Ons vir jou

steun afrikaanse boer terreblanche

Klik om te vergroten
Studio Rony

Wij hebben onze eigen interpretatie van een oude “goede doelcampagne” om geld naar het zuiden te sluizen.
En ja, deze parodie is schokkend.  Schokkend in zijn eenvoud.  Een duidelijke boodschap.  Een aanklacht van Golfbrekersredactie tegen de genocide van de blanken.  Wij gebruiken hier de term “Afrikaans” zoals men dat in Zuid-Afrika doet.

Het is wachten op een (re)actie van de VN.  Of houden die zich uitsluitend bezig met Zwarte Pieten?

Foto

FT

3 gedachten over “Ons vir jou

  1. Ik kom juist van de bakker, geen ongewone bezigheid, zeker op zondag. Daar kreeg ik mijn brood mee in een broodzak met bedrukking “11.11.11. solidariteit is broodnodig”. Ik kan op mijn vrije zondag dus weer met een schuldgevoel aan tafel. Smakelijk.

  2. Mocht men zo een brood voor mij verpakken , dan gaf ik het brood terug en ging naar een andere bakker

    • Had het pas thuis gezien. Na lang aanschuiven en een drukte van jewelste in de winkel let je daar niet op. Dan ben je al blij dat je geholpen en buiten bent.

Reacties zijn gesloten.