Onderwerping

Islam betekent letterlijk “onderwerping”. Niet integratie. Niet aanpassing. Duidelijk toch? Wij moeten ons aanpassen, resp. onderwerpen, niet de islamisten, die zitten al op de rechte weg naar het steentijdperk.

Zover zijn we al: vrouwen waarvan men vermoedt dat ze afkomstig zijn uit islamitische Prachtlanden, die zich te westers kleden, krijgen in #Antwerpen op straat pamfletten in de handen geduwd ‘om niet de hoofddoek maar de hijab te dragen en zich volledig te bedekken met wijde niet doorzichtige stof. Islampolitie in actie…

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

5 gedachten over “Onderwerping

 1. Is dat een reactie op het boerkaverbod dat nu pas in Nederland van kracht is?
  Wie is verantwoordelijk voor dit panflet? Moskee???
  Laten we dit zomaar gebeuren?
  Ik denk aan subsidies die de moslimgemeenschap ontvangt.
  Wie weet meer?

  • Geen idee. Kregen dit toegestuurd. Zouden ook meer willen weten. ATV maakte er blijkbaar melding van: “jonge Open VLD politica” Zelfa Madhlkoum (Irakese afkomst) kreeg er eentje in haar handen gestopt op de Keyserlei door een man met zwarte jas en serieuze baard. Ze ergert zich naar verluidt aan de man, die vindt dat zij zich moet bedekken, maar zij ergert zich even erg aan het VB dat hiervan profiteert. Wie er achter zit is “onduidelijk”. Een gespecialiseerd team van de politie is een onderzoek gestart… Je kan het fragment herbekijken: https://atv.be/nieuws/pamfletten-uitgedeeld-aan-jonge-moslimas-bedek-je-hoofd-helemaal-zusters-83656

   Ze heeft het op haar facebookprofiel gezet met volgende begeleidende tekst en verwijzing naar HLN https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/open-vld-politica-krijgt-op-straat-pamflet-in-handen-geduwd-draag-een-hijab~a6dfa7c9/?fbclid=IwAR1FHiR-DwKUsV2Upj-7HfY8LX6G4-X8HwPBprDgYNz5GL0rHOlso3sIhGg :
   “Ik mag als moslima kritisch zijn voor extremisme en ik wil zeker niet de woordvoerder zijn voor alle moslims. Maar extremisme moet aangekaart worden, of dat nu vanuit het geloof komt of uit een politieke partij als het Vlaams Belang. Voor mij zijn ze beide even giftig. Ik erger me als vrouw om zo’n pamflet in mijn handen te krijgen, maar ik erger me even erg aan extreemrechts dat hierdoor zegeviert en hierdoor verkeerdelijk denk gelijk te krijgen. Beide zijn extreem en een gevaar voor onze maatschappij. We mogen onze democratische rechtstaat niet aan de extremisten over laten van welke hoek ze ook komen. Laat ons niet vergeten dat het een kleine minderheid is die het verpest voor iedereen.”

 2. Natuurlijk!
  Dit is verdeeldheid zaaien tussen culturen en opelijk verzet tegen de integratie, meer nog, het indoctrineren (via vermomde sharia-politie) van hen die zich wel willen aanpassen aan ONZE levenswijze. Dit pamfletje is niet zo onschuldig en is een toonbeeld en voorbeeld van geloofsdwang en tegen de vrijheid van geloof. Ontoelaatbaar.

Reacties zijn gesloten.