Ook terroristen moeten salarisinkrimping slikken

MarnixlogoAf en toe tart de werkelijkheid alle verbeelding.

Voor wie zich soms afvraagt waar al die miljoenen dollars en euro’s hulpfondsen zoal voor worden aangewend, die Europeanen en Amerikanen met gulle hand uitstrooien boven de Palestijnse gebieden en verdwijnen in de bodemloze kassa van de corrupte Palestijnse Autoriteit, kan dit interview met een Palestijnse terrorist wat duidelijkheid brengen. Het volgende interview met een vervroegd vrijgekomen terrorist werd bijna een jaar geleden uitgezonden op 29 maart 2012 op de staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit.

Aan het woord is Iyad Abu Khaizaran, lid van de Islamitische Jihad, die in 1991 levenslange gevangenisstraf kreeg voor een steekpartij waarbij hij een 76-jarige man, Shlomo Yahya, doodstak in een buitenwijk van Tel Aviv. Khaizarian, die net als alle andere Palestijnse terroristen tijdens zijn gevangenschap in een Israëlische cel doorlopend een maandsalaris kreeg uitbetaald door de PA (Palestijnse Autoriteit), zag sinds zijn vrijlating in oktober 2011 tijdens de Shalit deal, zijn maandsalaris gehalveerd.

En dat vind de man niet leuk want hij heeft toch zo hard zijn best gedaan om zoveel mogelijk Joden te vermoorden. Volg het verhelderend gesprek even mee:

Presentator: “Bij ons is Iyad Abu Khaizaran. Goedenavond.”

Iyad Abu Khaizaran: “Sinds de dag dat wij werden vrijgelaten uit de gevangenis, krijgen wij [slechts] een half salaris … Wij hebben Joden gedood. Ik zelf heb persoonlijk… Ik heb Joden vermoord, ik heb kolonisten vermoord en ik heb soldaten verwond. Mijn huis is verwoest. Ik heb 11 kogels in mijn lichaam. Ik heb 22 jaar in Israëlische gevangenissen gezeten.”

Presentator: “Ontving je net als de andere [gevangenen] salaris in de gevangenis?”

Abu Khaizaran: “Ja, sinds ongeveer het jaar 2000, werden die verstrekt.”

Presentator: “Met andere woorden, vanaf 2000 ontvingen alle organisaties, zonder uitzondering, of het Fatah was of Hamas, aanhangers van Abbas of geen aanhangers van Abbas, salarissen. Toch? Vertel de waarheid.”

Abu Khaizaran: “Ja, ja, dat kregen zij.”

Marnix

Bron: www.brabosh.com

vrijgelaten

Gaza, 24 oktober 2011. Palestijnse Jodendoders en andere terroristen die in oktober vrijgelaten werden in ruil voor soldaat Gilad Shalit, wachtten een feestelijk onthaal en werden na hun thuiskomst tijdelijk opgevangen in de luxehotels van Gaza om wat te bekomen van de emoties

2 gedachten over “Ook terroristen moeten salarisinkrimping slikken

  1. Het is uiteraard crisis voor iedereen. Ik heb begrip voor die man ! Hij deed zo zijn best om zoveel mogelijk mensen om zeep te helpen en ziet plots zijn honoraria met de helft verminderen. Het probleem is , waar kan hij zijn nood klagen , wat kan hij doen om zijn onrecht als beroeps-terrorist in de kijker te plaatsen. Ze hebben daar nood aan een vakbond met een sterke leider , een palestijnse Rutje De Schreeuw bv zo ene die alles kan plat leggen , de productie van mensenmoorden tijdelijk kan doen stoppen

Reacties zijn gesloten.