3 gedachten over “Plaatsvervangende excuses aan Polen

 1. Sterke speech van Chris Janssens, men weet nu in Polen wie het Vlaams Belang is en waar het voor staat. Wij staan aan de kant van de Poolse regering tegen islamisering en tegen invoer van nog meer gelukzoekers. Ik denk dat de poco’s en trado’s flink hebben moeten slikken tijdens de speech van Chris Janssens. Het is ver gekomen dat een democratisch verkozen partij plaatsvervangende verontschuldigingen moet aanbieden aan een ambassadeur. Maar ja, dit is belgie, en hier valt van niets meer te verschieten.

 2. Nogal flauw vanwege Chris Janssens. Het was immers een ideale gelegenheid geweest om nog wat in de str… te roeren over het verleden!!
  Chris had duidelijk moeten maken dat de huidige vijanden van Polen zowel in het Vlaamse parlement als in dat van de EUSSR,en elders, te vinden zijn bij de linkse en loge mafia’s. Het gaat hier dan ook om de geestesgenoten van diegenen die verantwoordelijk zijn voor :
  1. De verdwijning van Polen in 1796,
  2. Het Molotow Von Ribbentrop pakt van 1939 waardoor Polen laffelijk in de rug werd aangevallen in september 1939, door de Sovjet Unie,
  3. Het uitmoorden van het Poolse officierenkorps in Katyn,
  4.De liquidatie van generaal Sikorski :
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/2225955/Did-British-double-agent-Kim-Philby-murder-Polish-war-hero-General-Sikorski.html
  5.De liquidatie van het Poolse verzet toen het Rode Leger toekeek !!
  6.Een ruim 40 jaar durende communistisch terreurregime in Polen,
  7. De liquidatie van de top van het Poolse bewind via de vliegtuigramp bij Smolensk.
  (=niet beperkende opsomming!!).
  Chris had dit moeten citeren met een bijtend cynisme… hij had dan zelfs geen verontschuldigingen moeten aanbieden. De Poolse ambassadeur had onmiddellijk begrepen. Verdere uitleg was overbodig geweest, want in Polen is men het verleden niet vergeten!!!
  Wedden dat hij de dag zelf al een uitnodiging had gekregen om naar Polen te komen!!!

Reacties zijn gesloten.