Ontknoping Sydney

Ze hebben niet lang gewacht daar in Sydney om de chocoladebar te bestormen.  Twee personen zouden daarbij gedood zijn, waaronder het lieverdje dat bekend stond bij de politie voor medeplichtigheid aan moord op zijn ex-vrouw, voor seksueel misbruik en voor bedreiging van familieleden van in Afghanistan gevallen Australische soldaten.
Hij werd geïdentificeerd als  Man Haron Monis, een Iraanse vluchteling en zelfbenoemde sjeik en spirituele leider.

Goed zo.  Onderhandelen met uitschot leidt tot niets.  Het is heel erg voor het slachtoffer dat tijdens de bestorming het leven liet, maar men kan zich niet laten chanteren.  Voor meer info en een video (die wij om technische redenen niet kunnen plaatsen) over Man Haron Monis: klik hier.

Tegelijkertijd vragen wij ons af hoeveel van deze wandelende tijdbommen wij al in huis gehaald hebben.

FT

8 gedachten over “Ontknoping Sydney

 1. ik denk dat als we moesten weten hoeveel van die mafkezen hier al rondlopen we helemaal niet meer gerust over straat konden lopen ,met dank aan onze politieke leiders in eigen land of de EU bonzen

 2. Wie is die “wij” die dit soort heeft binnengehaald en binnengehouden,in Europa, in de VSA en ook Australië??? Wie heeft er de “rode loper” uitgerold voor dit soort??
  Wie stemt er wetten om het verzet tegen deze vreemdelingen invasie in de kiem te smoren via de zo gezegde “haatmisdrijven”??
  Diegenen die voor deze invasies verantwoordelijkheid zijn, zijn de echte daders van deze “gijzeling” in Sydney en alle door deze bezetters gepleegde misdrijven, waar ook ter wereld. Het zijn deze verraders die moeten ontmaskerd worden en aan de schandpaal genageld worden, desnoods letterlijk!!
  Zolang dit niet gebeurt, blijven we verder aanmodderen, en is er alleen het klassieke gezaag en gezeur tot in den treure….!!
  De genezing van een ziekte begint steeds met de juiste en volledige diagnose…!!
  Waarom wordt deze diagnose niet gesteld??
  De zaak is dan ook éénvoudig : ofwel de diagnose ofwel zwijgen!!
  Ik weet ook dat het stellen van deze diagnose “levensgevaarlijk” is,(=ik spreek immers van ervaring!!), maar nood breekt wet!!
  In het geval van Sydney is er dan ook niet de minste reden tot triomferende uitspraken… er is alleen plaats voor walging en verachting voor de verraders die dit hebben mogelijk gemaakt. Van dit soort verraders loopt het hier bij ons ook vol.

 3. Het is mijn overtuiging dat bij IS de doodsklokken luiden en er een herdenkingsmis wordt opgedragen voor die held die door zijn fratsen en zijn overtuiging twee onschuldigen , weliswaar ongelovigen , de dood heeft ingejaagd.

  • De doodsklokken? De muezzin zal staan schreeuwen in de minaret van de moskee.

Reacties zijn gesloten.