Open brief, reactie op brief van Fientje Moerman:

graaien

December 13, 2013 at 7:52pm

Fientje Moerman is het beu om zich een postjespakker, zakkenvuller en profiteur te laten noemen. Wel Fien, wij zijn het op onze beurt meer dan zat om ons door diezelfde bende  postjespakkers, zakkenvullers en profiteurs waarvan U deel uit maakt, te laten naaien in alle lichaamsopeningen die we rijk zijn.

 

 • U durft te klagen over de behandeling die de politici krijgen en beweert dat  de Vlaamse politici de status van de Indische paria’s  moeten ondergaan. U bent een ware schande voor de mensheid en vooral voor alle mensen in India die moeten leven onder het statuut van paria. U noch ik  kent één paria met een salaris en huis zoals jij die hebt, U noch ik kent één paria die zelf zijn status koos. Uw vergelijk is totaal van de pot gerukt Madame Moerman en wat ons nog het meest op stang jaagt in uw ziekelijke opmerking, is het feit dat U blijkbaar geen enkele notie hebt van er zich heden ten dage afspeelt in de samenleving. Als U zich al een paria durft te noemen hoe noemt U dan alle mensen die het minder moeten doen dan jullie soort, en die door jullie beleid in de armoede terecht komen, die niet beschikken over allerlei voordelen die jullie bende zichzelf toe-eigenen…? Neen Mevrouw U bent geen paria, U en uw soortgenoten zijn parasieten die zichzelf verrijken op de kap van de burgers!

 

 • U hebt elke morgen opnieuw angst om wat er in de kranten staat, waar je reputatie elke dag zonder recht op verweer door het slijk kan worden gehaald? Wij het volk kennen geen enkele rustige nacht meer en staan elke dag opnieuw met angst op,  om onze brievenbus te openen met de vraag of we de nieuwe lading rekeningen nog zullen kunnen betalen.

 

 • Uw misplaatste angst om uw eigen politieke score en de steeds veranderende normen die gedecreteerd worden door blanke mannen van 30 tot 50 jaar oud, zijnde de robotfoto van de gemiddelde Vlaamse journalist, is een bevestiging van uw egoïstische en ziekelijke geest. Het laatste waar goedmenende politici zich zorgen over hoeft te maken is zijn/haar eigen politieke score als deze zijn/haar werk tenminste doet zoals de burgers het verwachten. Maar ja, net zoals het overgrote deel van de politici ben je natuurlijk geen goedmenende politica…dus begint U zich vooral maar zorgen te maken met de verkiezingen in zicht. Over uw zorgen om de steeds veranderende normen die gedecreteerd worden kunnen we kort zijn, want U bepaalt samen met uw konsoorten het vunzige beleid die wij de burgers gedwee moeten ondergaan op straffe van de al even vunzige boetes die enkel tot doel hebben de laatste veer uit de kip te trekken! Nee Mevrouw Moerman U moet vooral de wereld niet omdraaien, waar haal je het lef! Op de door U aangereikte robotfoto  staat niemand anders dan mannen en vrouwen van 30 tot 50 jaar oud die deel uit maken politieke partijen zijnde  politici .

 

 • Uw reeds eerdere vernoemde eigenbelang angst voor de toekomst, elke vier of vijf jaar of vaker op het spel zou staan, laat ons koud Mevrouw de parasiet. Want blijkbaar laat het U diepvrieskoud dat mensen massaal hun job verliezen zonder de bonussen en voordelen die uw soort te beurt vallen. Zelfstandigen die in totale ontreddering failliet gaan door de jullie opgelegde regels en belastingen moeten en kunnen niet rekenen op een reddingsboei zoals jullie het voor elkaar hebben plegen te regelen.

 

 • Uw angst voor gedemotiveerde gekken die wel eens een politicus op zijn bek zou durven te kloppen,  is terecht. U oogst samen met uw vrienden politici wat jullie zaaien, actie is reactie… Jullie vergeten maar al te graag de impact van jullie grijpbeleid in het persoonlijk leven van de burgers. Wij zijn niet langer de speelbal van politici, en elke toekomstige slag op het smoelwerk van politici zal er eentje zijn om jullie er aan te herinneren dat wij ons niet meer laten misbruiken.

