Oostenrijk is er ‘rijp’ voor

Oostenrijk is er ‘rijp’ voor

Rijp voor het ja-woord, het homo-jawoord, het militaire homo-jawoord-in-uniform-met-medailles.

Vizeleutnant* Charles Eismayer (56) en Hauptmann* Mario Falak (33) gaven elkaar vrijdag in Wenen de eed van trouw.  Sinds elf jaar ‘knetterde’ het tussen hen; nu voelden ze zich eindelijk vrij. Ze zullen samen onder de duonaam ‘Eismayer-Falak” door het leven gaan. De 23 jaar oudere bruidegom Charles verklaarde dat hij zijn dubbelleven slechts dankzij zijn bruidegom Mario uitgehouden had.

Maar nu is alles in orde.  De collega’s hebben begrip getoond.  Mooi toch?  Moet dat nu per se met heel de wereld gedeeld worden?  Als alles mag en kan (de talrijke mogelijkheden om het huwelijk te consumeren overstijgen ons bevattingsvermogen), waarom moet dat dan nog eens extra in de verf gezet worden?

De paraatheid van het Oostenrijks leger in beeld:

militär

* Oostenrijkse militaire rangen

Krone

5 gedachten over “Oostenrijk is er ‘rijp’ voor

    • Dat zou incest zijn. Tot nader order is dat nog altijd verboden. Tenzij de EU daarover anders beslist. Pedo’s daarentegen zijn perfect aanvaardbaar

  1. Toen ik die foto zag van dat gelukkig koppeltje werd het mij emotioneel even teveel en moest zowaar een traan wegpinken van ontroering. Hoe mooi kan de liefde toch zijn…een jong veulen met een oude bok . Het zijn militairen en ze kunnen schieten ! Ik wens ze veel pret in’t bed .

  2. Het verval, zoals toen ook al in het Oude Rome, in al zijn glorie. Het resultaat kennen we. Ga met zoiets naar de oorlog… Het enige wat het “vrouwtje” zal kunnen is het haar “saccoche” zwieren.. Heel indrukwekkend.!!!

  3. Aan de medailles te zien hebben beiden WOI, WOII, Korea,Vietnam,
    Servië, Koeweit, Irak en Afghanistan meegemaakt. Ik denk eerder dat ze op de Sinksenfoor eendjes hebben gevist.

Reacties zijn gesloten.