Organenboerderij

Menselijke organen zouden in de toekomst in organenboerderijen gekweekt worden.  Dat is het plan van Martine Rothblatt ,een Amerikaanse investeerder in de pharmasector met als doel niet minder dan jaarlijks 100.000 menselijke longen, harten en andere transplanteerbare organen te kweken.  De organen moeten groeien in genetisch gewijzigde varkens.

Zij heeft daarvoor een pathogeenvrije ruimte nodig en wil de technologie gebruiken om een quasi onuitputbare voorraad van transplanteerbare organen te scheppen.  En zij is vast van plan te slagen.  Nu.  Zonder uitstel.

Auf dieser Farm sollen genetisch veränderte Schweine hunderttausende menschliche Organe produzieren. (Screenshot)

Op deze organenboerderij zouden genetisch-gewijzigde varkens gekweekt worden.

Op de organenboerderij plant Rothblatts onderneming “United Therapeutics” menselijke organen in genetisch-technisch gewijzigde varkens te laten groeien.  Hartkleppen van varkens worden nu al regelmatig bij mensen ingeplant.  Het overplanten van hele varkensorganen in mensen, ook xenotransplantatie genoemd, was al sinds lange tijd een wensdroom in de geneeskunde.

Organen van donorvarkens passen goed qua formaat en functie, maar niet op de manier dat de moleculen in elkaar passen.  Men zou een aantal – 8 à 15 – genen uit de varkens halen om ze met de menselijke genen compatibel te maken.  Als dit lukt dan zou een varkensorgaan zonder gevaar op afstotingsverschijnselen kunnen overgeplant worden bij de mens.

Martine Rothblatt heeft het jaar 2020 voor ogen waarbij bv. een transplantatie van longen bij een terminale patiënt mogelijk zou moeten zijn.  Vanaf dat ogenblik zal de organenfabriek de productie op volle toeren laten lopen.  “Wij willen massa’s varkens met homozygoot veranderde genen fokken om tienduizenden mensenlevens te redden.”, luidt haar hoopvolle boodschap.

Geautomatiseerde ondertiteling en vertaling via rechthoekje en tandwieltje onderaan.

Nvdr: Als u meent dat Martine een vrij zware stem heeft, dan heeft u gelijk.  Martine is een “trans”.  Misschien een verklaring voor haar “droom” en “passie” i.v.m. transplantaties.  Al zal de mogelijke winst aan het einde van de rit er ongetwijfeld ook iets mee te maken hebben.

Het is wachten op de reacties van onze populaire gediscrimineerden.

Deutsche Wirtschaftsnachrichten

4 gedachten over “Organenboerderij

  1. Niet alleen de organen van genetische gewijzigde varkens kunnen dienstig zijn voor transplantatie , maar ook de “” kop”” . Dat belangrijk onderdeel van het lichaam zou kunnen gebruikt worden om “” radicale , extremistische moordende ,aanslagplegende !”” moslims , zoals de Jodela-itie-jisten van IS en Boke met Ham , een meer aanvaarbaar uiterlijk te geven in verhouding met hun fratsen . Na wetenschappelijke experimenten zijn dat soort van hoofdtransplantaties reeds mogelijk . De enige struikelblok , hoe kun je een baard laten groeien op een varkenskop .

  2. Hopelijk kan straks ook de varkenspenis getransplanteerd worden, ook voor moslim transgenders.

  3. Een varkenspenis zou geen succes hebben bij de baardmannetjes, want een “berenfluit” ziet eruit als een ouderwetse kurkentrekker… en mosselslims mogen geen wijn drinken. 🙂

Reacties zijn gesloten.