Onze (Anne)man(s) in de EU praatbarak

Gerelateerde afbeeldingGerolf richt zich in deze video als verkozen voorzitter van de ENV-fractie niet alleen aan de Vlamingen maar ook aan alle andere EUropeanen; vandaar in het Engels.

Het ENV (ENF in het Engels, ENL in het Frans) hield op 21 januari een colloquium in Hayange over de migratiecrisis en de impact van de EU-politiek op de EU-lidstaten.  Gerolf is één van de sprekers.  Ditmaal in het Frans.

Begin nu weer niet te schieten omdat hij geen Nederlands spreekt tegen een internationaal – anderstalig – publiek.

 

 

 

2 gedachten over “Onze (Anne)man(s) in de EU praatbarak

  1. Kijk nu toch,ze zijn allemaal tegen*open grenzen*,maar toch steunen ze het beleid van francken niet!!Sommigen willen zelfs zijn ontslag!!!!Wat een bende hypocrieten toch!!En gisteren even naar de *afspraak *gekeken op 1,wat die professor de vos daar toch allemaal mocht uitkramen!!De sociale zekerheid,daar zit nog voldoende rek op zei ie!!!Is 140 miljard staatschuld genoeg meneer de vos??Wat kost ons de zogenaamde opvang en integratie jaarlijks,geld dat zou kunnen gebruikt worden voor onze eigen burgers??En wat kost de opvang van die vluchtelingen in scholen en welk effect heeft dit op het niveau van de eigen leerlingen??
    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-vraagt-standpunten-over-migratie-hier-zijn-ze~a287a94a

Reacties zijn gesloten.