Onorthodoxe berichtgeving in Indië

camera_cartoon_CA01P021“Het is de schuld van de cameraman”

Indiase tv-reporter zit op slachtoffer

De Indiase tv-reporter Narayan Pargaien heeft een wel heel bijzondere manier gevonden om zijn voeten te droog te houden tijdens zijn werk. Tijdens een verslag over de overstromingen in de deelstaat Uttarakhand zat hij op één van de slachtoffers van de ramp, meldt Courier Mail.

In Indië is het normaal dat mensen uit een lagere kaste respect moeten tonen voor mensen in een hogere kaste, maar andere Indiase journalisten veroordelen de actie van Pargaien. Ze spreken van schande.

Pargaien zelf vindt dat hij doodnormaal heeft gehandeld. “Zijn huis was weggespoeld en daarom hebben we hem voedsel en wat geld gegeven, waarvoor hij erg dankbaar was en daarom zijn respect wilde tonen”, zegt de journalist. Daarnaast schuift hij de schuld van alle tumult af op de cameraman. “Hij filmde van een te grote afstand, waardoor het slachtoffer te zien was.”

Bron: Spitsnieuws.nl

1 gedachte op “Onorthodoxe berichtgeving in Indië

  1. In Indie is het normaal dat de lagere kaste respect toont voor de hogere kaste….. en in Belgie dan ….maar bij ons noemen ze dat marionetten of correcte politiekers

Reacties zijn gesloten.