Op uw plaatsen. Spot aan. Actie.

MM900356606Op uw plaatsen.  Spot aan. Actie.

Als je beelden bekijkt van de gearmde wereldtop op de eerste rij zou je de indruk kunnen hebben – moeten hebben – dat deze de betoging leidde.


De massa, de V.I.P.’s en de realiteit.  Niets is wat het lijkt.  Theater op wereldniveau.

Zit m’n dasje goed? Zit m’n jasje goed?

 

1-Netanyahu-Abbas-ParisAls blikken konden doden!

“Doucement, nous sommes tous Charlie!”

FT

 

 

2 gedachten over “Op uw plaatsen. Spot aan. Actie.

  1. Neen zij kwamen niet op straat tegen islamterrorisme, volgens de pers kwamen ze op straat tegen geweld en haat, maar voor vrede en verdraagzaamheid. De gebeurtenissen waar het in feite om draaide werden al na enkele dagen de nek om gewrongen.Wie denken die “wereldleiders” voor de gek te houden???

  2. Als we de correcte media mogen geloven was de manifestatie tegen Pegida een success . Tienduizenden kwamen op straat om hun “ongenoegen” voor Pegida te demonstreren. Uit onbetrouwbare bron vernam ik , totaal iets anders . In alle Duitse steden beperkte het aantal manifestanten , althans volgens de politie , een vijftien a twintig man , meestal moslims , waaronder enkele ex IS strijders. Ten einde raad heeft het cabaret , of is het cabinet ? van Merkel , in paniek foto,s opgeeist van Pegida demonstranten en laten manipuleren door Studio Sony ! Er is hoop voor de toekomst !!

Reacties zijn gesloten.