Ontslagnemende Albert: “schrik gepakt van het woord DNA”

omgekeerde kroonKoning Albert kant zich tegen DNA-databank

In een van zijn laatste officiële demarches geeft koning Albert te kennen de eventuele oprichting van een DNA-databank Vermiste Personen niet te onderschrijven. Nochtans gaf de Senaat daarvoor op donderdag groen licht.

Om een of andere reden staat koning Albert weigerachtig tegenover een DNA-databank.

De weigering werpt op de valreep nog een schandvlek op het voor de rest vrij rimpelloze parcours dat de vorst gedurende de afgelopen twintig jaar heeft afgelegd. “Dat heb je met die Coburgs”, sakkert een bron binnen de regering. “Als het hun niet aanstaat, kun je zoveel zwaaien met de grondwettelijke beperkingen van hun rol als je wilt: njet is njet. Al een geluk dat Filip binnenkort koning wordt, of we zouden de wet zelf moeten ondertekenen en verklaren dat de koning zich in de feitelijke onmogelijkheid bevond om te regeren, zoals indertijd met Boudewijn (Boudewijn weigerde in 1990 om de versoepelde abortuswetgeving te ondertekenen, nvdr.).

Net als Boudewijn roept Albert “ernstige gewetensproblemen” in om zijn weigering het voorstel te onderschrijven te rechtvaardigen, maar volgens royaltywatchers is er meer aan de hand. “Begin september start het proces rond het vermeende vaderschap van Delphine Boël”, weet royaltypresentatrice Cathy Pauwels. “De vorst wil koste wat het kost vermijden dat hij daarvoor een wanguitstrijkje zal moeten opsturen waaruit zou blijken dat hij wel degelijk haar vader is.”

Schrik gepakt
Daar hoeft koning Albert echter niet bang voor te zijn, stelt Alain Remue van de cel Vermiste Personen. “In het wetsvoorstel staat duidelijk dat medewerking aan de DNA-databank volledig vrijwillig blijft en dat ze gewoon dient om alsnog een naam te kunnen plakken op de ongeïdentificeerde lichamen die in onze mortuaria liggen. Volgens mij heeft die man de afgelopen maanden gewoon een schrik gepakt van het woord ‘DNA’.”

knipoogGepost door Jan-Pieter De Leugheneire op 19 juli 2013
http://www.raaskalderij.be/wp-content/uploads/2013/07/koning-albert.jpg

3 gedachten over “Ontslagnemende Albert: “schrik gepakt van het woord DNA”

  1. Hoe heeft roi Albert een buitenechtelijke dochter ? Nooit iets van gehoord !

  2. Ek het gister en eergister op BVNTV ‘n program gesien waarin Minister Turtelboom aangekondig het dat ouers in België nou hul kinders enige naam kan gee. Dit beteken dat familienavorsing – soos FAMILIESTAMBOME – erg bemoeilik gaan word, en in sekere gevalle helemaal onmoontlik gemaak gaan word. En, as Koning Albert weier om DNA-databanke te ondersteun, sal niemand ooit weet wie is wie nie.
    Dit laat my dink aan die NWO wat alle gesinsbande wil vernietig. Die wêreld moet uit een groot familie bestaan. Patriotisme, volkstrots, gesinstrots, ensovoorts, behoort tot die verlede. Die hele wêreld moet uit een groep mense bestaan, en hulle sal deur ‘n klein groepie “elites” beheer en regeer word. Die goyim (gepeupel) sal die slawe van die heersers wees. Die heersers sal die wêreld se rykdomme besit, en die gepeupel sal vir die rykes slawewerk verrig.

    • “De maakbare mens” of “De voorgeschreven samenleving”, geen onderscheid tussen geslacht, ras, cultuur, intelligentie. Alleen een verschil tussen politiek-correct en -incorrect. Waarbij de politiek-correcten het geld uitgeven van de politiek-incorrecten. Peter, we zijn het met mekaar eens.

Reacties zijn gesloten.