Paaswensen

Studio Rony en heel onze redactie wensen jullie een Zalig Paasfeest!

pasen 2016Een reporter gaat op pad om te weten te komen wat ‘vluchtelingen’ vinden van de Paastraditie, het eieren zoeken.  Onderstaand filmpje toont een vakkracht die blijkbaar gebuisd was op de integratiecursus.  Hij stelt dat hij altijd ‘twee eieren bij zich heeft’ en vraagt aan de reporter of hij soms een vrouw is… heeft hij dan geen eieren?  Dan vraagt hij  of hij zijn eieren moet afgeven.  En, nogmaals ter bevestiging, hij heeft wel degelijk twee eieren bij zich – goede eieren.  De reporter legt hem de traditie van het eieren verstoppen uit en dat de kinderen ze dan mogen zoeken.  Waarop de vakkracht verontrust reageert met “Wat, in mijn broek eieren zoeken? Bij mij thuis...” en hij maakt de veelzeggende geste wat er dan met je gebeurt.  Vervolgens maakt hij zich snel uit de voeten.

 

 

 

 

4 gedachten over “Paaswensen

  1. Geachte redactie,
    Voor jullie en al jullie volgers een Vrolijk Paasfeest.

  2. Een “zalig Pasen” aan de nog-gelovigen, èn een “vrolijk Paasfeest” aan de niet-meer gelovigen onder de Golfbrekersfans.
    Een “extraatje” aan de geachte Redactie voor het dagelijks interessant leesvoer dat Jullie ons schenken. (^_-)

  3. vandaag is’t plezanten dag in de bejaardenhuizen,de bewoners mochten de paaseieren zelf verstoppen en dan zoeken !

  4. Dat deze vakkracht zich uit de voeten maakte , daar kan ik nog begrip voor opbrengen …in zijn broek eieren zoeken dat kan voor hem zelfs nog plezant zijn ….maar opeten !!??

Reacties zijn gesloten.