Open-Schengen

Foxy avatarNavid Sharifi

Ten tijde van zijn uitwijzing was het groot nieuws op alle zenders.  De nieuwsankers van dienst hadden zichtbaar te doen met deze Afghaan want, zo spraken ze, deze jonge man zou in zijn thuisland, Afghanistan, moeten vrezen voor het vege lijf. Zijn vader was ginder al om het leven gekomen en hem wachtte waarschijnlijk het zelfde lot. Eerst beweerde hij dat hij geen familie meer had ginder. Hij was daar moederziel alleen. Dat zou uitzonderlijk zijn want in die streken heeft iedereen over het algemeen een hoop kinderen, maar het zou eventueel toch kunnen. Uiteindelijk kon hij bij een oom logeren maar slechts tijdelijk en niet te lang want die oom had ook schrik voor de gevolgen enz. enz. enz. Hij had dus wel familie. De eerste openbare leugen was gevallen.

Men probeerde met hem in contact te blijven. Volgens het nieuws van toen klonk hij ongelukkig en angstig aan de telefoon. Zijn advocaat draaide mee in die molen van misleiding (of was misschien wel de drijfveer) en voegde er, met sombere stem en trieste ogen, zijn commentaar aan toe. Ze gingen alles proberen om hem terug naar hier in veiligheid te brengen. Geen moeite of middelen zouden bespaard blijven want het wordt toch allemaal betaald met ons belastinggeld. Zo kennen we die linksen, altijd begaan met de medeburger van vreemde oorsprong, vooral de linkse asielzoeker of immigrant. Ze deinzen er zelfs niet voor terug te liegen en te bedriegen om hun slag thuis te halen. Er werd dan ook alles aan gedaan om ons een schuldgevoel aan te praten in de hoop dat er misschien iets in gang zou worden gezet om hem terug te halen, tevergeefs. Zelfs zijn werkgever verklaarde dat hij onmiddellijk terug in dienst zou worden genomen, want hij was een goed vakman (om daaronder te laten verstaan dat hij niet van ons geld zou profiteren). Helaas, alle linkse inspanningen ten spijt, het mocht niet baten.

Zijn laatste telefoongesprek, dat plots afgebroken werd, werd met een psychologische snik de wereld in gestuurd, een Grieks drama waardig. Dan werd het plots stil en men vreesde voor het ergste. Was hij ondergedoken of was het erger? Men durfde er niet aan te denken laat staan het onder woorden te brengen. Het werd iedereen duidelijk gemaakt, zonder het met zoveel woorden te zeggen, dat we allemaal schuldig zouden zijn in geval hem iets overkwam in zijn thuisland. Het zou onze fout zijn omdat we het hadden laten gebeuren en we hem tegen wil en dank hadden buiten gesmeten. Wat een hardvochtig volkje zijn wij toch. Wat had men verwacht? Er waren ooit witte marsen, voor ontvoerde en vermoorde kinderen, die de straten van Brussel wit kleurden. Er zou veel veranderen. Dat heeft ook niet veel geholpen. Dat hebben we ondertussen gezien. En toen ging het werkelijk over onschuldige, ontvoerde, gemartelde en vermoorde kinderen.


Iedereen was de hele heisa al vergeten tot we deze week plots vernamen dat Polen de EU- wetgeving betreffende migratie en asiel aan zijn laars lapt. De Poolse ambassade in Afghanistan had Sharifi een visa verleend om te trouwen met een Poolse. Volgens de EU- wetgeving mocht hij gedurende een periode van drie jaar in geen enkel Schengenland vertoeven maar hij verblijft nu wel degelijk in Polen en hoopt zo vlug mogelijk naar België terug te keren. Die truc heeft hij misschien geleerd van die andere asielzoeker/immigrant/extremist die hem dat in Antwerpen al had voorgedaan en die nu zelfs voor een lokale krant mag schrijven met als gevolg dat de standaard van die krant een goed stuk gezakt is. Wie dus dacht dat de kous af was is eraan voor de moeite, de kous werd en wordt nog volop verder gebreid want het zijn gewoonlijk lange kousen en bij één kous zal het natuurlijk niet blijven.

Men kan zich afvragen waarom er verleden jaar plots geen nieuws meer was van de uitgewezen asielzoeker. Misschien was de batterij van zijn gsm leeg en kon hij die niet meer opladen omdat hij de oplader hier achtergelaten had, of hij was die ginder verloren. We kunnen enkel gissen maar of hij ooit in gevaar was ginder is een ander paar mouwen. Het lijkt veel meer op opgezet spel want het was een publiek geheim dat hij terug in zijn thuisland was en dus gemakkelijk op te sporen indien men het werkelijk op hem had gemunt. Dat is dan de tweede openbare leugen. Of hij die leugens zelf heeft bedacht of met hulp van zijn advocaatje is niet duidelijk. Voor effect heeft die plotse stilte toen wel gezorgd en dat was waarschijnlijk ook de bedoeling. Het was de spreekwoordelijke stilte voor de storm. Meer dan waarschijnlijk was hij toen al, met de steun van zijn linkse pro Deo advocaat, druk in de weer om een niet vergrendelde achterdeur te vinden in de EU en via die deur de weg terug naar hier. Maar, waarschijnlijk ook op aanraden van zijn linkse raadsman, zal hij wachten tot na de verkiezingen in de hoop dat er een meer “gemodereerde” (links of extreem links dus) minister of staatssecretaris het asiel en migratiebeleid in handen krijgt.

