Ons vir jou: Te goed is half gek

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Linkse Gutmenschen krijgen de rekening gepresenteerd
U kent het type wel: goedmenende linkse wereldverbeteraars, die ondanks alles halsstarrig blijven geloven in de goedheid van de medemensch.  Tot ze zelf slachtoffer werden van hun naïviteit.

Een Zuid-Afrikaans landbouwersechtpaar, Andrew en Rae Wartnaby, hebben hadden een boerderij – de Hope Farm – met 20 ha grond.  In juli van dit jaar openden ze hun harten en boerderij voor 143 ‘vluchtelingen’ uit centraal Afrika, die op de loop gegaan waren voor ‘racistische’ aanvallen door Zuid-Afrikaanse zwarte medemenschen, die hen uit hun land wilden verdrijven.

idiots

Zuid-Afrika is ondanks de bevrijding van de apartheid in de ogen van de omliggende landen nog steeds het paradijs waar de gebraden kippen zomaar in de mond vliegen.  Honderdduizenden kwamen het land al verrijken, wat niet door iedereen geapprecieerd werd.

MSFHet echtpaar Wartnaby vond het hartverscheurend dat het énige ‘vluchtelingen’-opvangcentrum in de buurt zijn deuren ging sluiten.  Zij konden de overheid ervan overtuigen de ‘vluchtelingen’, vooral afkomstig uit Burundi en de Dem. Rep. Congo, niet te arresteren en besloot hen onderdak te geven.   Zij voorzagen onderdak, eten, drinken en kleren, hierbij geholpen door schenkingen.
Zij werden in de media met overtreffende woorden geprezen als ‘goede Samaritanen’ en ‘engelen‘, voorbeelden van ‘tolerantie‘ en ‘begrip‘.

news24

Vijf maanden later moeten de Wartnabys hun eigen boerderij verlaten.  Zij moeten vluchten om niet vermoord te worden.  De ondankbare gasten hebben de boerderij vernield en de Wartnabys beschuldigd hen ‘niet genoeg geholpen te hebben om hen naar huis of naar een ander land te brengen’.  M.a.w.  ze kregen niet genoeg geld, paspoorten… alsof het naïeve echtpaar Wartnaby daarvoor verantwoordelijk is.

De ‘gasten’ vielen hun woning aan en dreigden ermee Andrew te vermoorden.  Zij hadden de omheining rond het huis neergehaald en ‘in de vroege uurtjes, rond 02.00 uur, de ruiten en deuren ingetrapt met de dreiging hem te zullen vermoorden omdat hij voor de regering werkt en hen niet helpt’.   De tent van hun kamp stond in vlammen.

Het is ons onbekend of de ‘gasten’ nog steeds op de boerderij ‘verblijven’, hoeveel er nog van overblijft en waar de Gutmenschen zich momenteel verschuilen.  Of ze hun lesje geleerd hebben?

En… wanneer leren wij ons lesje?

Newobserver

4 gedachten over “Ons vir jou: Te goed is half gek

  1. Wij leren ons lesje als ook wij hier uit onze ‘boerderij’ gejaagd worden, of als ook hier de ‘Arabische lente’ ontluikt. Tenzij Links tegen dan de democratie heeft afgeschaft of gemuilkorfd.

  2. Na het lezen van dat artikeltje sprongen de tranen mij spontaan in de ogen .Mutti Rae en Andrew zijn echte goete menschen die naastenliefde hoog in het vaandel dragen . De dankbaarheid van die arme fluchtelingen was groot . Ik kreeg onlangs een E mailtje over dat soort mensen die ze Wilkommenfluchtelingen noemen Foto’s van de kamers in Duitsland die ze ter beschikking kregen , mooi proper , alles erop en eraan . Dezelfde interieuren een jaar later , smerig , half vernield. Ik heb ze doorgestuurd naar de redactie. Het merendeel van die fluchtelingen zijn de naam “mens” niet waardig . Het zijn “vetzakken” profiteurs , tafelschuimers en vernielers. Mutti Merkel zal uiteindelijk ook tot die conclusie komen . Bij ons gaat dat sneller maar wij zijn realisten en geen politieke dromers

Reacties zijn gesloten.