4 gedachten over “Over smaak valt niet te redetwisten

 1. En het liegen en bedriegen van de burgers gaat gewoon door bij de sossen!!Nu weer een inschattingsfout!!!Het is al 30 jaar dat de sossen en de andere pamperbendes inschattingsfouten maken met de centen van de eigen burgers!!En heeft den john nu ineens het licht gezien in verband met brusselabia of zijn er verkiezingen op komst???Nu worden 1 burgemeester,1 politiezone blijkbaar bespreekbaar!!Volgens mij had een bepaalde partij dat reeds 20jaar geleden voorgesteld maar dat waren in de oogjes van de pamperaars natuurlijk neo-nazi’s,racisten en fascisten nietwaar???De sossen bevallen weer eens van een ideetje en de nullenzender rolt de rode loper weer eens uit voor al de rode kopstukken.Er zijn nog partijen met ideetjes hoor vrt!!!!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/crombez-over-land-invest-tom-meeuws-maakte-inschattingsfout~aa9a0b64/

 2. De verkiezingskoorts is blijkbaar aan het toenemen en de sossen bevallen van het ene ideetje na het andere!!En de nullenzender rolt natuurlijk de rode loper uit in al hun*duidingsprogramma’s*om de kopstukken te ontvangen!!Nu smet weer met beloften!!En de Franstaligen zeggen NON en daar sta je dan weer pascal!!Neen,we moeten de Vlaamse geldkranen dichtdraaien en EISEN hoe het moet verlopen daar in brusselabia,maar ik vrees dat het reeds veel te laat is,er lopen hier nog te veel volksverraders rond!!!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/sp-a-heeft-een-toekomstplan-voor-brussel-een-burgemeester-een-stad-een-kieslijst~a9f4fd89/

 3. Misschien kan een van de betere onderzoekjournalisten eens proberen te achterhalen wat al die showprocessen daar al gekost hebben aan de eu-burgers???Afrika en middenoosten zitten vol met massamoordenaars en oorlogsmisdadiger die doden en verminken in naam van een dwaze godsdienst,en raar nog nooit eentje opgepakt of veroordeeld!!!
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/oorlogsmisdadiger-overleden-nadat-hij-gif-dronk-tijdens-zitting-joegoslavie-tribunaal~a790d5de/

  • Maar we weten toch allemaal dank zij de rode zenders dat de islam de godsdienst is van de vrede en van de liefde.

Reacties zijn gesloten.