Ons lot is in handen van dementerende Europese afdankertjes.

duizendjarig rijk

Het is muisstil over de landen die de experimenten van de EU ten volle aan den lijve ondervinden, daarom dat ik er over begin, de door de EU opgelegde informatiestilte bewijst dat Van Rompuy en co de pedalen verloren hebben, we mogen de zuiderse volkeren niet in de steek laten.
Want dat is het wat dat ziekelijk gedrocht, de EU, doet, de inwoners van zuidelijk Europa overladen met alle zonden des duivels om hun eigen falen te verdoezelen, ze zouden vooral lui zijn.
Waren ze dan niet te lui toen men ze overgoot met euro’s om hun megalomane plannen van een verenigd Europa te verwezenlijken? Nee verdomme, ze hadden hun zuiders tempo, hun siësta, ze bleven lang slapen maar werkten lang door, gebruik makend van de koelte.
Heel de wereld vond dit logisch en charmant, miljoenen noordelingen maakten er enkele weken per jaar dankbaar gebruik van om in dat ritme te mogen meeleven, anderen brengen er hun oude dag door.

Maar door hun grote gelijk, hun machtswellust en jawel hun Stockholmsyndroom zijn de eurofielen niet meer voor rede vatbaar.

Slovenië zou de volgende kunnen zijn. Of is het Slowakije? Of nu de IJslanders, die hun banken niet gesteund hebben met geld van de bevolking zoals de rest van de EU maar hun banken lieten failliet gaan. Na veel jaren de broeksriem aangetrokken te hebben zijn ze er terug bovenop en ziet de EU een nieuwe prooi. IJsland, kijk naar de landen die niet aangesloten zijn bij de EU, de enige die het nog goed doen.

Van Rompuy, Merkel, De Gucht, Barrosso, Schulz  en consoorten zagen zo de tak af waarop wij zitten. De tak waar we aan te danken hebben dat wij –  op de Balkan na – al bijna zeventig jaar geen (militaire) oorlog meer voeren. En, voor de kernlanden in West-Europa,  samen met Noord-Amerika, Oceanië en Japan, al die tijd in de meest democratische landen wonen.
Twee ongekende luxe-toestanden, waar steeds minder EU-burgers zich ten volle van bewust zijn. Maar, gevolg is dat de democratie op de helling staat. En dat is pas gevaarlijk.

Als ezels balken de dames en heren van de Europese Raad, de Europese Commissie, de Eurogroep, de Europese Centrale Bank  en de diverse lidstaten over hun grote gelijk. Opgesloten in ultra liberale dogma’s maar meestal overgoten met een socialistisch vette saus, waar geen ondernemer nog aan uit kan en die ze halsstarrig en hardnekkig blijven verdedigen en toepassen. Geen tegenspraak duldend.
Niemand van de grote lichten wou het geweten hebben dat Griekenland op een financiële puinhoop leefde en niet voldeed aan de voorwaarden om toe te treden tot de euro.
Niemand van hen heeft ooit vastgesteld dat Spanje zich te pletter aan het bouwen was. Niemand heeft de gevolgen van de financiële crisis tijdig ingeschat voor Portugal of Ierland. Niemand van hen wist dat de banken in Cyprus witwastoestellen waren voor Russisch zwart geld.
Niemand. http://www.economie-macht-maatschappij.com/index.html

Toch beweren deze dames en heren de enigen te zijn die weten hoe dit alles in zijn werk gaat en hoe de crisis op te lossen. Vanuit hun dogma’s en hun grote gelijk.

Guy de la tourette

Van Rompuy orakelt dat er maar één oplossing is : ZIJN oplossing en dus die van Merkel voor wie hij optreedt als buikspreker. Toen de  kompanen een overval uitvoerden op de Cyprioten die wat spaarcenten hadden, noemde Guy de la tourette, die niet meer tot de inner circle behoort  dat een « diefstal ».  Dat het een fout is, krijgt Marianne Thyssen niet over haar lippen. En de dwerg De Gucht,  de kleine Napoleon, alweer hij, ontketent een handelsoorlog met China en slaat zich op de borst omdat HIJ alles toch weer netjes opgelost heeft. Deze Karel heeft geen gelijk. Hij IS het grote gelijk en pronkt met zijn grootheidswaanzin.

EU heeft Sovjetsysteem gekopieerd en is de vijand van zijn burgers’

De Van Rompuys, de De Guchten, de Merkels, de Barrosso’s en tutti quanti zijn schuldig aan het ondergraven van de democratie omdat ze geen rekening willen houden met de Europese burger. De geschiedenis zal hen ter verantwoording roepen.

guillotineLiberté, égalité, ………………….fraternité.

lees ook;

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/06/Europarlementarir-De-Europese-Unie-is-ontworpen-door-de-Nazis

3 gedachten over “Ons lot is in handen van dementerende Europese afdankertjes.

  1. Het europroject kan alleen maar in tranen eindigen. Dit begint meer en meer te lijken op een hele slechte B-film. Europa bestaat niet als natiestaat, het is slechts een geografisch gegeven. Een gemeenschappelijke cultuurdrager in de vorm van een moedertaal ontbreekt immers. Europa is juist fascinerend vanwege zijn diversiteit. Deze schoonheid kan omslaan in enorme spanningen en haat, als individuele landen hun zelfsturing en soevereiniteit ontnomen wordt. De sociale gevolgen die veroorzaakt worden door de huidige set-up zijn onaanvaardbaar voor een zichzelf respecterend continent. Men is gewoon een stap te ver gegaan met de federalisatie. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. http://www.economie-macht-maatschappij.com/eurozone.html

    • Zeer interessante site Emmrob, heb de link in het artikel geplaatst. Dat zal in de toekomst meer gebeuren, met uw goedkeuring uiteraard.
      Murdok

  2. Het nog maar in overweging nemen om Turkije , met zijn Erdogan cultuur , lid te willen maken van de Euro-club , is het grootste bewijs dat deze drie musketiers , rijp zijn voor een psychiatrische behandeling in een gesloten instelling . Ik vrees maar , als ze niet vlug worden afgevoerd met een dwangbuis ,door vriendelijke in het wit geklede verplegers , wij ons inderdaad moeten voorbereiden op het ergste . Na Turkije , wie weet ? wordt het volgende lid , Iran , Iraq , waar de mensenrechten evenveel belangstelling genieten als in Turkije. Dan kunnen die drie clowns -musical hun volgende vrede-prijs in ontvangst nemen Niet uit handen van “de Nobel” maar van de een of andere Groot Moefti . Gans Europa aan de voeten van Allah zonder bloedvergieten. Is dat geen prijs waard ?

Reacties zijn gesloten.