 

 • Uw ergernis om iemand die de wachtrij niet respecteert in de winkel, kan ik goed begrijpen. Mocht het mij overkomen dan zou ik me net zoals ieder mens daar aan ergeren. Maar Mevrouw Moermans, U en uw soortgenoten hebben geen recht om zich te ergeren aan deze onbeschofte praktijken waarvan jullie zelf dagelijks gebruik van maken. Of het nu om wachtrijen gaat om een sociale woning te bekomen, wachtlijsten in de ziektezorg, wachtrijen voor opname instellingen, wachtrijen voor inschrijvingen in scholen, voor vergunningen, voor subsidies enz.  Met in de ene hand een partijkaart en in de andere hand een politieker,  worden dagelijks tot grote ergernis van veel wachtende in lange rijen, de rijen voorbij gestoken.  De pot verwijt de ketel…

 

 • Uw angst, dat U te maken krijgt met mensen die het verschil niet kunnen maken tussen een vrouw met een publieke functie en een publieke vrouw, doet mij eerder zorgen maken over de toestand van uw zieke geest, dan ze iets zou willen zeggen over de mondige burgers. Maar je hebt echter een punt, samen met vele anderen kunnen wij U bevestigen, politici of ze nu vrouw of man zijn, het zijn bijzonder grotere hoeren dan eender welke publieke dame.
 • Uw angst als je met de auto rijdt, die op naam van je partner geregistreerd is, in een poging om zich zo aan het oog van de wakkere burger te ontrekken slaat in als een bom! Dezelfde soort van angst slaat de burgers om het hart als ze zich in het verkeer moeten begeven, waar meer flitspalen, camera’s  en andere controleapparatuur staat dan enig ander straatmeubilair,  de wirwar van overheidsdatabanken waarin de persoonlijke gegevens van burger zonder zijn toestemming is in terecht gekomen en die met een simpele klik voor iedere al even simpele ambtenaar te grabbelen ligt. En U durft zich dan zorgen te maken om burgers die het aandurven om de door U gemaakte fouten in het verkeer af te blaffen? Laten we vooral een beetje redelijk en eerlijk blijven Mevrouw Moerman, we weten dat dit zeer moeilijk is voor  U en andere politici, maar probeer het vooral eens uit. Jullie hebben al deze systemen geplaatst en in gebruik genomen, jullie beleid is er één om de burgers op voorhand als een verdachte te behandelen en bij de minste overtreding is de burger de klos in de vorm van onbetaalbare boetes. En wat de P-plaat en haar bijkomende voordelen betreft, het is de hoogste tijd om deze af te schaffen want deze is al helemaal niet meer deze tijd!

 

 • De angst omdat je niet cumuleert  en dus een brooddoospoliticus zou zijn is een opmerking waarbij je jezelf ontiegelijk belachelijk maakt, want kent U een senator of volksvertegenwoordiger die uit noodzaak  zijn brooddoos moet meebrengen naar het halfrond?

 

 • Angst om dat je wel cumuleert en dus een postjespakker annex zakkenvuller bent. Ons blijkt vooral dat jullie daar geen angst om hebben want de voorbeelden zijn legio, om nog maar niet te spreken over de manier waarop jullie aan die postjes komen.  De benaming postjespakker/zakkenvuller dekt de lading en is dus volledig terecht.

Het begint me ondertussen flink de keel uit te hangen om uw angsten en zorgen die bol staan van de leugens en verdraaiingen van feiten te beantwoorden, maar U blijft maar doordrammen met de grootste onzin of liever waanzin die ik ooit in mijn leven heb moeten lezen.  Even kijken, nog 10 items te gaan, 10 items met het zelfde niveau aan waanzin. Enfin we gaan verder…

 

 • Uw angst om een poepsimpele belastingbrief zelf in te vullen, omdat je weet dat de speciale voor politici only opgerichte Gestapo-eenheid van de fiscus de beestjes zoekt, zelfs waar er “geen” zijn. Deze angst Mevrouw moermans kunnen wij best beantwoorden met een vraag die jullie soort maar al te graag gebruiken om de burgers de mond de snoeren:  Als jullie niets te verbergen hebben voor de fiscus waarom zouden jullie zich dan zorgen hoeven te maken? Bevredigend Mevrouw Moerman?

