Open brief van Geert Wilders aan min.-pres. Mark Rutte

“Beste Mark, mijnheer de Minister-President
Jouw beloften zijn valse beloften
 
De kranten staan er vol van. Overlast door Marokkaans straattuig. Ik wil minder, maar jij zwijgt. Je wil het probleem niet eens benoemen. In het Torentje woont al lang niet meer de premier van alle Nederlanders, maar de bewaker van het taboe. Wat iedereen ziet mag niet gezegd worden. Wat iedereen denkt mag niet uitgesproken worden. Een doornenkroon van leugens wordt op het hoofd van de Nederlanders gedrukt.

De elite heeft Nederland kapotgemaakt
De feiten spreken voor zich. De voorbije drie decennia heeft zich voor onze ogen een volksverhuizing voltrokken. In zoveel wijken van zoveel steden zijn Nederlanders een minderheid in eigen land geworden. We hebben de controle over onze straten verloren, en nu verliezen we ook nog de controle over ons land


De elite, waarvan jij deel uitmaakt, Mark, heeft Nederland kapotgemaakt. In een fatsoenlijk land zijn de straten veilig. In een fatsoenlijk land hadden Pim Fortuyn en Theo van Gogh nog geleefd en was ik nog een vrij man geweest. In een fatsoenlijk land waren de grenzen gesloten gebleven voor massa-immigratie en islamisering. In een fatsoenlijk land zouden politici er niet aan denken om de macht van het nationale parlement over te dragen aan een ongekozen commissie in het buitenland die maar één doel heeft: de grenzen te slopen die onze identiteit en onze veiligheid garanderen.

Grenzen, Mark, ze zijn ons kostbaarste bezit. Een open samenleving kan alleen bestaan als er grenzen zijn. Dat is de les van de voorbije drie decennia. Open grenzen leiden tot onverdraagzaamheid en onveiligheid. Open grenzen leiden tot een hel voor de mensen in Rotterdam, in Helmond, in Almere, in Deurne, in de steden en de dorpen van Nederland.

Jouw beloften zijn valse beloften, Mark
Het is verkiezingstijd. Dus je verkoopt weer mooie praatjes, zoals tijdens je speech onlangs in Berlijn. “We zijn het aan de kiezers verplicht om voor hen het best haalbare resultaat binnen te slepen. Meer geld in de portemonnee, meer vrijheid om te leven zoals we willen en meer veiligheid binnen de Europese grenzen en daarbuiten, zijn geen valse beloften,” zo zei je in Berlijn.

Maar jouw beloften, Mark, zijn wel valse beloften. Want de Europese elite – jouw elite – bracht ons minder geld in de portemonnee, minder vrijheid, minder veiligheid en minder soevereiniteit.

Het is tijd voor een politieke en maatschappelijke revolutie
Het is tijd om af te rekenen met deze elite. Het is tijd voor een politieke en maatschappelijke revolutie – geweldloos én democratisch – maar wel een revolutie. Want de weg waarop we nu zitten, is een heilloos pad naar méér Brussel en méér vreemdelingen.

Ik ken jouw strategie, Mark. Het is die van de ontmoediging. Je weet dat de kiezers je niet meer geloven, je weet dat het EU-project geen bezieling meer wekt, je weet dat er geen enthousiasme bestaat voor jouw plannen. Maar je weet ook dat als mensen de moed verliezen en niet gaan stemmen, alles bij het oude blijft. Hoe lager de opkomst op 22 mei, hoe beter voor jou, hoe meer jij en je Europese vriendjes ongestoord hun zin kunnen blijven doen.

Maar dat zal je niet lukken, Mark.

In heel Europa groeit het verzet. Er wordt massaal tegen de elitepartijen gestemd. In Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Denemarken, in Duitsland, in Zweden, in Oostenrijk, in Zwitserland. En ook in Nederland. Jij en je Europese vriendjes kunnen het tij van de geschiedenis niet keren.

In heel Europa willen mensen weer baas zijn over hun eigen land. Want in heel Europa willen mensen weer veilig zijn. En soeverein. Op 22 mei spreekt het volk.

