7 gedachten over “Onze (Anne)man(s) in de Europese praatbarak

 1. Als er nu 1 man of partij is die zich niet moet verontschuldigen voor de slachtoffers van het islamterrorisme is het wel Annemans of het Vlaams Belang. De enige partij die meer dan 30 jaar vecht tegen de islam en zijn pamperende linkse rakkers. Ik begrijp Annemans met zijn gebaar. Hij kuist alle smeerlapperij op die rode en linkse rakkers bewust 30 jaar creƫerden.

  • Puur cynisme van onze ‘voorlopige onderdaan van het koninkrijk belgiĆ«’!

   • Dat had ik wel door, maar ‘t was een aanleiding om de linkse rakkers nog eens een veeg uit de pan te geven. Ik handel zo als Louis Tobback het ons leerde ” met alle middelen”.

  • Zo mag ik onze Gerolf wel alleen zal het niet doordringen in de hoofden van die ordinaire leeghoofdige wezens die enkel maar euro’s voor ogen hebben.
   Wij zullen zelf moeten starten met de grote lentepoets zodat onze veiligheid terug een plaats krijgt in ons leven en dat van onze kinderen en kleinkinderen.
   Gerolf blijf aub gas geven tegen die msdaadorganisatie die maar een doel nastreven nl. de onderwerping van de Europeanen aan dictators en islamieten.

 2. En die politici van democratische (?) staten die in de grond de geldhongerige mensensmokkelaars belonen plus de economische vluchtelingen die duizenden euro’s betalen om per vrachtwagen, per schip, minder per trotinette, in het land van melk en honing te komen, terwijl ze hun geld hadden kunnen investeren in hun landen van herkomst om zichzelf en volksgenoten een betere toekomst te brengen.

 3. Vele mensen die de samenleving door hun gezond verstand en blik in de toekomst iets gaven , verbeterden , de pijn , de miserie konden verzachten, kregen pas na hun dood erkenning en sommigen zelf een standbeeld of hun naam in de geschiedenisboeken . Ik vrees voor Annemans en bepaalde partijgenoten …..idem……

  • De geschiedenis staat er bol van : er is geen groot man die niet voor een idioot werd aangezien of een idioot die niet als een groot man werd bejubeld.

Reacties zijn gesloten.