 

 • De volgende angst over inbraak is er één waarvoor je geen politici moet zijn en die iedere burger kan overkomen en is totaal ongepast, maar ja we beginnen het al gewoon te worden van Mevrouw Moerman dat ze alles op een hoopje harkt. Of het moest zijn dat ze in naam veiligheid de criminaliteit weer eens wilt opblazen  tot ongekende proporties met het doel om nog meer controle systemen en databanken te kunnen richten.

 

 • Angst, als je weer eens je salaris in de krant leest, te hoog en onjuist, maar je niets durft te zeggen, en je daarna zonder dat je durft te protesteren de te hoge rekening van loodgieter, schilder, elektricien betaalt. Hilarisch zielig, Mevrouw Moerman veel van de burgers zouden graag uw ingebeelde angst overnemen in ruil voor uw salaris. Uw menig dat uw salaris te hoog en onjuist in de kranten te lezen staat durven wij sterk te betwijfelen. Laten we het houden op een onjuist maar te hoog? Met een oerwoud aan extra’s die jullie bekomen en waar geen kat nog zijn jongen kan in kan terug vinden, zal het eerder te laag zijn. Maar daar zwijg je lekker over hé beste Mevrouw Moerman… wat niet weet wat niet deert?  Trouwens, het is niet meer dan normaal dat zij (de burgers) die voor uw  salaris MOETEN opdraaien  ook tot de laatste cent weten hoeveel jullie in de zakken stoppen.  Als je dat niet meer kan bevatten met dat zielig  achterbaks kopje van je, dan is het meer dan tijd voor jou om te vertrekken! Wat zit er U in de weg om op te stappen? De geleidende uren, de voordelen of het salaris die lekker makkelijk binnen stroomt?

 

 • Angst, als je je mening zegt, want in de meerderheid moet je zwijgen en in de oppositie moet je in de partijstrategie passen. En buiten het parlement riskeer je rechtszaken. Wat moeten we hiermee Moerman? Nu dat U aan het einde van uw carrière bent en het systeem hebt leeggezogen, geholpen hebt om onze privacy te ondermijnen, ons allen de vrijheid ontnomen hebt en jaren lang één van de gezichten was van dit vunzige beleid, dan heb je nu het lef om te schoppen tegen dat zelfde systeem waarvan je zelf één van de architecten was. U bent totaal ongeloofwaardig en een nestbevuiler Mevrouw Moerman.

 

 • Angst, als je ergens op buitenlandse missie moet, dat men je als een profiteur zal beschouwen, en je daarom meedraait in een agenda die zelfs Stachanov overwerkt doet raken. De meeste van wat U en uw vrienden een buitenlandse missies plegen te noemen zijn nu één maal verdoken snoepreisjes. Ze kosten de belastingbetaler handen vol geld en brengen nog niet eens een MOERman op.  U durft te stellen dat u het werk verzet waarvan elk normaal mens overwerkt van zou geraken, laat me niet lachen mens. Je hebt er geen notie van wat hard werken is, laat staan dat U samen met uw politieke bende weet wat het is om hard te moeten werken voor een hongerloon om dan nog te moeten vaststellen dat meer dan de helft van dat hongerloon verdwenen is aan jullie veel te groot staatsapparaat en de politieke maffia. Jullie laten graag uitschijnen alsof jullie 32 uur per dag werken maar laat me U verzekeren Mevrouw Moerman er zijn maar 24 uur in een dag.

 

 • Angst, als je ontdekt dat je in je vermogensaangiftes een gedeelde bankrekening met een paar tientallen euro’s vergeten bent aan te geven, aangelegd bij het overlijden van een grootouder een kwarteeuw geleden om de nalatenschap af te handelen. Gelukkig heeft niemand het gezien. Dacht je nu echt dat dit enkel van tel was op politici, Mevrouw Moerman? We verstaan het al,  je angst zit hem in het feit dat het van politici in de publiciteit zou kunnen komen. Als ik U zo lees hebben jullie heel wat meer te verbergen dan de gewone burger.

 

 • Angst dat men je kinderen zal benadelen omdat je van de verkeerde partij bent, of meer en meer gewoon omdat je politicus bent. Als jullie al bang bent dat jullie eigen kinderen zouden uitgesloten kunnen worden omdat ze gelieerd zijn aan ouders van een bepaalde partij wat moeten de “normale” kinderen dan niet voelen die daadwerkelijk al uitgesloten zijn omdat ze moeten leven in armoede of op grond van het feit dat ze niet aan de norm voldoen. Nee Mevrouw Moerman, uw kinderen hebben niet te klagen!

