3 gedachten over “(On)Vrije meningsuiting in Nederlands parlement

 1. Het is altijd zo als men geen argumenten heeft om een gezegde te ontkrachten dan neemt men de uitgang. Meer dan een uiting van onmacht maar een bevestiging van de vraagstelling.Wie is hier de winnaar ? De vraag stellen is ze beantwoorden.

 2. Sigrid Kaag heeft ook zeer nauwe contacten met het WEF, een criminele organisatie, die actief betrokken was bij de Covid 19(84) samenzwering & terreur :
  https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-veelgevraagd-bij-de-club-van-schwab/

  Ze is ook vermeld in de volgende analyse op blz. 35 :
  https://www.docdroid.net/pMFf18F/netzwerkanalyse-corona-komplex4-pdf
  met kort citaat van blz. 35 :
  “Mai 2018 : WHO Global Preparedness Monitoring Board
  The Global Preparedness Monitoring Board is a joint arm of the WHO
  and the World Bank” (=einde citaat).

  Kaag is er vermeld als “co – chair”, met foto !!
  Het gaat hier dan ook om een “grote vis…”.

  Nog over haar rol binnen het WEF :
  https://www.dinekevankooten.nl/archief/klaus-schwab-schuift-sigrid-kaag-naar-voren/
  met citaat :
  “Klaus Schwab schuift Sigrid Kaag naar voren als opvolger Rutte. Wie is Sigrid Kaag?
  De 58-jarige Sigrid Kaag heeft de macht van de WHO en ’t World Economic Forum weer vergroot.
  In 2017 trad ze toe tot kabinet-Rutte III na een jarenlange carrière bij de Verenigde Naties. Voor het grote publiek was ze toen een onbekende. “ (=einde citaat).
  Wat de spionnen rekrutering in Londen betreft , is het eenvoudig. Londen heeft hier een ijzersterke reputatie met de 5 van Cambridge !! De Frank heeft daar ten andere ook “gestudeerd…”.
  Iedere student is daar een potentieel doelwit voor rekrutering. Over St Antony’s in Oxford :
  https://www.washingtonpost.com/posteverything/wp/2014/06/07/my-life-as-an-almost-spy-in-the-u-s-s-r/
  met citaat :
  “Presumably there were some real spies in our British group; there certainly were in the Soviet group sent to Britain, since one of them ended up as No. 3 man in the KGB. I myself was not a spy, even though the place at which I was doing my Soviet history doctorate, St Antony’s in Oxford, was notorious in both the British and Soviet press as a “spy college,” having been founded after the war by ex-intelligence people…” (=einde citaat).

  Dit is meer dan duidelijk. Baudet heeft hier dan ook een zeer gevoelige snaar geraakt, en de waarheid kwetst. Zijn commentaar over Kaag is dan ook meer dan gerechtvaardigd. Het enige waar hij niet op het juiste spoor zat, is dat het niet alleen Kaag is, maar de ganse regering die zich schuldig maakt aan hoogverraad, zoals ten andere ook al de regeringen in de EUSSR, die oorlog voeren tegen hun landen en volkeren., in dienst van de 2 Olifanten in de kamer, met als epicentrum van de macht : de RKM in The City !! Nog een voorbeeld : Vivaldi, een communistische logemaffia bende.

  En als men dan ontmaskerd wordt, gaat men lopen en pakt men de boodschapper aan met de gevaarlijke waarheden, zoals in de tijd van het Oude Griekenland.

Reacties zijn gesloten.