Ons vir jou: “Dit gebeurt dagelijks!”

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Ons vir jou: “Dit gebeurt dagelijks”

“Als u een toekomstbeeld wilt hebben, dan stelt u zich best een laars voor die op een gezicht trapt.  Ononderbroken“  Een citaat van George Orwell, passend bij bijgevoegde video.  Ook al trapt er niet letterlijk een laars in het gezicht van het slachtoffer.  De boodschap blijft dezelfde.

Op de Duitse  webstek Politically Incorrect trok een artikel over een steniging – ergens in Zuid-Afrika – onze aandacht.  De bijhorende film geeft weer hoe een naakte persoon, slechts met sokken aan, op de grond ligt.  De tekst vermeldt dat het om een vrouw gaat die daarvoor verkracht werd.  Meerdere mannen gooien zware stenen op haar, trappen op haar.  De scène speelt zich af in een drukke straat.  Auto’s rijden toeterend voorbij.  Bij elke steenworp of trap joelt de menigte.  Niemand grijpt in.  Zelfs kinderen doen mee aan het volksvermaak.  Eén der daders draagt een schooluniform.  Stenen treffen de weerloze vrouw tot ze geen levensteken meer geeft.  De juiste omstandigheden zijn niet bekend.

We vroegen onze correspondent Peter Murray of hij hier meer over wist.                Hierbij zijn antwoord:

“Wat jou vrae betref; helaas moet ek sê dat ek geen kennis van die voorval dra nie, en nie weet waar, wanneer en waarom nie.
Ek het wel die video gesien wat ons – snaaks genoeg – van ‘n bron in Rusland ontvang het.  Dit het op vele websites gesirkuleer, maar Afrikaners is “woedend”, omdat ons hierdie dinge goed ken, en dat buitelanders dit op ons websites gooi asof dit groot nuus is. 

Alhoewel dit vir ons “ou nuus” is, bly dit steeds elke dag verskriklik wreed.  Die meeste lesers weier om daarna te kyk.  Elke blanke persoon in Suid-Afrika het ‘n familielid, vriend, kollega of bekende gehad wat op sulke wrede maniere gedood is.  Dit is dus nie meer vir ons VREEMD nie, maar dit is TELKENS WEER, en OPNUUT, ‘n skok wanneer ons met so-iets gekonfronteer word.  Sulke voorvalle is nie uniek nie …. dit gebeur daagliks.


Sedert 1990, toe ons laaste wit president – F W de Klerk – aangekondig het dat hy ons land aan die kommunistiese swart barbare (op ‘n skinkbord) wil weggee, is daar al 4 000 blankes op boerderijen vermoor.  Aangesien vele plase (boerderijen) ver afgeleë is, en ver van polisiebeskerming is, is die meeste moorde wreed.  Mans, vrouens en kinders (maar veral bejaardes) word op die wreedste maniere denkbaar gemartel totdat hulle sterf.  Wanneer dit dan by die polisie aangemeld word, word dit heel dikwels nooit aangeteken nie, en word daar oor statistieke gelieg.  Die meeste inligting oor plaasmoorde kom van familielede en bure van oorledenes, wat dikwels – heel toevallig – op die lyke afkom.

Benewens die 4 000 plaasmoorde, was daar ook ‘n reuse getal moorde op blankes in stede en in dorpe.  Daar word beweer dat meer as 70 000 blankes sedert 1990 deur swartes vermoor is. Dit is slegs die getalle waarvan ons bewus is.  Daar kan vele méér moorde wees, waarvan ons nie bewus is nie.  Dit is soveel soos die aantal sitplekke in die voetbalstadions wat vir die 2010 WK in Suid-Afrika gebou is.  Elke Europeër wat van vandag af ‘n voetbalwedstryd in Europa bywoon, behoort vir ‘n paar oomblikke stil te word en te dink aan die 70 000 blankes (‘n hele stadion vol voetbal-supporters) in Suid-Afrika wat al onskuldig vermoor is.

Vanselfsprekend is daar méér swartes wat ook deur swartes vermoor is.  Deskundiges skat die getal op sowat 250 000.  Maar daar moet onthou word dat die PERSENTASIE van blanke slagoffers veel meer is as die PERSENTASIE swart slagoffers.  Daar word tans gemiddeld 57 mense (swart, bruin, wit) per dag vermoor, waarvan omtrent 10 blank is.  Daar word gesê dat die gevaarlikste beroep ter wereld is om ‘n blanke boer in Suid-Afrika te wees.

