(Over)moedig?

Senator Rand Paul:

“Mijn eed heb ik afgelegd aan de Amerikaanse Grondwet niet aan een buitenlandse natie. Wij kunnen Oekraïne niet redden door de Amerikaanse economie de grond in te boren. In maart heeft de inflatie een sinds 40 jaar record bereikt. De benzineprijzen zijn in vergelijking met verleden jaar met 48% en de energieprijzen met 32% gestegen – de levensmiddelen met bijna 9%…. Als dit goedgekeurd wordt zullen de door de VSA goedgekeurd uitgaven voor Oekraïne voor een periode van 8 jaar 60 miljard dollar bedragen. En wij hebben dat niet zomaar ergens op een plank liggen…

Wij zullen van China moeten lenen om het naar Oekraïne te sturen. De kosten voor het pakket waarvoor we vandaag moeten stemmen zijn hoger dan de uitgaven van de VSA voor het hele eerste jaar van het Afghanistan-conflict.”

1 gedachte op “(Over)moedig?

 1. Ron Paul is niet overmoedig, maar wel vals en laf. Ofwel zegt men alles, ofwel zwijgt men. Het is niet de USA dit bedrag heeft goedgekeurd, maar wel een congres dat volledig gekocht is door de duivel in Tel Aviv. Hij durft het evenmin aan te zeggen wie er de werkelijke macht in handen heeft in de USA, een reus die gedegradeerd is tot een vazallen – dan wel een slavenstatus in dienst van de voormelde duivel.
  De werkelijke macht is immers in handen van de “sayanim” in dienst van de duivel, die de belangen van de USA op alle mogelijke manieren verraden en verkopen. Dit geldt ten andere ook voor de EUSSR.
  Een dergelijk initiatief heeft hij nog nooit genomen met betrekking tot de enorme bedragen die versast worden naar de duivel in Tel Aviv.
  En dan het toppunt van bedrog en verraad, ik citeer uit de tekst :
  “Mijn eed heb ik afgelegd aan de Amerikaanse Grondwet niet aan een buitenlandse natie. “ (=einde citaat).
  Als het echter op de duivel betrekking heeft, dan is verraad niet alleen nodig maar ook een heilige verplichting, cfr. de verklaring die alle USA parlementsleden moeten tekenen, alvorens hun mandaat op te nemen.
  En als dank worden ze dan op alle mogelijke manieren gesaboteerd en geplunderd, zie de USS Liberty, Madoff, Jonathan Pollard e.a. !!
  Trouwens het geld moet terecht komen bij de handlangers van de duivel in Kiev… en vervolgens ?????

Reacties zijn gesloten.