 

 • Angst dat men je privéleven te grabbel zal gooien, want o wee als je ooit eens met je vrouw/man/kind/vriend op de foto gestaan hebt. Ze hebben het zelf gezocht, meneer, moeten ze maar niet doen, de aandachtszoekers! Maar terwijl heb je er zelf wel geen problemen mee om het privéleven van de burgers op straat te gooien. Ons privéleven bestaat niet eens meer, en zit in overheidsdatabanken waarover we totaal geen controle hebben we weten zelfs niet eens wat, waar, hoe alles is opgeslagen en wie allemaal toegang kan krijgen tot onze persoonlijke gegevens! Laat het duidelijk zijn wij zijn geen eigendom van de staat,  zowat alles wat er te vinden is in deze databanken is onrechtmatig bekomen onder dwang van jullie apparaat.  Kom dus vooral geen verhaal halen bij de burgers over de door U zo gekoesterde eigen privacy  terwijl je deze van de burgers vol gaten hebt geneukt!

 

 • Angst dat iemand je op een fout zal betrappen, en je prompt gereduceerd zal worden tot debiel-van-dienst. Daar zeg je het zelf debiel-van-dienst, dat ben je Mevrouw Moerman, U bent een debiel van dienst want U doet er alles aan om de mens zijn vrijheid te fnuiken, zijn privacy te verkrachten, zijn creativiteit morsdood te slaan, zijn zelfstandigheid naar de haaien te helpen, zijn financiële onafhankelijkheid te torpederen enz. Verwacht U nu van ons dat we U en uw bende hulde brengen voor bewezen diensten? Wel dan kan je nog lang wachten, want wij laten ons de rol debiel-van-dienst niet opdringen door DE debiel-van-dienst!

Mevrouw Fientje Moerman uw angst is misplaatst en zou zich beter richten op de dag dat de burgers hun verhaal zullen komen halen, de dag dat ze op de poorten Brusselse Politieke bastions gaan bonken,  de dag dat het volk  U en politieke vrienden over alle  partijgrenzen heen zullen bestormen, de dag dat ze wraak zullen nemen voor wat jullie ons het volk hebben aangedaan. Die dag zal uw angst volkomen terecht zijn, de dag dat de burgers hun angst afwerpen.
Mevrouw Moerman, U vraagt in het slotwoord van uw pathetische brief om respect voor jullie werk, terwijl wij de burgers dagelijks de bakken drek die jullie produceren en over ons heen kappen moeten verwerken. Te gek voor woorden!
Om uw verhaal af te maken zouden wij volgens U “eens moeten nadenken” over wat we de politici aandoen en de gevolgen indien er anders binnenkort geen politici meer zijn. Mocht U het nog niet begrepen hebben Mevrouw Moerman daar hebben wij niet de minste angst voor. De overvloed aan politici in dit land is van dien aard dat er altijd meer dan genoeg zullen zijn dan onze portemonnees en onze levens kunnen verdragen . Een mooie voorbeeld daarvan zijn de steunbetuigingen die U ten deel vallen op uw eigenste sociale media accounts die voor 95% afkomstig zijn van uw collega politici  annex machtsbeluste zakkenvullers. De andere 5% zullenl dat hebben gedaan omdat ze van uw hand en spandiensten gebruik hebben gemaakt.
Kom niet bij de burgers bedelen om erkenning van uw werk, want wat uw beleid is pure bagger waar wij niet om vroegen. Jullie partijpolitici denken echt heel groot te zijn… maar de enige manier die jullie nu nog  rest om zich groot te maken zijn schoenen met hoge hakken.

Tot slot, wij hebben blijkbaar een gans andere zicht op wat politiek zou kunnen en moeten zijn Mevrouw Moerman. Wij kijken vol van verlangen uit naar de dag dat de particratie en haar vertegenwoordigers samen met haar beleid van de macht zullen verdreven worden ten voordele van de echte directe democratie. Een dag die gevierd zal worden als de dag waarop DE MENSEN terug het recht kregen om MENS TE ZIJN .

