Onduidelijke verantwoordelijkheid.

Afbeeldingsresultaat voor moderate rebels in syriaEen uitwisseling van ‘rebelse’ en ‘regeringsgezinde’ burgers.    Een bermbom werd tot ontploffing gebracht tijdens een halte van een konvooi bussen die regeringsgezinde burgers en ‘gematigde rebellen-aanhangers’ naar veiliger oorden (resp. regerings- of rebellenterritorium) moesten brengen.  ‘Toevallig’ werden de bussen met de regeringsgezinde families getroffen.  Volgens de poco media werd de ‘verantwoordelijkheid nog niet opgeëist’ of ‘het blijft  onduidelijk wie er verantwoordelijk is’.  Gematigd suggererend dat Assad wel eens opnieuw een aantal slachtoffers op zijn kerfstok zou kunnen toegevoegd hebben.

Tot nader order heeft Trump de ‘rebellen’kampen nog niet laten bombarderen.  Hij wacht waarschijnlijk op een onafhankelijk onderzoek.  Daarom heeft hij deze ‘beautiful babies’ nog niet vernoemd.  De UNO is onbereikbaar: Paasreces.  En Alexander De Croo wacht op de Heilige Geest voor inspiratie.

Lees de reacties onderaan de video.

 

3 gedachten over “Onduidelijke verantwoordelijkheid.

  1. Ik denk dat Trump een onderscheid maakt tussen ‘beautiful babies’ die op een conventionele manier werden vermoord , of door een gasaanval . Het resultaat is nietemin idem ,alhoewel de ene vecht voor rechtvaardigheid en democratie en genieten de steun van de beschaafde wereld (sic) , zoals indertijd in Lybie .de andere ploeg zijn aanhangers , zoals P Daniel , van een wrede dictator

Reacties zijn gesloten.