Persconferentie: Fort Europa

50 beleidsvoorstellen moeten van ‘Fort Europa’ een realiteit maken: “Niet uit haat voor mensen buiten onze grenzen, maar uit liefde voor de mensen binnen onze grenzen” 

Het Vlaams Belang wil een écht Fort Europa

Het Vlaams Belang heeft woensdagvoormiddag zijn nieuwste campagne gelanceerd, genaamd ‘Fort Europa’.

In de brochure die de partij uitgeeft staan tal van beleidsvoorstellen om de nieuwe migratiecrisis onder controle te krijgen. Want aan de hand van cijfers toonde partijvoorzitter Tom Van Grieken – geflankeerd door Europarlementslid Tom Vandendriessche en Kamerlid Dries Van Langenhove – aan dat we op de rand van een nieuwe migratieramp zoals in 2015 staan.

We moeten een muur bouwen rond Europa: juridisch en op sommige plaatsen fysiek”, liet Van Grieken optekenen. Enkele van de meest opvallende bouwstenen die de partij daarbij naar voren schuift, zijn het opwerpen van fysieke barrières aan de Europese buitengrenzen, hoogtechnologische controles aan de binnengrenzen, een waarborg voor asielzoekers terwijl ze hun aanvraag afwachten en het intrekken van subsidies voor ngo’s die illegaliteit faciliteren.

Lees verder…

https://www.hln.be/binnenland/vlaams-belang-lanceert-nieuwe-campagne-fort-europa-er-moet-een-muur-komen-rond-europa-juridisch-en-op-sommige-plaatsen-fysiek~ab38f0a5/

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/12/01/vlaams-belang-lanceert-fort-europa-tijd-om-aan-te-sluiten-bi/