Pat Condell: Een maatschappij van lafaards

Pat Condell: Een maatschappij van lafaards

Er is iets dat moslims beter kunnen dan alle politiek-correcte linksen ter wereld

De langzame vernietiging van de vrije meningsuiting, een mensenrecht waarvoor miljoenen Christenen en Joden hun leven lieten.  Maar tegenwoordig zal niemand ervoor opkomen, laat staan ervoor strijden.  Het is immers eenvoudiger iemands politiek-correcte mening over te nemen.
Onze vrije samenleving is aan het wegrotten onder de bedreiging van moslim cultureel terrorisme dat je dood kan betekenen indien je iets zegt dat ‘iemand’ zou kunnen beledigen.
Degenen, die voortdurend zichzelf censuur opleggen, moeten zich schamen omdat ze toestaan dat een gekoesterd mensenrecht ons ontstolen wordt.  Degenen, die zich in alle bochten wringen om hen toch maar niet te beledigen, juist hen , die onze rechten misbruiken om ons het zwijgen op te leggen.

1 gedachte op “Pat Condell: Een maatschappij van lafaards

  1. Wat Pat Condell terecht zegt, dat de media mede de grote verantwoordelijken zijn voor import en goedpraten van het islam gevaar, is in het apenland net het zelfde. Het filmpje kan misschien eens bekeken worden daar ALLE krantenredacties in dit apenland, en zeker niet te vergeten VRT (sorry 0000) en VTM.

Reacties zijn gesloten.