7 gedachten over “Ook Frankrijk verzet zich tegen de islamisering

 1. Verzet tegen de Islamisering op zijn Belgisch

  Kerkhof in Jette !!!

  NIET TE GELOVEN ! ! !

  De gemeente Jette gaat op het gemeentelijk kerkhof, naast de … bestaande urnenmuur,
  twee percelen (percelen AS en AT) exclusief inrichten als islamitische percelen.

  Van aan de Laarbeeklaan zal zuivere grond worden aangevoerd, die gekeurd werd door een imam.
  Nieuwe grond dus, want de islamitische doden in Jette mogen blijkbaar niet begraven worden in dezelfde grond als diegene waar “ongelovigen” hebben in gelegen, zodat de percelen eerst tot maar liefst drie meter diep dienen afgegraven te worden.
  Daarenboven zullen de percelen van de rest van het kerkhof worden afgescheiden door hagen.
  Vanuit de gemeente wordt steeds de nadruk gelegd op integratie.
  Door te voorzien in aparte percelen, duidelijk afgeschermd van de percelen van de “ongelovigen” drijft men in tegendeel de segregatie ten top.
  Begraafplaatsen waren tot in de 19e eeuw een louter katholieke zaak en niet-katholieken kwamen in het‘verdoemhoekje’ van het kerkhof terecht.
  Onder druk van de vrijzinnigen werden begraafplaatsen geseculariseerd en hield de apartheid in de dood op te bestaan.
  Jette heeft geen ‘multilevensbeschouwelijke’ begraafplaats nodig want al onze begraafplaatsen zijn dat.
  Dat staat zo in de wet. Het begrip ‘multilevensbeschouwelijk’ wordt misbruikt om precies het tegenovergestelde in te voeren en om de seculiere maatschappij en de scheiding tussen godsdienst en staat weer een stukje verder uit te hollen.
  De islam eist altijd meer en meer toegevingen op basisprincipes.
  Gisteren aparte zwemlessen voor mannen en vrouwen, enkel vrouwelijke artsen voor moslima’s, hoofddoeken in de ambtenarij en de scholen.
  Vandaag een aparte begraafplaats en apart onderwijs, en wat zal het morgen zijn ???

  Ben ik nu racist of enkel bezorgd over de evolutie van de islam ? … Nochtans is hier MIJN geboorteland ! ! !
  Ik maak mij vooral zorgen voor mijn kinderen en kleinkinderen! Jij niet ?

  elgisch

  • Het is ingewikkelder dan slechts een afgegraven perceel met een haag errond. Wij moeten ons tevreden stellen met een beperkte termijn; zelfs voor een concessie kan men geen eeuwigdurende termijn meer krijgen. Volgens de islam moeten de overledenen eeuwig blijven liggen. Heb nog van niemand een antwoord gekregen op de vraag of zij ook bij ons “eeuwigdurend” recht op het graf krijgen. Bovendien moeten wij – omwille van de volksgezondheid – in een kist begraven worden. Zij worden ter aarde besteld in een wit laken. Twee vragen die ik me stel. En een derde, wat moeten zij betalen voor het gebruik? Weet iemand het antwoord?

   • niets betalen dat is volledig kosteloos,tenslotte iedere moslim die verdwijnt betekend een echte verrijking voor onze samenleving !

 2. Een 2 tal jaar geleden was ik voor 2 dagen in Parijs. Aangekomen met de trein in Parijs Noord was ook ons hotel daar in de buurt. Het is onbeschrijflijk wat we daar gezien hebben. Maar je had niet de indruk dat je in Parijs was. Wie het centrum bezoekt blijft van deze toestanden gespaard, maar het gaat je verstand te boven. Terecht dat de Fransen deze mars houden.

 3. Bravo les Français! Bravo aan alle anderen die volgen.
  Het is mijn grootste hoop dat al deze bewegingen, die nu op gang komen, het tij van het sluipend gevaar, of het nu zichtbaar is of niet, zullen keren. Het zal over de grenzen heen moeten gebeuren want het is op die manier dat alles wat ons sedert generaties en door de eeuwen heen, in onze onderlinge en interessante verscheidenheid verbonden heeft, nu aangevallen wordt door een alles vernietigende cult. Een cult die zich verschuilt achter verschillende vormen en die daardoor verwarring zaait onder hen die niet volledig op de hoogte zijn van wat hen tegemoet komt en wat hen te wachten staat. Het is een extreem autoritaire cult die geen ruimte laat aan niets of niemand die zich niet onderwerpt. Het is een cult die gebaseerd is op vernietiging en dood.

 4. zou het niet mogelijk zijn dat een partij een bus inhuurt om deel te nemen aan deze betoging , wij zouden kunnen opvallen door te betogen met Vlaamse leeuwen

 5. Volgens total onbetrouwe bron heb ik vernomen dat de grote rode Franse president de tekst van het Franse volkslied een beetje heeft aangepast naar de hedendaagse realiteit !
  “””Alons enfants de la patrie-ie-je , le jour des moslims est arrive .
  Nu nog onze brabacone

Reacties zijn gesloten.