Dit is verstommend om te lees dat daar mense oorsee is wat reken dat die moorde op blankes geregverdig is.  Sommige lesers op die blad in Duitsland beweer dat die moorde ‘n reaksie is op die wrede moorde wat blankes in die verlede op swartes uitgevoer het, en dat dit die blankes se verdiende loon is.  Dit is natuurlik nie waar nie, maar ‘n groot leuen.  Blankes in Suid-Afrika het méér goed as kwaad aan swartes gedoen.  Hierdie land is deur blankes opgebou.  Toe die eerste blankes in 1652 hier aangekom het, was hier letterlik GEEN infrastruktuur nie.  In 1962 was Suid-Afrika ‘n Eerstewereldland wat met die beste westerse lande vergelyk kon word.  Vandag is ‘n groot deel van daardie infrastruktuur vernietig.

*  Oor ‘n tydperk van 24 jaar is groot skade aan ons land gedoen, en ons volk (die Boere-Afrikaners) is vermink en verneder.  Die getal vermoordes is omtrent 2% van ons bevolking, die getal emigrante (wat ons land verlaat het asgevolg van die moorde) is 25%, en die getal ontwortelde en getraumatiseerde Afrikaners is waarskynlik meer as 50%.  Ons vra die buitelandse media om nie die waarheid te verdraai, te verswyg of belaglik te probeer maak nie, maar om vir die wereld te vertel wat in ons land aangaan. (Nvdr: wat wij telkens weer aanklagen, Peter)

Genocide is ‘n werklikheid, al ontken die politiek-korrektes dit.  Die Afrikanervolk het nou genoeg gehad.  Ons eis nou van die ANC-regering in Suid-Afrika, asook van die internasionale wereld, ons vryheid.  Ons eis ons eie grondgebied.  Ons eis ons veiligheid.  Ons verdien dit, want ons het aan die swart bevolkings van Suider Afrika ‘n eerstewereldland gegee.  Geen ander nasie in Afrika is so bevoorreg soos die swart bevolking van Suid-Afrika nie.  In ruil vir ons lojaliteit kry ons nou die stank vir dank.  Ons eis nou ons vryheid!  Ons is bereid om die droogste en onvrugbaarste deel van ons land (daardie 100 000 vk/km in die suide van die provinsie Noord-Kaap) in ontvangs te neem, net solank dit ons alleen-eiendom kan wees.
Peter.

Hierbij de video waarvan sprake.  De gevoelige lezer weze gewaarschuwd.

Op facebook wordt openlijk opgeroepen de blanken te vermoorden. Als wij nog maar met een scheef oog naar een gepigmenteerde cultuurverrijker loeren, dreigt ons een proces door het Spionnencentrum.

https://i0.wp.com/www.pi-news.net/wp/uploads/2013/10/Africa.jpg?resize=584%2C204

FT

17 gedachten over “Ons vir jou: “Dit gebeurt dagelijks!”

 1. Voor een beschaafde mens met een Christelijke opvoeding van naastenliefde , verdraagzaamheid en nog van die achterhaalde regeltjes is dat Youtuubeke een onbegrijpelijk iets. Het is weerzinwekkend , schandalig enz. Voor onze zwarte of bruingetinte medemensch ( ik wil ze zeker niet onder een kam scheren) blijkbaar een normaal iets , foiklore ,prettige practijken , een niet te versmade bezigheid , een ontspanning , een cultuurdaad enz enz. Steniging , handen afhakken , onthoofding , het hoort er allemaal bij , met of zonder steun van het OCMW en onder toezicht van Youssef Le Blanc . Peter ! wat doe je daar nog , maak dat je wegkomt ! Indien alle blanken het Mandela paradijs zouden verlaten , hebben ze binnen de kortste keren niets meer om te vreten. Ik voel een vreselijke haat voor mijn zogezegde medemens die tot dergelijke daden in staat is . Een weerloos wezen pijnigen of zelfs doden is in mijn ogen geen “mens” maar een krapuleus ongedierte dat met alle middelen dient te worden uitgeroeid !

 2. Ik kan mij van de Zuid Afrikaanse zwarten wel iets voorstellen waarom er een wrevel is, en dat ligt gewoon in de apartheid. Psychologen kunnen het verklaren, ik ga het niet uitleggen.

