Pairi Daiza zou ‘zonder subsidies’ werken.

 

SILENCE BLOCK YOU
Op de jaarrekeningen van Pairi Daiza, neergelegd op 6 december 2012 bij de Nationale Bank http://www.nbb.be/ lezen we ‘SUBSIDES ET CAPITAL : 8.318.052 euro’ U leest het goed : ruim acht miljoen aan kapitaalsubsidies. Toevallig het bedrag dat Pairi Daiza moet betalen aan China om de Pandas te mogen lenen.
Dit is geen socialisme meer maar puur totalitair elitair saloncommunisme, het systeem waar Vlaanderen haar rijkdom aan moet verkwanselen, een politiek dat in het land b enkel dient om de heersende macht te bestendigen. Dat we daarover niets horen van de mee heulende zogezegde Vlaamse klassieke partijen die Di Rampo steunen, bewijst dat zij in alles zullen toestemmen. De meeropbrengst die Pairi Daiza verwezenlijkt zijn druppels op een gloeiende plaat voor de economie van wallonië, maar weeral een dubbele kost voor Vlaanderen, eenmaal voor de subsidie en andermaal de gederfde winsten. En niet te vergeten, belgië moet internationaal als franstalig land gepromoveerd worden, en de rampo moet scoren in Bergen, veel vliegen in één klap.

Ieder is vergeten dat Pairi Daiza (tot en met 2009 Parc Paradisio) zwaar gesponsord is door de waalse regering en verlieslatend was/is.
Ik ben curieus hoeveel aandeelhouders van het eerste uur geprofiteerd hebben van de (artificiële) stijging van het aandeel om hun waardeloze aandelen van de hand te doen,  het zeer stil in die middens.
Is het wachten op het volgende waals schandaal dat daarna vakkundig in de doofpot zal terecht komen
En dan beweert die monsieur Domb, CEO, ‘on ne reçoît pas de subsides’.. en verder liegt de opperjanet dat hij barst en buigen de Vlaamse verraders.
Pairi Daiza betekent in het oud-Perzisch “afgesloten tuin”, goed gevonden als alternatief voor “omertà” van die andere maffia.