Ons vir jou: vooruitgang volgens het ANC

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Ons vir jou:

Vooruitgang volgens het ANC

 

 

1994: slechts 2.6 miljoen sociale uitkeringen aan een select groepje
2013: meer dan 16 miljoen Zuid-Afrikaners leven van sociale uitkeringen
De 600.000 blanke Afrikaners die in de plakkerskampen (blanke sloppenwijken) wonen zijn niet inbegrepen bij de cijfers van sociale uitkeringen.  Zij worden uitgesloten.  Het is racistisch een blanke te helpen.
“A better life for all” betekent een beter leven voor alle negers.President Jacob Zuma verdient ca. 1 miljoen Rand (meer dan € 69.000) per maand en ieder van zijn 5 echtgenotes en 30 kinderen krijgt een toelage, maar geen cent van het geld der belastingbetalers  mag naar de verarmde blanke kinderen en bejaarden gaan.  Er zijn al kindertjes en verzwakte ouderen van de honger omgekomen, maar de wereld weet daar niets van (…wil daar niets van weten.)
Peter Murray

3 gedachten over “Ons vir jou: vooruitgang volgens het ANC

  1. Zulke onrechtvaardige, wreedaardige, onlogische, vernietigende toestanden voor deze vervolgde en onschuldige slachtoffers maken mij woest. De wereld, maar in het biezonder het “rijke westen” (voor zolang het dat nog is) moet dringerd wakker geschud worden uit de verdovende toestand waarin het door ongeciviliseerde, zelfbedruipende wereldverbeteraars en terroristen, die als helden worden beschouwd, gebracht is. Misdaad wordt beloond, rechtvaardigheid bestaat niet meer en de waarheid is niet alleen verkracht maar wordt vernietigd door de leugens van politieke correctheid.

  2. Waarde redactie, net ‘n kleine rechtzetting: de juiste naam van veelwijver, zanger van het vredelievend lied “Shot the Boer” en omwille van al deze prestaties ook nog president van Zuid-Afrika is Jacob Zuma (met z).
    (Terloops, als het van de ANCers afhangt praat men binnenkort van Azania i.p.v. Zuid-Afrika…)

    • Duizend excuses aan mijnheer de president… We sullen het nooit meer doen.

Reacties zijn gesloten.