Ontkenningsfase

Politiek-correcte rechtzetting

Er zijn geen no-go zones in Europa.  Er zijn geen probleemgebieden in Europa.  Er zijn geen verrijkingsproblemen in Europa.  Er zijn geen samenlevingsproblemen in Europa.  Er zijn geen aanslagen in Europa… Nogmaals: er zijn geen no-go zones in Europa.  Er zijn slechts ‘gevoelige gebieden’.

Of toch? Enkele voorbeelden van Europese landen die verrijkt werden met de ultieme belevenis van de godsdienst van de vrede.

Europa

Zweden

Noorwegen

Denemarken

Brussel

 

2 gedachten over “Ontkenningsfase

 1. Maar die gevoelige gebieden zijn “” probleemgebieden””
  Maar die gevoelige gebieden geven “” verrijkingsproblemen”””
  Maar die gevoelige gebieden geven “” samenlevingsproblemen””
  Er zijn geen aanslagen in Europa . enkel maar een roep ,” een schreeuw” , om aandacht van een kansarme bevolkingsgroep Ze maken enkel gebruik van doorslaande argumenten , om meer begrip te bekomen ,voor een gekwetst volk ……. Er zijn geen no-go zone’s in Europa , maar beschermde verrijkte “reservaten” die kunnen enkel bezocht worden , op schriftelijk verzoek en onder begeleiding van ervaren gidsen en een gewapende escorte . Het zijn unieke gebieden ten dienste van archeologen , antropologen en dergelijke “logen” die een studie maken over het leven in het “stenen tijdperk”
  De OCMW landen van Europa kennen geen problemen dank zij de socialisten ( Hip Hip Hoera !! Lang zullen ze leven …Lang zullen ze leven …!! ) . Het enigste gevaar is de opwarming van de aarde dat mogelijk Europa zal treffen binnen 500 jaar , als we niet voorzichtig omspringen met de uitlaatgassen van onze auto !

  • ‘enkel maar een roep’

   Pegida is een roep om liefde, schreef een columniste in Duitsland meer moet je daar niet achter zoeken. Intussen komen met die roep ook mensen op straat in Oostenrijk, Denemarken en Noorwegen. In dit laatste land mochten ze van het liefdevolle bestuur geen 4 km wandelen maar slechts een straat op en neer.

Reacties zijn gesloten.