  Er is iets anders wat mij al eerder opgevallen is. In het verre verleden, vóór de apartheid werd bedacht, was er een situatie waar de blanke Zuid Afrikaan wat opleiding betrof en werk, het beter had getroffen dan dan zwarte bevolking. Men deed meer zijn best om verder vooruit te komen in de maatschappij en dat werd ook van hem verwacht, hij MOEST leiding geven aan tal van medewerkers, OMDAT hij blank was, maar óók omdat hij een OPLEIDING had gehad en wist hoe alles in elkaar stak.

  Zuid Afrika was het lichtende voorbeeld van hoe men in Afrika de boel tot ontwikkeling moest brengen, en toen vond men de apartheid uit. Vanaf dat moment was het niet langer zo dat de blanke Zuid Afrikaan wat opleiding en verantwoordelijkheid betreft vooraan stond, maar vanaf dat moment was enkel de kleur van de huid van belang, en dat is de doodsteek geweest voor de moraal.

  Vanaf dat moment konden volkomen incapabele mensen de baas spelen over de zwartjes alleen maar omdat zij blanker waren, en dat was geen goed idee. Niet langer was opleiding en inzicht het criterium, maar de kleur van de huid.

  Vanaf dat moment heeft de neergang van Zuid Afrika ingezet, en niet op het moment dat de blanken het toneel verlieten. De oorzaak moet niet verkeer worden neergelegd. Er zijn ook heel veel capabele zwarten, en er zijn ook heel veel zwarten met meer moreel gevoel in hun sodemieter dan het gros van de blanken.

  De schade die is aangericht is onherstelbaar, nooit meer zal Zuid Afrika het verloren gegane organisatie-talent terug krijgen, wat er voor in de plaats is gekomen zijn zwarten die hun positie ontlenen aan het feit dat zij op de juiste tijd lid waren van de juiste politieke partij, en niets anders. Wat er nu gaande is dat bestaat uit de zelfde domheid die er was toen de apartheidspolitiek kwam, namelijk de partijkaart is van belang en niet de inzichten, de opleiding en de intelligentie en de wil om het land vooruit te helpen. Nu zijn er de meest grote malloten bezig om af te breken wat er is opgebouwd. En Zuid Afrika had een mooie toekomst, geweldig veel grondstoffen die niet werden geëxporteerd, intelligente mensen, nette mensen ook, beschaafd! En nu spreek ik niet over alleen de blanken of alleen de zwarten, alle Zuid Afrikanen waren van goede wil. Ik krijg tranen in mijn ogen van ontroering als ik de schoonheid van het land zie. De liefde en de zorg waarmee Nelson Mandela zijn land naar de vrijheid heeft gebracht, de vergeving en de verzoening in plaats van bijltjesdag! Vergeet niet dat Nelson Mandela een product is van de beschaving van Zuid Afrika.

  Pas de laatste jaren worden de moorden meer en meer, de oude geest van de oude man raakt vergeten, alles wat er overblijft is een herinnering aan wat ooit geweest had kunnen zijn. Er is nu geen gelijkheid, er is weer apartheid, alleen is de kleur nu anders, de mensen zijn weer even dom als vroeger, de moraal is weer even laag. Zuid Afrika heeft in de eerste jaren van Mandela zijn goeden tijden gehad, die tijde zijn voorbij, het is nu weer even donker als toen Mandela in het gevang zat, alleen is er nu niemand meer die Zuid Afrika kan redden, NIEMAND!!!

  • @ vanhetgoor
   Volgens mijn bescheiden mening en beperkte kennis zit u er naast met uw mening over hoe het was en is. Nelson Mandela is een terrorist die een bom in het treinstation van Johannesburg had gelegd (of wilde leggen) maar hij werd aangehouden voor het tuig kon ontploffen. Daarom kreeg hij een gevangenisstraf en werd niet ge-executeerd zoals het zou zijn in geval de aanslag gelukt was. Hij stond nog met zijn communistische kameraden het liedje “kill the boer” te zingen, enkele jaren geleden. Die man had beter nooit vrij gekomen en apartheid was beter in stand gehouden.
   Het zijn de blanken die Suid-Afrika hebben groot gemaakt en ontwikkeld tot een welvarende Staat. De zwarten, zoals Mandela, zijn vanuit het noorden afgezakt omdat welvaart aantrekt en omdat ze een graantje wilden meepikken. Apartheid was waarschijnlijk nodig om normaal naast elkaar te kunnen leven door de enorme verschillen in opvoeding, hygiëne, cultuur enz.
   Het is na de apartheid dat Suid-Afrika is afgezakt van een eerste tot een derde wereld land. Nadat de zwarte overnam van de blanke terwijl ze er helemaal niet toe in staat waren om iets te presteren, dan is het bergafwaarts gegaan.

