8 gedachten over “Overal worden ze hen stilaan beu

 1. Ik vermoed dat Roger het met mij eens zal zijn. Ooit worden we wakker met overgesneden keel.

  • Inderdaad maar gezien mijn ouderdom hoop ik nog op een natuurlijke dood, ik heb wel schrik voor mijn klein kinderen
   en als ze onze keel zullen oversnijden gaan we niet meer wakker worden het zal gedaan zijn

  • Ik vrees dat ge met een overgesneden keel niet meer wakker wordt . Ik kan verkeerd zijn natuurlijk , we zullen het vlug genoeg ondervinden

 2. Niet alleen de hele wereld wordt het beu , maar ik ook ! Dat zal misschien weinig indruk maken . Het verpest in ieder geval mijn oude dag , zeker als ik denk aan mijn kinderen en kleinkinderen. Het is onbegrijpelijk dat wereldwijde correcte politiek het zover heeft laten komen . Het is een tijdbom die elk moment kan ontploffen , de eerste tekenen van een nakende confrontatie tussen de beschaving en eencellige middeleeuwers zijn er al , zoals Golfbrekers laat weten. De beschaving komt…. bovendrijven , de mensen pikken die struikelbaarden uit het Koransprookjesboek niet meer . Mijn drang is groot om op de barrikaden onze beschaving te verdedigen , maar oei ! mijne rug en mijn knoken , moest ik vijftig jaar jonger zijn , ze zouden nogal verschieten. Ik ga stoppen met typen , want mijn door arthose gepijnigde vingers , beginnen pijn te doen!

 3. Landen die stapelgek zijn op moslims, zoals Duitsland, Engeland, en Zweden zullen er via Brussel wel voor zorgen dat de islam onherroepelijk gevestigd wordt in gans Europa.

  • Wij hebben zowel in Duitsland als in Engeland een aantal vrienden, die absoluut niet ‘stapelgek’ – zelfs geen beetje – zijn op moslims. Ze maken zich evenzeer als wij zorgen om de toekomst voor hun kinderen. Groot-Brittanië hebben hun immigratiepolitiek t.o.v. de vroegere koloniën als een molensteen rond hun nek hangen en Duitsland is (WOII-schuldgevoel) als de dood om beschuldigd te worden van racisme. En wij? Wij zijn de onnozelaars die kiezen voor partijen die slechts in hun eigen profijt geïnteresseerd zijn. De Franstaligen zagen in de nieuwe landgenoten de mogelijkheid om de demografische samenstelling van de bevolking, zowel qua taal als qua stemgedrag, te veranderen. En dit kl..tjesvolk laat het maar gebeuren! Wij delen de woede van René en Walter. Meer dan er steeds weer op te blijven hameren, het aan de kaak stellen en voor de juiste partij te stemmen, kunnen we niet doen. Behalve doodgaan, dan hebben we er geen last meer van. Maar dat zijn we voorlopig nog niet van plan.

 4. Op PI lees ik dat een petitie in München, die een groot islamitisch europees centrum midden in de stad wil verhinderen, na een jaar intensief aktievoeren in het winkelcentrum met een standje, luidsprekers en veel politie, getekend werd door 165 mensen. Er wonen 1.4 miljoen burgers in München, de hoofdstad van het meest conservatieve land Bayern.
  En in Engeland is zelfs de leider van de conservatieven, de premier dus, een linkerd. En de BBC, de moeder van alle linkse omroepen, heeft pas bekend dat ze nieuws over immigratie jarenlang gemanipuleerd hebben, zonder dat er iemand van opkeek.
  Om te weten hoeveel de Zweden van moslims houden, moet je maar naar Cecilia Malmström kijken, of naar hun (centrumrechtse) premier, die ooit een akkoord sloot met de Groenen om meer moslims in te voeren, ‘om Rechts te straffen’.

 5. Ik bid elke dag omdat ons land zou mogen genieten van de enige echte vredelievende godsdienst die de Islam is, ten andere geen enkele Islamiet ga mij tegen spreken De enige echte vredevolle en liefdevolle godsdienst is de Islam Kijk maar in gans de wereld waar de Islam heerst is er vrede

Reacties zijn gesloten.