Opgepast: GAS

In de kwaliteitskrant HLN “GAS-boete voor lezers nieuwssite na commentaar op politie” stond het geschreven – dus moet het waar zijn – dat criticasters een GAS-boete kregen wegens kritiek op de politie.

Kritiek geven op de overheid, op de multicul, op de politiekers, op justitie, op het spionnencentrum, op de belgicisten, op de groen/rode maoïsten, op de nullenzender… da’s iets waarvoor wij  ‘s morgens uit ons bed komen om bij een eerste kop koffie onze pen in vitriool te dopen (… symbolisch) zodat we alles wat op onze lever ligt, kunnen aanklagen.

De boete om de goegemeente te straffen voor een deloyale houding kan naar verluidt oplopen tot € 250 per overtreding.  We durven er zelfs niet aan denken tot welk astronomische bedrag onze blog kan veroordeeld worden.  Misschien moeten we overwegen een bvba op te richten, zodat ons stulpje gevrijwaard kan worden van de grijpgrage handen van het parket.

FVE

7 gedachten over “Opgepast: GAS

 1. Mooi inniatief !
  Eindelijk een spreekbuis voor gewone burgers die het niet eens zijn met de wanpraktijken van debiele politici, overheid en vele instellingen.
  FREEDOM OF SPEACH !

 2. Is dat allemaal niet een beetje overdriven , die gas boetes ! Kritiek uiten op Vandelanotte , justitie , multikul , het keizerrijk van Youssef Le blanc enz enz.
  Als dat inderdaad zo moest zijn , dan zou Golfbrekers gigantische sommen moeten betalen , maar dat gebeurd niet . De reden hiervoor is duidelijk ! Iedereen , correcte partijen , de sprookjesgelovers , de minst geestelijke bedeelden , religieuzen , de zombies , de ja knikkers die niet zelfstandig kunnen denken , hebben behoefte aan een beetje “waarheid” wat er zoals gebeurd achter de schermen van de “verborgenheden des volks”

 3. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat Golfbrekers een mogelijke GAS boete zou kunnen oplopen. Altijd positieve artikels over nievanhieren, rode fraudeurs, blauwe dictators (Verafstoot), het EU gedrocht, de objectiviteit van VTM, de 0000, en geschreven pers.
  Kortom het begint al aardig in de buurt te komen van wat ik hier ooit al eerder schreef, blogs als deze zullen van het net gehaald worden.

   • Het positieve van Golfbrekers is het negatieve van heel dat circus durven aanklagen. Als Walter gelijk zou krijgen is er nog altijd de Golfbrekers sluikpers

    • @ Redactie en Rene,
     Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik GEEN gelijk krijg (net zoals van mijn vrouw) maar het ondemocratische klimaat waar we in leven doet mij het ergste vrezen.
     Ik neem als voorbeeld het programma voor politieke partijen destijds op 0000 dat werd afgevoerd om dat het Vlaams Blok dan wel in beeld kwam. En dat was niet naar de zin van de poco’s.

Reacties zijn gesloten.