5 gedachten over “Onvermoeibaar Pegida Dresden… om trots op te zijn

 1. Geachte redactie ik heb het nogmaals verzonden , kijk eens in uw ongewenste mails onder “sex” een van de beste grappen die ik ooit zag ivm onze Islaaaambroeders . Het zal uw kijkcyfers zeker doen stijgen

 2. Als men kijkt naar de geschiedenis zijn het misschien wel de vreedzamen die het rijk Gods beërven, maar nooit het winnen hier op aarde.

 3. Is de Pegida beweging en/of AfD de volgende keer aan de beurt?

  Vandaag begint het proces voor het Bundesverfassungsgericht voor een verbod op de NPD. Het VB kan over een dergelijk proces meespreken.

  Meerdere minister presidenten uit de verschillende Länder hebben zich als getuigen opgegeven om tegen NPD te getuigen. Ja, dat zijn hoge partij functionarissen en in de regel voorzitter van hun partij in de verschillende Länder van de BRD. Concurrenten van de NPD zou je ze kunnen noemen. Dat is ongeveer zo als zouden de regionale leiders van Aldi en Lidl zakelijk zouden verklaren dat Carrefour overbodig is.

  Heiko Maas ziet bij dit proces nog niet alle gevaar geweken want zelfs als de NPD verboden wordt is het rechts radicalisme nog niet ingedamd.

  Jozef Schuster, president van de joodse centraal raad doet ook zijn duit in het zakje: ‘ik ga er vanuit dat in dit proces het ware gelaat van deze mensen verachtende partij onthuld wordt. Als het de burgers duidelijk wordt welke doelen de NPD nastreeft, zal dit geen kiezers aanlokken maar een afschrikkende werking hebben. De NPD wil onze democratie afschaffen en een volkse staat oprichten waar voor minderheden geen plaats is. Ik roep de democratische krachten en de media op tegen de NPD samen te spannen en rechts extreme partijen geen gehoor meer te verlenen. Wij vorderen al jaren het verbod op de NPD’

 4. Wat er in de BRD allemaal rondloopt, onvoorstelbaar. Stel je voor; in Stuttgart heeft een demonstratie plaats gevonden waaraan 4500 mensen deel namen. De leuze was: Eure ‘Demo für Alle’ gegen die Genderideologie. (Uw demonstratie voor allen tegen de genderideologie)
  Wie stak daar achter? Mensen met een christelijk-conservatieve tot christelijk-fundamentalistische instelling. Hier hoeft geen tekeningetje bij om te beseffen wat voor onmensen dat zijn. ‘t Zou hen verboden moeten worden om met dergelijke leuzen de straat op te trekken.

  Je kan het artikel lezen op het bruggetje dat ik doorgaf bij het artikel ‘Demonisering van Republikeinse presidentskandidaat herhaalt zich’, onder de titel ‘Eure ‘Demo für’ alle’ gegen die Genderideologie.’

Reacties zijn gesloten.