Dit is het zoveelste staaltje van misbruik, van leugens, van bedrog, van overtreding van de wet en van linkse misleiding.

Denk hieraan op 25 mei!

Foxy

Lees ook: Welkom thuis!

8 gedachten over “Open-Schengen

 1. Ik heb het sprookje van Navid , den brave Afghaan met tranen in de ogen gelezen . Ik herinner mij nog goed toen dat wereldnieuws was ! De nobele rode ridders deden er alles voor om “brave” Navid te laten blijven in ons luilekkerland .Smeekbeden , Bedevaarten aan het adres van Maggie bleven zonder resultaat , zij bleef de boze heks uit dat sprookje , en werd zelfs nog wat dikker !
  Toch vergeef ik onze Navid zijn leugentjes om bestwil . Ik gun hem een plaats in onze maatschappij ! Hij heeft werk spreekt onze taal of doet daarvoor tenminste de moeite . Hij heeft zich aangepast en valt niemand lastig. Het zou pas groot nieuws zijn op al de zenders , indien die omgekeerde Anorexia Nervosa politieker , het vreemd krapuul die onze gevangenissen overbevolken zou terugsturen , inplaats van die onozele loodgieter .Honderd van dat uitschot zijn nog geen ene Navid waard . Ik weet niet of onze Maggie de bevoegdheid heeft om de gevangenissen te laten leeglopen. Wie dan wel? Onckelinckx ? dan kunnen we het vergeten , meer dan de helft van dat krapuul zijn haar vrienden en wat erger is zij is van de PS

 2. Hij is een goed loodgieter. Valt er in Afghanistan geen lood te gieten dan? Wij kunnen loodgieters gebruiken, maar geen islamitische.

 3. Zes jaar geleden was ik twee weken in Afghanistan, in Kaboel, in het binnenland (Bamyan) en in de Panshirvallei in het noorden.
  Hier is heel wat heisa over die sukkelaars van Afghaanse vluchtelingen maar daar heb ik toch mijn bedenkingen bij. Het is daar zoals in de meeste landen van waar uit vluchtelingen naar hier komen: de echte sukkelaars zijn diegenen die geen duizenden € kunnen missen om mensensmokkelaars te betalen en dure vliegtickets die hen naar het land van melk en honing brengen! De echte sukkelaars zitten in hun thuisland in kampen te verkommeren. Wanneer ik Kaboel verliet, richting westen, zag ik hoe zij gehuisvest zijn, in tentenkampen, en daar bleven ze ook in de winter bij -20°.

  De meesten die naar hier kunnen komen zijn “vluchtelingen” uit de bovenlaag van de bevolking en waarvoor die som soms door de hele familie wordt bijeen gelegd in de hoop dat hij, in geval van erkenning, zijn familie kan laten overkomen via volgmigratie. Iedereen die in Europa met die problematiek te maken heeft, weet dat, maar dat mag de gewone burger niet weten. Ik heb bij herhaling gereageerd op persartikels maar die worden niet gepubliceerd wegens “niet politiek correct”.

  • Dat klopt als een zwerende vinger. Op het einde van mijn loopbaan als politie-inspecteur was ik een tijdje werkzaam in de doorgangcellen bij Politie Antwerpen Noord. Ik heb O ! zoveel gelukzoekers moeten opsluiten in afwachting op de beslissing van vreemdelingenzaken. Het waren allemaal geen gangsters. Met velen had ik een gezellige babbel. Er waren erbij die hun ganse hebben en houden hadden verkocht om tot bij ons te geraken. De sommen die ze betaalden aan mensensmokkelaars waren soms halucinant. Ik herinner mij een Albanese jonge vrouw . Heel haar familie waaronder zelfs een dokter had een duit in het zakje gedaan om haar een zogezegde betere toekomst te geven Ze voelde zich echter bedrogen en misleid en was zelfs blij dat ze moest terugkeren , op Belgische kosten natuurlijk want ze had niets meer

 4. Het licht komt uit het oosten. Is er hoop?

  De minister van buitenlandse zaken in Merkelduitsland, Thomas de Mazière komt met iets verstandigs aanzetten. Volgens een wet, die nog uitgewerkt wordt, komt diegene die asiel aanvraagt onmiddellijk in een gesloten instelling en wordt aansluitend zo vlug mogelijk terug gestuurd. Deze wet blinkt uit door eenvoudigheid en bespaart een hoop rompslomp. Als een vluchteling illegaal binnen komt en zijn identiteit- en reispapieren heeft laten verdwijnen moet hij, zonder dat het gerecht daartoe bevel geeft, door bevoegden onmiddellijk in de gevangenis worden opgesloten. Komt hij met officiële papieren binnen, dan komt hij uit een land waar het veilig is en moet hij zich terug naar dat land begeven.

