Onze redactie is diep bedroefd

Afbeeldingsresultaat voor tearsIn Merkelland is grote ongerustheid ontstaan over het lot van Syrische ‘vluchtelingen’, die omwille van hun overtuiging in de gevangenis belanden.  Meer bepaald nu er aan het licht kwam dat twee van hen vroeger dan voorzien Allah zijn gaan opzoeken.

Merkel kan in volle verkiezingstijd zulke zaken missen als kiespijn  Als er in de Prachtlanden ruchtbaarheid aan gegeven wordt, dat de uitgenodigde gasten zich in Merkelland zo ongelukkig voelen dat ze de voorkeur aan een enkele reis richting Allahs hemelrijk geven, dan is het niet uitgesloten dat een heleboel startblokkers hun reisplannen alsnog wijzigen of – erger – dat de quasi geïntegreerde kostgangers het in Duitsland voor bekeken houden.

Spiegel-on-Line berichtte:  Abdullah K heeft zich in zijn cel in een Hamburgse gevangenis opgehangen.  Hij is één van vier broers uit Syrië, in onderzoekingshechtenis wegens een vermoedelijk lidmaatschap van het Duitse al Nusraf–filiaal, het bezit van verboden oorlogswapens, oorlogsmisdrijven en andere bezigheden.

Justitie zit met de handen in het haar.  Het gaat om de tweede zelfdoding van een van terrorisme verdachte gevangene binnen een jaar.  In de herfst 2016 verhing zich Jaber al-Bakr, die in de naam van I.S. een terreuraanslag op de Berlijnse luchthaven Tegel zou voorbereid hebben.

Het onderzoek van zijn zelfdoding bracht zwaarwegende tekorten van de overheid aan het licht.

Onze redactie heeft een kaarsje aangestoken en een schietgebedje voor een bijzondere intentie gepreveld.  Laat ons bidden…

 

3 gedachten over “Onze redactie is diep bedroefd

  1. Als gevolg van de racistische instelling van de Duitse politie, die maar niet wil stoppen met het aanhouden van helden van de Jihad en met daarenboven de zelfmoorden van twee martelaren, hebben dhimmie Merkel en haar acolieten beslist, een algemene diplomatieke onschendbaarheid toe te kennen aan allen die de godsdienst van de vrede belijden.

  2. De Redactie mag zich geenszins laten leiden door emoties of buikgevoelens!
    Zoiets kunnen we niet verlangen van De Redactie.

  3. Dus, als ik het goed begrijp, mogen wij volgende vrijdag “onze” Lolita mogen verwachten met de clip; “Lacrimosa dies illa” (ofwel met het treurlied “Jef zal voor ons géén commissie niet meer doen, op z’, klein velootje, op z’n klein velootje”….)

Reacties zijn gesloten.