Poco media kiezen hùn Franse president…

Afbeeldingsresultaat voor élection présidentielle france… de kiezers moeten zich daar maar bij neerleggen. Zoveel is duidelijk: Marine Le Pen màg de presidentsverkiezingen niet winnen.  Bij onze tv-zenders komt ze pas in beeld als haar extreem-linkse tegenstanders de boel kort en klein slaan. Waarbij steeds, quasi als excuus, aangevoerd wordt dat Marine Le Pen eigenlijk, feitelijk voor de ‘rellen’ verantwoordelijkheid is.  Zelfs als er een brandbom in het FN-hoofdkwartier gegooid wordt.

Zij wordt liefst doodgezwegen of voorgesteld als een legering van een oudermoordenares en de reïncarnatie van Hitler.  Intussen is ze niet verbaasd dat haar parlementaire onschendbaarheid in het EU-parlement opgeheven werd.  Opgeheven wegens de onvergeeflijke misdaad van het verspreiden foto’s der I.S.wreedheden.  Dat mag niet: werkt stigmatiserend van een bepaalde bevolkingsgroep.

Haar tegenkandidaat daarentegen krijgt steevast het aureool van redder des vaderlands.  Zijn palmares is overtuigend: loopbaan gestart bij een  Rothschildbank, werd snel vennoot, raadgever van Hollande, deelnemer aan Bilderbergconferentie, vervolgens minister van economie, een pion voor bedrijven op wereldvlak bij de regering, ligt helemaal op dezelfde EU-lijn m.b.t. de netwerken bij bedrijven en banken.  Kortom, de ideale schoonzoon van de hogere financiële en economische wereld.  Een kaviaarsocialist als doodgeverfde president.  Meer moet dat niet zijn.

Strategische achtergrondgevechten:

Een analyse van de andere presidentskandidaten:

 

 

 

 

 

11 gedachten over “Poco media kiezen hùn Franse president…

 1. Ik vrees dat onze beschaving over zijn hoogtepunt heen . Les mal compris met de hulp van “achterlijken” uit verre landen zijn bezig de macht over te nemen . De politiekers behoudens uitzonderingen zijn te laf om in te grijpen omwille van het woordje racist.

 2. Dat de strategie tegen Le Pen werkt kan je zien op Twitter, en waarschijnlijk Facebook ook. De onzin die de wereld wordt ingestuurd over haar wordt gretig overgenomen. Het is voor ons in Vlaanderen allemaal heel bekend. Men is de mosterd om rechtse partijen te bestrijden (in gans Europa) in Vlaanderen komen halen.

 3. Als de Fransen niet voor Marine Le Pen kiezen dan kiezen voor een moslimstaat (een moslimstaat is onleefbaar en onveilig) en dat zullen de Fransen zwaar aangerekend worden want de toeristen zullen wegblijven, gevolg: economie & welvaart totaal naar de vernieling.
  Conclusie: Fransen kies voor jullie veiligheid, nationaliteit en identiteit en kies voor FN.

 4. Ik denk dat we eerder medelijden moeten hebben met Goetmenschen ,linkse groenen en dergelijke geestelijke misdeelden . Als die hun nikkel uiteindelijk begint te schuiven in de goede richting zal het te laat zijn en zullen wij middeleeuwse toestanden moeten aanvaarden en proberen ermee te leven

 5. Zo moeten ze niet beginnen, hé. Werd de goegemeente decennia lang uitermate uitvoerig ingelicht over Hitler en de Holocaust en nu komt Walter Pauli in Knack met een nieuwe versie.
  “Historici kwamen recent tot de conclusie dat de Holo anders is verlopen dan we dachten (die we slaat niet op mij). Zo heeft Hitler de massamoord op de joden nooit gepland, en werden de meeste slachtoffers buiten de concentratiekampen vermoord”
  Vermits het vervolg van de tekst tegen betaling was, heb ik het vervolg dan maar in de bib gelezen.

  Ik kan, in het kort, het volgende mededelen:
  In de wereldwijde publieke opinie blijft Auschwitz het symbool van de Holocaust. Het beeld is zo krachtig dat er overal monumenten met sporen en treinstellen staan zelfs bij kampen die alleen per vrachtwagen of te voet bereikbaar waren, zoals in het Z-Franse Gurs.
  -het grootste deel van de Holo voltrok zich niet in maar buiten de bekende concentratiekampen.
  -Letten en Esten hebben al hun joden omgebracht.
  -Polen bleef niet achter omdat 80% van de winkels in handen van joden waren.
  -Wit-Rusland maakte het eveneens al te bont.
  en in
  -Oekraïne, in een ravijn bij Kiev vond de allergruwelijkste slachting plaats, in 2 dagen heeft de bevolking daar 33.000 joden gedood.

  Ja, de bevolking kon zijn gangen gaan. Die hadden geen Führers Befehl nodig, zoals de werknemers van diezelfde Führer. Die had werknemers die het niet in hun hoofd haalden, niet gedekt door dat Befehl, op eigen houtje anderen naar het hiernamaals te helpen. En vermits een dergelijk Führers Befehl nergens gevonden werd, wordt het tijd de versie aan te passen.

  • Anna, nu zou Pauli en Knack feitelijk een beetje “last” mogen verwachten vanwege de holo-industrie en meneer Friedman. Ik wacht af met het fameuze visademke…. Moest dit artikel geschreven zijn in Berkenkruisje of Pallieterke, stond heel de reutemeteut op zijn kop.

 6. Voor het overige ben ik van mening dat de poco media en Gutmenschen voortdurend de volgende Duitse gezegden tegenspreken:
  ‘Durch Schaden wird man klug’ (door schaden wordt men verstandig)
  ‘Gegen Dummheit kämpfen selbst die Götter vergebens’.(Tegen domheid kampen zelfs de goden te vergeefs)

   • “Und willst Du nicht mein Bruder sein, so schlag’ ich Dir den Schädel ein.”
    Wordt thans door de islamieten toegepast…

 7. Ik heb het woord fascisme eens opgezocht bij Wikipedia . De betekenis van dat woord is bijzonder toepasselijk voor die Turkse pittavreter .Een politieke figuur zoals Le Pen die haar land wil redden , de Franse identiteit en levensgewoonte wil behouden, noemen ze een fascist . Franse helden , worden volgens traditie enkel na hun dood tot bijna heilig verheven , zoals Jeanne D’Arc . Het duurt even vooraleer de domme lompe massa beginnen te beseffen waarover het feitelijk gaat, zoals bij dictators , Hitler en de zovele anderen , eerst op handen gedragen om ze daarna in den beerput te smijten , in dat rijtje hoort Erdogan ook thuis

Reacties zijn gesloten.