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 5. Dat voorstel zou wel eens alleen voor Balkanzigeuners kunnen gelden, want Duitsers blijven verzot op moslims.

 6. Voorkomen is beter dan genezen..
  Willen we Nederland weer veilig maken, moeten er duidelijke maatregelen genomen worden. Nog meer Moslims bij de politie, nog meer gevangenissen bouwen kost Nederland kapitaal. Moslims moten in hun eigen gebied blijven, dus niet naar een land waar ze extreem tegen zijn!
  En crimineel gedrag is dé reden tot uitzetten. Ze moeten niet hier bestreden worden , maar in hun eigen land… Nee, de moslim is geen ‘zondebok’ zoals u wilt doen geloven. De moslim heeft dit aan het eigen wangedrag te danken. De feiten zorgen voor de gevolgen. Net als de daden. De cijfers spreken daarnaast voor zich en de statistieken zijn duidelijk. Ieder cliché is een cliché omdat het op waarheid berust. 

  Hier zijn we verplicht mee te betalen aan de bouw van honderden moskeeën; in Marokko krijg je voor het uitdelen van de Bijbel zes maanden gevangenisstraf. 
  Turkse premier wilt oude moskeen van Byzantijnen omzetten in de moskeeën!!

  De volgelingen van Mohammed hebben maar één doel: het uitbreiden van het islamitisch imperium.
  In hun boek, de Koran, wordt aangegeven hoe men om moet gaan met ongelovigen. Bedriegen, bedreigen en bekeren. Geweld en moord zijn een vast onderdeel van die zogenaamde ‘godsdienst van de liefde’. 
  Ondertussen wordt alles in het werk gesteld zodat men deze ideologie ook in Nederland kan verspreiden. 
  Draag je een Marokkaanse vlag, dan ben je trots op je afkomst. Draag je de Nederlandse vlag, dan ben je een gemodereerde gek!

  Worden agenten door Marokkaans tuig bekogeld met stenen, dan is dat ‘baldadigheid’ en wordt er, uit angst voor rellen, niemand aangehouden. Politie chef gaat weer bij de imam, bij de leiders van deze tuig hulp vragen!  Nu ontkent geen enkele Nederlandse politieke partij dat er problemen zijn met Marokkaanse jongeren, dat eerwraak een probleem is, dat er onderdrukte vrouwen zijn die een hoofddoek moeten dragen. En dat die problemen op een of andere manier gelinkt zijn aan de Islam. 
  Vergeet niet dat de Islam als profiteurcultuur via massale migratie van zijn uitstoot nog steeds hetzelfde succesvolle veroveringstactiek toepast om Nederland te veroveren: islamitische landen weten nu eenmaal dat deze massa uitermate geschikt is om onderontwikkelden aan te trekken wiens hele leven samen hangt met zoveel mogelijk kinderbijslag + huursubsidies + werkloosheidsuitkering en nog meer subsidies. Neem 3 of meer vrouwen en neuk ze helemaal stuk. Kortom maak een hoop mohammed’tjes, ali’s, mehmet’jes, ahmed’jes, hasan’s en huseyin’s! Zet ze allemaal op straat, vraag aan moskee en andere moslimorganisaties voor een turkse of arabische islamitische doctrinaire opvoeding, maar wel met de Nederlandse geld!!. Nog niet klaar: massaal scheiden als er verblijfspapieren geregeld zijn, dit is gemiddeld 3 jaar en vervolgens worden ze weer uitgehuwelijkt aan een bruid uit Marokko of turkije. Allemaal gearrangeerde “huwelijken”. Voor een doel voor de heilige oorlog!! En wie draaien er op voor alle kosten van scholing, steun enz. Juist ja, wij. hele systeem draait weer door en al de Moslima’s of “alleenstaande ouders” naar de bijstand pompen voor nog meer uitkeringen. Het is toch van de zotte dat ons volk systematisch wordt verdrongen door import van vreemdelingen. Dit is gewoon een oorlog tegen ons, zonder wapens, maar veel effectiever en veel erger.

 7. Niet vergeten dat dit allemaal gebeurt op initiatief van de EU en de kerk. Al gemerkt hoe zorgvuldig het onderwerp islam uit de verkiezingscampagne wordt geweerd? Te vergelijken met de weigering van Merkel om het door de bevolking als 1e gekozen discussieonderwerp, de islam, te bespreken op haar gespreksrondreis door het land vorig jaar. Niemand blijkbaar die zich daar vragen bij stelt.

Reacties zijn gesloten.