18 gedachten over “Petitie: stop de vervolging van Geert Wilders

 1. Wilders vertolkt wat de meeste mensen denken over de massale aan- wezigheid van vooral Marokkanen in onze landen.De Islam is een groot gevaar voor onze westerse wereld.Zoiets zeggen is geen racisme.

 2. Slechts 2335 mensen hebben gereageerd.
  Daar trekken Ivo Opstelten en consorten zich niks van aan!
  Cynisme-modus ingeschakeld:
  ik denk dan ook niet dat veel Belgen mede zullen ondertekenen.

   • Ook diegenen, waarvan we zouden mogen veronderstellen dat ze het groene hout zijn, blijven over de Pelgen spreken. Wilders heeft daar niets of nauwelijks iets aan veranderd.

  • Bekeek de eerst verschijnende blz van de petitie eens. Daar staan in verhouding tot de Nederlanders nogal wat Vlamingen bij en niet anoniem.

   • Is ons ook opgevallen. Vandaag de vraag of G. Deckzeijl het over belgen of Vlamingen heeft. De Nederlanders zouden moeten leren nader te specifiëren. Ervaring en contacten met Nederlanders leert ons dat men daar totaal geen affiniteit met ons – Vlamingen – heeft. Liefde moet van twee kanten komen!

 3. In een democratie mag men de waarheid niet meer zeggen daarom wordt Wilders vervolgd, enkel en alleen om de waarheid te zeggen

 4. Als ik me niet vergis waren er een zesduizend klachten tegen Wilders ! Op een inwonersaantal van meer dan 16 miljoen is dat een habbekras een niemanddalletje een nul. Dat proces zal er zeker komen ! zoals indertijd de rechtzaak tegen VB . Ze kregen echter het deksel op hun neus , want VB werd sterker .Wilders zal populairder worden dan ooit , na een eventuele veroordeling , want dan knabbelen ze aan de meningsuiting . Wilders heeft nooit gezegd “geen” Marokkanen , hij sprak van “minder” .In NL heeft Wilders nog altijd politieke invloed ! Ons VB werd politiek gewurgd . De Waalse heerser liet NVA zijn gangen gaan om het VB nog dieper in de put te helpen .Zij waren in den beginne voor de Vlamingen , hoopvol en dus , ook “stout” en gevaarlijk voor Belgie . Maar hoe groter ze werden hoe meer overlopers , hoe meer mensen stemden op die partij in de hoop dat er iets zou veranderen , hoe meer NVA op de knieen ging voor de “heerser” . Dat zal in NL niet het geval zijn ! omdat Nederland “een” volk en “een” land is waar het Zuiden niet afhankelijk is van het Noorden

 5. Waarom doen wij niet hetzelfde ! Klacht neerleggen tegen het NVA voor het niet nakomen van haar belofte en zodoende volksverraad pleegde . Wij zouden meer dan 6000 handtekeningen halen . Nog nooit zou Onckelinckx zo uitbundig gelachen hebben samen met heel die sliert Vlamingenhaters en King Flup ! Vreugde , plezier, leedvermaak alom , zelfs NVA zou niet onverschillig blijven in het plezier van hun meester nu er belangrijke postjes zijn ingenomen . Die domme onnozele Vlaamse marionetten toch !

 6. Niet alleen Wilders, maar vooral de waarheid wordt vervolgd.
  Reeds prachtig beschreven door Gracian Baltasar uit de 16° eeuw

 7. Op 23 december, om 15: 40, was Fikken numero 2427… (wat uitteraard bedroevend WEINIG is) 🙁 Toch wél een goed punt voor e-mail: ZIJ waren er “als de kippen bij” om bevestiging van de ondertekening te vragen

Reacties zijn gesloten.