2 gedachten over “Ontwerp nieuwe EU-vlag

 1. Mooi ontwerp,
  maar dat was de vlag van de EU ook,
  maar die dekt al lang de lading niet meer. EU is een illusie en een permanente hoax waar tienduizenden mensen beter van worden en miljoenen mensen slechter van worden.

  Hierbij de suggestie om de Europese sterren als vallende sterren te tekenen.

  Eens de Brexit een feit zal zijn, zullen vele ogen opengaan,
  en zien hoe Groot-Brittannië met individuele handelsverdragen,
  en met evenwichtige afspraken omtrent de persoonsgebonden materies (law and order, geen importprofitariaat, when in Rome behave like a Roman, dezelfde rechten voor iedereen maar ook dezelfde plichten,…)
  eindelijk zal verlost zijn van de dictatuur van de minoriteiten en verworven rechtjes en van de permanente dwang door de hele santeboetiek van welgemeende maar totaal scheefgegroeide wetten en reglementen van het gedrocht Europa.

  Eens dat voorbeeld realiteit zal zijn, zullen vele staten (en deelstaten) de hallucinante en onevenwichtige absurditeit inzien van het actuele verenigd (sic!) Europa. Houd dus maar een hoop vallende sterren in reserve om op die vlag te zetten. Hoe rapper hoe beter.

 2. Het European Jewish Parliament, opgericht in 2012, gebruikt dezelfde Europese vlag als de lidstaten. Het zette geen halve maan in het midden van de vlag maar de letters EJP. Het neemt niet weg dat Turkije (samen met Georgië) reeds tot de European Jewish Parliament behoort en in hartje Brussel, in de gebouwen van het Europees Parlement, met de rest van de leden samen vergadert naar Knesset model.
  Kan iemand mij vertellen waarom Europeanen (aangevuld met Aziaten) van joods geloof een apart Europees Parlement moeten hebben? Hebben andere geloofsgemeenschappen dezelfde rechten? Kunnen die de hierna volgende Europese parlementen oprichten, met steun van de EU en gebruik makend van de EU gebouwen ???
  European Catholique Parliament
  European Orthodox Parliament
  European Atheist Parliament
  European Anglican Parliament
  European Foolish People Parliament
  European Agnostic Parliament

Reacties zijn gesloten.