Over democratie, bevrijding en oorlog in de Prachtlanden

MM900236531[1]Een analyse van drs. Bou:

Libië twee jaar na de bevrijding door de NATO

Wie kan zich nog herinneren hoe Libië twee jaar geleden werd “bevrijd van de wrede dictator Gaddafi”, die zijn eigen bevolking zou hebben gebombardeerd?

We zien de westerse landen nu hetzelfde spelletje spelen met president Assad van Syrië, die zijn eigen bevolking zou hebben bestookt met gifgas. In 2003 was het Saddam Hoessein, die zou beschikken over massavernietigingswapens. En in oktober 2001 waren het de Taliban in Afghanistan die onderdak zouden verlenen aan een zekere Osama bin Boeman, die op 11 september vanuit een Afghaanse grot 19 vliegende plofmoslims naar New York zou hebben gestuurd. Afghanistan is hopeloos verloren, Irak is een rokende puinhoop waar af en toe een bom ontploft en over Libië heeft verder niemand het nog… Het is nu immers de beurt aan Syrië!

Lees verder

4 gedachten over “Over democratie, bevrijding en oorlog in de Prachtlanden

 1. Hebben wij die eigenlijk al gekend??

  Dewinter mag geen moppen tappen op VTM
  Vandaag om 12:02 door vwh

  Print
  Dewinter mag geen moppen tappen op VTM
  Foto: WAS
  Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter mag zijn favoriete mop niet vertellen in het nieuwe VTM-programma ‘Nonkel Mop’. Het filmpje waarin hij de grap vertelt was al opgenomen, maar zal nooit worden uitgezonden, aldus De Morgen.
  Vanaf september gaat Rob Vanoudenhoven op zoek naar de ingrediënten van een geslaagde mop. In elke aflevering komen ook drie bekende Vlamingen aan bod die hun lievelingsgrap vertellen. Ook Filip Dewinter werd gevraagd om een mop te tappen voor de camera, maar nu heeft VTM besloten om deze niet uit te zenden.

  ‘Vlaams Belang-politici komen niet in onze entertainmentprogramma’s. Die richtlijn hanteren we al enkele jaren’, zegt woordvoerster Sara Vercauteren. Productiehuis Dedsit wist daar niets van en trok naar het Vlaams Parlement om zoveel mogelijk moppen te sprokkelen van politici en dus ook die van Dewinter.

  Toen Vercauteren zijn naam in de persmap zag staan, sloeg ze alarm. ‘We hebben het productiehuis onmiddellijk laten weten dat het filmpje van Dewinter niet op de buis kan. Dewinter is niet de enige politicus die geweerd wordt in het programma. Niet om politieke redenen, wel omdat de persoon in kwestie over te weinig humor beschikt. Om welke mensen het gaat, wil VTM niet kwijt.
  TAGS: Filip Dewinter, Vlaams Belang,

 2. Ik stel mij de vraag of de andere politici een mop hebben verteld of dat zij probeerden om hun “waarheid” te verkondigen. In ieder geval kan men zich alleen al kreupel lachen bij hun verschijning op TV. In de feodale M.E. zouden de meeste het geschopt hebben tot hofnar.

Reacties zijn gesloten.