder eerst te vermelden van wie hij komt. Met deze striemende analyse is dan ook alles gezegd.

  • We wilden hiermee de flexibele koopmansgeest der Israëliërs aantonen.

Reacties zijn gesloten.