Over het Kanaal zitten er ook racisten

Oef! We dachten al dat wij, Vlamingen, de grootste racisten, extremisten… (vrij aan te vullen met andere lieflijkheden) waren.  Maar over het Kanaal mogen ze ons blijkbaar een polleke geven!

De BBC, de Britse staatszender, ooit het Europees paradepaardje van kwalitatief-hoogstaand televisiewerk,  dacht dat een goedgestuurde peiling om de verheerlijking van de immigratie in de verf te zetten, wel aan de orde was.  Een geselecteerd panel mocht hun opinie geven.    De staatszender beging echter de fout kijkers te laten bellen om ook hun mening kenbaar te maken.  Viel dat even tegen!

Hier de resultaten: 89% vindt immigratie geen goed idee. 

83% vindt dat er bevolkingscrisis bezig is.  66% meent dat immigranten de job van de Britten innemen, 39% vindt dat de immigratie ertoe geleid heeft dat er in de buurt van hun huis “no-go zones” gekomen zijn, buurten waar men beter niet komt wegens te gevaarlijk.  25% gelooft in de verrijking van de cultuur, 69% daarentegen vindt dat multicultuur niet functioneert, 58% vindt dat de Britse cultuur daardoor verwaterd werd en 30% gaat zelden of nooit om met etnische minderheden.

En we gooien er nog wat bovenop.  De meerderheid van de Amerikanen wil dat illegalen gedeporteerd worden              

Nederland heeft genoeg van islam

FT

 

1 gedachte op “Over het Kanaal zitten er ook racisten

  1. Het “volk” begint zijn ogen te openen , tot groot ongenoegen van de Europese dictators die nog nooit een Nievanhiere van dichtbij hebben gezien ! Nog nooit werden geconfronteerd met de last en de miserie die de normale burger moet ondergaan , door dat Europees wanbeleid . Ieder land ieder regime is verantwoordelijk voor een menswaardig bestaan van zijn onderdanen . Europa is daar ten dele door de eeuwen heen in geslaagd , na een lange strijd . Europa is niet het OCMW van de wereld en mag zijn Eigen burgers zeker niet benadelen ten voordele van tafelschuimers en avonturiers Het is mijn overtuiging , dat onder de mensen die uit hun land vluchten , velen zijn die een beter lot verdienen en onze hulp waardig Dat soort vluchtelingen zijn minderheid ! Diegenen die de criminaliteitscyfers doen stijgen , diegenen die zich niet willen aanpassen , diegenen die geen respect hebben voor onze cultuur en levenswijze , daarbij nog een grote mond opzetten en hun godsdienst opdringen , Verdienen Onze Hulp NIET !!

Reacties zijn gesloten.