Onderduiken helpt niet meer

Nederland stuurt criminele Marokkanen terug

Nederland kan in de toekomst criminele Marokkanen voor de rechtbank en het uitzitten van hun straf terug naar hun thuisland sturen.  Dat heeft de Nederlandse procureur met de Marokkaanse overheid overeen gekomen.  Slechts indien de beschuldigde de doodstraf boven het hoofd hangt wordt van de regeling uitgesloten.
Nederland had immers geen uitleveringsakkoord met Marokko, waarvan talrijke misdadigers profiteerden.  Alleen al een bende van hoofdzakelijk jonge Marokkanen, die verantwoordelijk gehouden worden voor roofovervallen, drugssmokkel en minstens zes moorden, zou meerdere honderden personen omvatten.  Na de criminele feiten keerden die naar hun thuisland terug. Lekker veilig.  Geld genoeg ‘verdiend’ om zalig te niksen.

Volgens een Nederlands onderzoek in Marokko zouden alleen al in de stad Tanger tot 1/3 van alle nieuwe gebouwen door middel van criminele feiten in Nederland gefinancierd zijn.  In cijfers uitgedrukt zou het in totaal om  honderd(en) miljoenen gaan, die naar Marokko overgeheveld werden.

Als eerste komt de eer toe aan de vermoedelijke dader van een dubbele moord, Hamza B , die het in Marokko voor de rechtbank mag komen uitleggen.  Twee bijkomende verdachten verblijven nog in Nederland.

FT

Junge Freiheit

Jeugdbendes

 

 

3 gedachten over “Onderduiken helpt niet meer

 1. Hoofdoorzaak van alle allochtone, lees: ook Marokkaanse criminaliteit:
  het bedrijfshandboek voor de vernietiging van de mensheid.
  http://tinyurl.com/mzj8jex
  Want daarin staat vrij vertaald dat ongelovigen het leven op alle mogelijke
  manieren zuur gemaakt mag worden.
  Daarin staat dat alle ongelovigen gedood moeten worden.

   • stuur ze a.u.b niet naar Vlaanderen. Onze politici hebben minder haar op de tanden.
    Vandaag nog een video bekeken van de Egyptenaar Ali Abd A-Aal.
    Hij geeft zijn mening, die we al kenden, maar het is goed het eens van een ander te horen.
    Het gaat erover dat ze de welvaart van Europa leegzuigen,
    “The European contient where there are 50 million Muslims…80% of these Muslims are beggars, living on Western welfare…etc”
    In de literatuur van Europese schrijvers, schrijven zij die de Arabische wereld kennen : zij hebben een elite die 10% van de bevolking uitmaakt, de overige zijn ruziemakers, schreeuwers, dieven en nog van dat liefs.
    Misschien behoort Ali tot die 10%. Of…maar dat komen we dan wel van u te weten, is hij een sleeper.

Reacties zijn gesloten.