Groet,

Geert Wilders”

8 gedachten over “Open brief van Geert Wilders aan min.-pres. Mark Rutte

 1. Das straf . Ik was er mee bezig een identieke brief te schrijven aan Di Ruppo en zijn groene , rode , gele en blauwe tuinkabouters met een afschrift naar “De Rutte” die ik beter ken als “de Mark” . Wilders was me weer voor met zijn ideeen . Moest het allemaal niet zo dramatisch en uiterst gevaarlijk zijn , je zou er dan eens hartelijk om kunnen lachen ! Een bende soepjurken met struikelbaarden die steeds maar worden gekwetst en uiteindelijk de show stelen ! Een maffia bende die Europa verdelen in een OCMW gedeelte en een leefloon gedeelte . Wij maar slikken of stikken . Ik denk dat wij aan de vooravond staan van grote gebeurtenissen . Nieuwe helden zullen geboren worden waarvan een voorhoede nu al gekend zijn zoals Wilders , Le Pen , Annemans , Dewinter . Het zijn de missionarissen voor de opbouw van een nieuwe beschaving . De oude die wij senioren hebben gekend en waar veel “helden” voor sneuvelden gaat stillaan maar zeker naar richting exit . Wat mij betreft , ik stik nog liever dan te slikken !.

 2. Ik vraag mij af wanneer Rutte eindelijk uit de kast gaat durven komen.

    • Rene,
     Op de blog, Strijden eeuwig, postte ik reeds dat ik zeer benieuwd ben naar de lijken die uit de kast gaan vallen na de verkiezingen. (t)Rutte zit inderdaad ook in die kast.

 3. Hopelijk spreekt het Vlaams Belang op een soortelijke manier de kiezers aan die ongeldig willen stemmen om toch een stem tegen de EU te geven, kies voor minder migratie, meer veiligheid, terug sturen van criminele vreemdelingen, laat op 25 mei uw stem een referendum tegen de EU zijn, dus stem Vlaams Belang.

  • Het schrijven van Mr. Wilders geeft exact aan wat onder de mensen leeft. Een exacte kopie van onze samenleving. Daar valt niets meer aan toe te voegen. Toch wil ik benadrukken dat de gewone “mondiale burger, zeker ook hier in België en in gans Europa ” steeds meer en meer in de onderdrukte rol geduwd wordt. Dit mag en kan niet blijven duren?! In het verleden is al zoveel protest en inkt gevloeid met duidelijke omschrijven hoe ons apen land alsook Europa kapot gemaakt wordt door de traditionele partijen en de verdraagzaamheid van de islamisering. De geschiedenis zal zich weer herhalen. Leert men dan niet uit het verleden indertijd van het nazisme en zijn geschiedenis in het algemeen, toen wisten men ook van niets en tot wat heeft het ertoe geleid. De trauma’s zijn op de dag van vandaag nog zichtbaar. Herdenking van de gesneuveld helden en soldaten voor vrijheid en voor recht. Gevochten tijdens die oorlogen kan de ogen niet meer sluiten voor het leed en de gevolgen wat dit alles met zich meedraagt. Oorlogen nu nog vandaag de dag overal in de wereld. LEERT ME DAN NOOIT. Is het dan toch de MACHT die alles domineert en alles kapot maakt om dit te bekomen. Ban alle godsdiensten uit en leer het individu het verschil tussen goed en kwaad men zou al een stuk verder staan met de beschaving, en ban dat bijgeloof uit onze beschaving. In plaats van “God Bless You” en dan maar bommen gooien op onschuldige mensen of Alla is groot ” en keel de vijand maar”. Op mijn ouderdom van 69 jaar kan ik best de vergelijking maken van toen en nu. Alle normen die wij thuis en op school kregen van opvoeding zijn volledig verkracht, ja ik vertaal het goed, “het krapuul van onze politiekers en de rotzooi van allochtonen” die hier de plak zwaaien. Zie maar het dagelijkse nieuws. Ieder dag leest of hoort men de absurditeit van beslissing op alle niveaus zowel van fraude, fouten uitspraken van procedure en zoveel meer, het is onbegonnen omdat te noemen wat allemaal fout is in onze samenleving. Nog nooit in de geschiedenis loopt het zo fout als nu. Met heel onze intelligentie ten spijt. Een normaal denkend mens met een dosis gezond verstand waant zich in een diepe droom. Zoals het er nu aan toegaat kan het echt niet verder. Wordt wakker beleidsmensen , of moet weer dat gebeuren wat in onze genetische materiaal aanwezig is. OOLOG & VERNIETIGING ALS EINDDOEL.
   Beste Geer Wilders. Proficiat voor jouw moed en opoffering en voor jou meningsuiting. Doe zo verder.

   Jean

Reacties zijn gesloten.