Politiek-incorrect woordenboek

Politiek-incorrect woordenboekPolitiek-incorrect woordenboek

Op vraag van onze lezers, die nog niet vertrouwd zijn met de nieuwe terminologie en deze niet kunnen  terugvinden in het klassieke  woordenboek, zijn wij onder de leiding van prof. dr. K. Affir gestart met een politiek-incorrect woordenboek.  Vooral uit de regio Gent, waar de woordenschat tot een minimum herleid werd, was de vraag naar een verklarend woordenboek groot, opdat men tussen de lijntjes door zou kunnen lezen of de nieuwe trend van bundeling der onuitgesproken meningen of gedachten in één samenvattend, verhelderend woord te kunnen begrijpen.  Wij zullen deze lijst regelmatig aanvullen en verzoeken onze lezers ons daarbij een handje toe te steken.

  • Absurdistan: Westers land onder de heerschappij van de waanzin, van de meningsdictatuur.  Met het achtervoegsel ‘istan’ wegens de islamitische invloed in staten en steden.
  • Absurdistan: Film uit 2008.
  • Allahheiligen: Mogelijkheid tot omvorming van een christelijke feestdag volgens de dhimmituderegels.
  • Allmanistan: Duitsland onder Turkse heerschappij.  Samengesteld uit ‘Allman’, Turkse vertaling van ‘Duitsland’ en het achtervoegsel ‘istan’.
  • Antifa: antifascistische beweging, m.a.w. extreem-links of communistisch geïnspireerde groeperingen.

Prof. Dr. K. Affir en Florent van Ertborn

3 gedachten over “Politiek-incorrect woordenboek

  1. Sorry, er staat een fout in het lijstje. Antifa is geen ANTI-fascistische beweging. Antifa en andere fascisten hebben beide de hang naar samen marcheren. Men ontleent de kracht aan de groep waarin men zit. Beide bewegingen sluiten een andere mening uit en beide bewegingen hebben niets met democratie. De drie belangrijkste punten van het fascisme komen terug in Antifa. Daarom kan gewoon gesteld worden dat Antifa gelijk staat aan alle andere fascistische stromingen, het enige verschil is dat bij de fascisten oude stijl er een hang was naar strakke kleren, fris geschoren en korte haardracht. Bij de Antifa heeft men een afkeer van zeep, men was zich niet, scheert zich niet en gaat nooit naar de kapper.

    Antifa is dus een fascistische beweging!

    • We zullen de waarde professor van uw inbreng op de hoogte brengen.

Reacties zijn gesloten.