 3. Als ik dit zie zeg ik het zijn beesten, en als ik denk aan de repressie dan zijn er onder ons ook beesten, met mijn verontschuldiging voor de dieren

 4. ” Peter ! wat doe je daar nog , maak dat je wegkomt !…”
  Waarheen, Rene, nu zeg eens waarheen?

  • Inderdaad Ropie , waar kun je als beschaafde mens nog een veilige thuishaven vinden . Ik blijf het antwoord schuldig . Het enigste alternatief voor Peter is zich tot de Islam bekeren , een struikelbaard kweken , een pyama dragen , een grote smoel opzetten en vanalles eisen . Hij kan voor alle zekerheid zich laten inschrijven in de club van Youssef Le Blanch als gedemoniseerde en een juiste correct politieke partijkaart aanschaffen. Hij wordt dan ondergebracht in een hotel tot hij een geschikte woning krijgt toegewezen. Verder geniet hij van een leefloon en alle mogelijke en onmogelijke sociale voordelen . Hij mag zich vooral niet aanpassen , de taal leren en zeker niet gaan werken want dan vliegt hij van Magic Maggie buiten terug naar afzender . Zij is keihard , laat zich niet omkopen door geschenken , zoals die foor-spiegel waarin zij zichzelf ziet in een slanke lijn. Moest het toch fout lopen Peter ! doe dan iets wat niet mag bv een cotteletje eten in de moskee tijdens het avondgebed .Dat heet provocatie tegenover een minderheid ,Youssef en Justitie zijn daar erg streng op, je vliegt met of zonder advocaat de doos in en ondergaat een verplichte “rustkuur” goed eten , ontspanning wat sport , een wandeling en je beschikt over cipier-butlers die je bedienen op je wenken. De celdeur gaat weliswaar op slot , niet omdat ze vrezen dat je gaat vluchten ( wie zou zo onozel zijn) maar om te beletten , dat ze je jou zouden storen . Voor het bekomen van je gemoedsrust
   trek je niets meer aan over wreedheden en onrecht dat de wereld in zijn greep houdt. Dat doet de VN ook niet , noch de organisaties van dit en dat. Vermoedelijk hebben die dat verschrikkelijk Youtuubeke ook gezien maar die houden zich bezig met echte problemen zoals Zwarte Piet bv

 5. U mag het me niet kwalijk nemen dat ik dergelijke woorden neer schrijf,
  na het bekijken van deze beelden.
  “Wanneer dergelijk zwart volk niet kan omgaan met democratie ,klopt ze dan terug met een zweep op hun kloten,zoals in the good old days!, wilde beesten moet je temmen, of afmaken’

 6. Gisteren zag ik al zappend op Vitaya ( ik vertrek ) een Nederlands koppel met 2 kinderen die in Zuid-Afrika een vakantie resort opstartte. Gelukkig voor hen liep de zaak goed en waren zij zeer gelukkig daar. Nooit zouden zij nog naar Nederland terug keren. Ik maakte onmiddellijk de opmerking tegen mijn echtgenote ” ‘t is te hopen dat ze niet vermoord worden”. Blijkbaar is iedereen nog niet doordrongen van de gevaren daar voor blanken.

 7. Waar is Desmond TUTU gebleven ? Steeds opgevoerd om de christenen voor hun kar te spannen, overladen met eerbewijzen en Nobelprijs, is zijn stilzwijgen als olie op het vuur voor de radicalen van het ANC. Of zou de sharia ingevoerd zijn; ingeprent tijdens de lessen godsdienst bij de moderne jonge zwarte multiculturele(als het maar niet blank is) jongeren ,

 8. Breaking news
  kreeg heden een plezant mailtje

  WIJ STOPEN MET DONATIES AAN AFRIKA
  ALS WIJ GEEN ZWARTE PIETEN MOGEN HEBBEN
  SPELEN WIJ OOK NIET MEER VOOR SINTERKLAAS !

