Ook strafniveau wordt aangepast

terreuralarm preventieve maatregelenNadat de regering bekend maakte dat het dreigingsniveau in Brussel zakt van 4 naar 3 – binnenminister Jambon had daar een klare uitleg voor: er kàn nog altijd een terreuraanslag uitgevoerd worden maar de regering heeft geen flauw idee wanneer –  heeft Justitie ook de straffen op terrorisme aangepast.  De regering gaat voluit voor preventie!

 

 

 

4 gedachten over “Ook strafniveau wordt aangepast

  1. Afgekeken van de belgicist BDW naar aanleiding van de verboden Pegida betoging in Antwerpen

  2. n-tv moet niet onder doen in grappen maken. Ze probeert ons in te peperen dat de sharia echt niet zo erg is. Slechts in een klein gedeelte van haar wetten baseert ze zich op het kop en handen afkappen, op zweepslagen en steniging. Daarenboven wordt ze van land tot land verschillend geïnterpreteerd en van rechtsgeleerde tot rechtsgeleerde . En ja, de moslims hebben zich onder de sharia kunnen handhaven, ze zijn niet van de aardbol verdwenen. Men kan dus leven onder de sharia.

    • n-tv is een perfecte vertegenwoordiger van het systeem. Biedt goede programma’s aan, geeft non-stop nieuws via een lopende tekst onderaan en infiltreert in de hersenen van de kijkers. Iets subtieler dan de ARD en ZDF.

Reacties zijn gesloten.