LiBeRTijNSe groeten,
Schijt aan de overheid.  

https://www.facebook.com/SCHIJT.AAN.DE.OVERHEID?ref=stream&hc_location=timeline

6 gedachten over “Open brief, reactie op brief van Fientje Moerman:

 1. Fientje Moerman(sk), zoals ze vroeger genoemd werd, heeft inderdaad redenen te over om angst te hebben. Als collaborateur(en loge teef) staat er haar immers het één en het ander te wachten, als met de verraders zal worden afgerekend., zoals gebeurd is na WOII met tal van Vlaamse vrouwen. Hopelijk is ze tegen dan al voldoende afgeleefd en afgetakeld, zodat er geen kandidaten meer zijn om haar te verkrachten, alhoewel er nog altijd de necrofielen zijn om de taak over te nemen. Haar reactie is kenmerkend voor de arrogantie van het loge crapuul, dat verblind is door een superioriteitscomplex, en dat met een kotsende minachting neerkijkt op diegenen op wiens kosten ze schurftig parasiteren.

 2. Fientje toch, jij bent al net zo wereldvreemd als de Van Seksen Coburg’s. Er zijn “heren/dames” bij u in de partij die voor dit apenland een ramp zijn geweest op bestuursniveau. Om ze niet bij naam te noemen De Klucht en Verafstoodt. Na dat hier de boel duchtig in de shit was gedraaid zijn zij verkrast naar Europa. Om daar debiele regeltjes en wetten goed te keuren, en hun zakken overvloedig te vullen. Dan De Croo jr die aan het pensioenstelsel wil gaan sleutelen, in die zin dat als je werkloos geweest bent om welke reden dan ook deze periode niet meer zal meetellen voor de opbouw van uw pensioen. Ik het verleden zijn er werknemers geweest bij autobouwers die van 50 op pensioen konden gaan. Goed voor hun slecht voor de pensioenkas. Maar een periode gedopt hebben, ho maar langer werken.NieVanHieren die hier binnen kwamen moesten slechts 1 dag werken om pensioengerechtigd te zijn. Dan hebben we Mie Truttelboom die van justitie en het gevangeniswezen een puinhoop maakte. En die voor de nieuwe gevangenissen telefoon en internet voorziet in de cellen. Fientje, dan nog ons Blokske soep Maggie, in de pers wordt zij de hemel in geprezen vanwege haar asielbeleid. De waarheid daarrond is echter minder fraai. Het uitwijzingsbeleid werd verleden week nog de nek omgedraaid door schooldirecties en de kindercommissaris, door te stellen dat uitgewezen asielzoekers hier hun opleiding mogen afmaken. Het zijn dan niet enkel de kinderen die hier blijven maar gans hun familie, en voor hoe lang. Wanneer is je opleiding af?
  Fientje, jij draait al geruime tijd mee in de politiek. Maar er is niets wat ik me van jou kan herinneren waarvan je zegt ” goed gedaan meid, respect “. Fientje, je hebt het beeld van de frauderende, onbekwame, liegende, ondemocratische, en totaal incompetente politici niet kunnen ontkrachten, je hebt het enkel maar versterkt.
  Tot slot Fien, dit waren enkele voorbeelden uit jou partij, de ergste(de sossen) heb ik er dan nog buiten gelaten. En een gratis tip. Als ik zo moest walgen van het politieke klimaat als u, DAN STAPTE IK ER UIT. Doen Fien!!!

 3. De naam op zichzelf “”Fientje”” Moerman klinkt onschuldig ,naief , speels en kinderachtig . Ik hoop voor “Fien” dat er zoiets bestaan als een correct politieke hemel , barstensvol met vetpotten waar ze tot in de eeuwigheid kunnen in graaien , waar ze legaal kunnen liegen en bedriegen zonder dat ze worden beschuldigd van postjespakker , profiteur of zakkenvuller

 4. Wel Fientje, ik ben het al lang beu, uitgescholden te worden voor mestkever als ik gebruik maak van mijn democratisch recht, uitgerekend door uw partij.

 5. Vandaag lezen we weeral eens een ‘stigmatiserend’ stukje over partijgenoot Napoleon De Gucht, Fien en de politieke ‘hondenstiel’ waar ze ten prooi aan vallen, echte sukkelaars zijn het.

Reacties zijn gesloten.