 9. Sunette Bridges, ‘n Zuid-Afrikaanse zangeres en activiste, schrijft vandaag op haar Facebookblad:
  Ek’t ‘n appeltjie te skil met my Geskiedenisonderwyser!!! Hy’t vreeslik vir my gejok oor hoe dit in SA gelyk het toe Van Riebeeck hier aangekom het! Hy’t NOOIT vir my vertel hier was stede en besighede en myne en paaie en universiteite en skole en groot, suksesvolle boerderye nie!

  Nou moet ek by die ANC kaders leer dat ons al vir meer as 300 jaar die goed by die agtergeblewenes gesteel het! …dat ons hier ingekom het met reuse weermagte en met mag en mening al die goed geweldadig van hulle ontneem het nie!

  SIES Meneer onderwyser! Skaam jou om so vir die kinders te jok!

 10. Dit is nie so maklik vir Afrikaners in Suid-Afrika om die land te verlaat nie. Die meeste Westerse lande waarheen Suid-Afrikaners kon emigreer, het reeds hul deure vir buitelanders gesluit.
  Tweedens kos dit te veel geld om die land te verlaat. Vlugtelinge in Europa en in die Midde Ooste (en Noord-Afrika) stap eenvoudig oor die grens na vryheid, maar blankes in Suid-Afrika is meer as 10 000 km van Europa, en word deur die Atlantiese Oseaan van ons vryheid geskei.
  Daar woon duisende bejaarde, en liggaamlik en verstandelik gestremde Afrikaners in Suid-Afrika, wat nooit na Europa sal kan vlug nie.
  Die westelike deel van ons land (behalwe Kaapstad) is gelukkig minder gevaarlik, maar omdat afstande so groot is (die land is 2 000 km lank en 800 km breed), en meeste Afrikaners reeds erg verarm is, is dit nie maklik om daarheen te verhuis nie. Daar is nie genoeg werk en huise vir vlugtelinge beskikbaar nie.

 11. @vanhetgoor (bis),
  Quote: “Vanaf dat moment konden volkomen incapabele mensen de baas spelen… (enz, enz.)
  Zoiets maken WIJ toch eveneens mee in dit landje, bestuurd door houten koppen en nochtans hebben ZIJ, (de incapabelen) net als WIJ, (hun machteloze slachtoffers) dezelfde huidskleur.
  ———————————————————————————–
  Ter bevestiging èn ondersteuning van onze lieve Golfbrekersvriendin, Foxy, nog het fameuse youtubeclipje met die zingende ex-bajesklant:
  http://www.youtube.com/watch?v=dt-CA-9o5ux4
  Nelson Mandela wants to kill us.

 12. cid:A1DB461A23874013ACF5964BA7F6BCA5@PCvanwoupy

  Snap IK het allemaal wel goed ……???

  Laat IK eens kijken of IK het snap …..

  Als U de grens van NOORD KOREA illegaal overschrijdt wordt U 12 JAAR in een werkkamp opgesloten.

  Als U de IRAANSE grens illegaal overschrijdt wordt U vastgehouden voor onbepaalde tijd.

  Als U de grens van AFGHANISTAN illegaal overschrijdt wordt U doodgeschoten.

  Als U de grens van SAUDI ARABIË illegaal overschrijdt zult U worden opgesloten.

  Als U de grens van CHINA illegaal overschrijdt wordt er nooit meer iets van U gehoord.

  Als U de grens van VENEZUELA illegaal overschrijdt zult U worden gebrandmerkt als spion en je lot is bezegeld.

  Als U de grens van CUBA illegaal overschrijdt zult U – tot uw dood- in een politieke gevangenis worden geworpen.

  Als U de grens van BELGIE illegaal overschrijdt dan krijg je:

  – een hotelkamer,
  – een advocaat,
  – gratis rechtsbijstand,
  – steun van het centrum voor gelijke kansen,
  – politici die je er toe aanzetten tot burgerlijke ongehoorzaamheid,

  – een baan,

  – een rijbewijs,
  – sociale verzekeringskaart,
  – bijstand,
  – huurtoeslag óf een lening voor het kopen van een huis,
  – gratis onderwijs,
  – gratis gezondheidszorg,
  – honderden euro’s aan waarde voor het afdrukken van documenten en brochures in uw eigen taal,
  – het recht op het voeren van de vlag van uw land tijdens het protesteren, omdat je vindt dat je met niet genoeg respect wordt behandeld,
  – en als je weer remigreert (dus teruggaat naar je geboorteland), krijg je ¤ 1.000.

  Nee, IK wilde alleen maar kijken,
  of IK het allemaal wel goed snap…..

Reacties zijn gesloten.