Ottomaanse tijdbom in Duitsland

Turken in Duitsland vormen een tijdbom

Peter Cohen, Amerikaanse gastdocent aan de universiteit van München zegt op grond van recent onderzoek dat de meerderheid van de Duitse Turken een tijdbom is. Er wonen 3 miljoen Turken in Duitsland, waarvan 2,5 miljoen de Duitse nationaliteit hebben. Verreweg de meeste Turken zijn conservatieve moslims. De meerderheid spreekt slecht Duits, vooral de ouderen.

Meerderheid Turken in bijstand

Hartmut een sociale wetenschapper aan een Duitse universiteit die anoniem wil blijven uit angst voor gewelddadige Turken zegt; ‘Turken willen niet integreren. Ze willen zelfs niet eens immigrant genoemd worden. De meerderheid, ook de jongeren, voelen zich zeer Turks’. Slechts 20% van de Duitse Turken heeft een baan en 80% leeft van een bijstandsuitkering (Hartz IV).

Toen een Duitse onderwijzeres vroeg aan de kinderen wat ze later wilden worden, zei de meerderheid van de Turkse kinderen ‘Hartz IV ontvanger’. Een meisje legde uit: ‘ Mijn ouders hebben ook Hartz IV, en hebben een makkelijk leven. Ze kunnen laat opstaan en hebben altijd genoeg geld’.

… en kinderbijslag, huur, ziekenverzekering….

70% van de kinderen heeft geen schooldiploma voortgezet onderwijs. Hartmut:’er is best werk voor hen, maar de sociale uitvoeringsinstanties moedigen hen op geen enkele manier aan om werk te vinden. Diversen van hen hebben een zwart baantje’.

Behalve een bijstandsuitkering krijgen veel Turken kinderbijslag van 200 euro per maand en huurtoeslagen, warmtetoeslagen, ziektekostenverzekering en reizen per openbaar ververvoer.

Kamal en Shadia hebben 10 kinderen onder de 18, leven van de bijslag en hebben een maandinkomen van 3000 euro, waarbij alle toeslagen nog niet zijn meegerekend.

Bron: www.welt.de/politik/deutschland

In het algemeen is het krijgen van veel kinderen een lucratieve zaak voor Duitse Turken. Soms reizen Turkse vrouwen even naar Turkije om een tijdelijke leasebaby te halen en zeggen dat hun baby onlangs in Turkije is geboren. Een vals geboortecertificaat kost in Turkije slechts een paar euro. Een Duitser moet voor een inkomen van 1000 euro gewoon werken en moet daarvan huur, ziektekosten en alles zelf betalen.

Meeste auto-ongelukken veroorzaakt door Turken

Onder vier ogen klagen veel politieagenten en vrouwen over de ‘Duitsers’ van Turkse afkomst. Een agent; ‘ de meeste auto-ongelukken worden veroorzaakt door Turken of Oost-Europeanen. Ze rijden heel onverschillig en negeren de verkeersregels’. De agent wendde zich tot een collega en zei” maar wie durft dat hardop te zeggen?

Jürgen’: ‘ik woon in een 30 km gebied, maar het zijn bijna altijd Turken die daar veel te hard rijden’. Zijn vriend Michael: ‘ Niemand durft daar wat van te zeggen, want dan word je voor Nazi uitgescholden. Terwijl sommige Turken zeer gewelddadig zijn. Vorige maand stak een salafist twee politiemensen met een mes’.

Duitse politici en media doodsbenauwd voor Turken

Een onderwijzeres zegt dat het vooral Turkse leerlingen zijn die de les verstoren, terwijl hun ouders nooit verschijnen op ouderavonden. Cohen: ‘De Duitse media en politici doen er alles aan de zaken niet bij hun naam te noemen, uit angst dat er twee fronten zullen ontstaan, de Duitsers en de Turken. Ze zijn bang voor de Turken, omdat de meeste daarvan sympatiseren met islamitische terroristen’.

Bron: Dr. Sami Alrabaa, ex-moslim, professor sociologie, specialist Arabische-moslimcultuur. Medewerker Jerusalem Post, auteur ‘Veiled Atrocities’ (versluierde gruweldaden).

Nederlandse samenvatting uit

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/turks-in-germany-are-a-time-bombFamily

http://www.pi-news.net/2013/03/die-turken-in-deutschland-sind-eine-zeitbombe/

1 gedachte op “Ottomaanse tijdbom in Duitsland

  1. Het heeft uiteraard alles te maken met hun opvoeding en achterlijke godsdienst.
    Wij zijn het slachtoffer van onze Katholieke moraal. Bepaalde blinde en naieve politieke naastenliefhebbers die met hun gedrag en gezag geschiedenis wilden schrijven storten ons in de afgrond. Bepaalde uitspraken van Jezus het opperhoofd van de Christenen , ondanks zijn goede bedoelingen , krijgen een wrange toekomstgerichte betekenis. Neem en eet dit is mijn lichaam…Neem en drink dit is mijn bloed…en daar zijn ze volop mee bezig . Bemin uw naaste zoals Uzelf , dat wordt al langer hoe moeilijker ! Wat de vertegenwoordigers van Jezus op aarde betreft werden zijn woorden ook al verkeerd begrepen , toen hij zegde “laat de kinderen tot mij komen” ! Wij hebben een nieuwe techno messias nodig die met de zweep al die beroepsprofiteurs , gangsters , parasieten en onruststokers uit de Euro-tempel buitenklopt .

Reacties zijn gesloten.