Ondanks tegenwind…

Prof. Paul De Hert blijft ver weg van alle mogelijke virologische inzichten, maar bekijkt de coronacrisis op een kritische manier vanuit zijn vakgebied en passie, het juridische en meer bepaald de regels die een beschaafde en vrije maatschappij voor privacy hanteert.

Verneem meer over de grote blanco check aan de uitvoerende macht die wij – op bevel van de “experts” en de media – zonder veel protest overhandigd hebben aan de overheid:

2 gedachten over “Ondanks tegenwind…

 1. Hoe kan men nu,terzelfdertijd,ver weg blijven van virologische inzichten,kritische vragen stelllen,voorbijgaan aan de specifieke situatie,en de privacy verdedigen?

  Mvg.

  • MDB,
   Een verklaring !! Paul is prof aan de VUB, een bastion van de loge (=de broeders) en van links (=de kameraden). Beide soorten zijn actief betrokken bij de Covid 19(84) samenzwering en terreur, via Vivaldi, een communistische logemaffia bende.
   Paul is anderzijds in zijn doen en laten vooral begaan met de “mensenrechten” voor zover deze betrekking hebben op het kiesvee van de broeders en kameraden, en zeker m.b.t. de “beschermde soorten”. Deze bezorgdheid geldt echter niet voor de “politieke vijanden” en voor de “boodschappers met gevaarlijke waarheden”. U kan al denken wie dit allemaal is.
   Hij zit dus in een moeilijk parket als hij de schendingen van de mensenrechten door Vivaldi moet aanklagen. Hij moet dus iets doen, zonder zijn “werkgevers” tegen het hoofd te stoten en zijn inkomen in gevaar te brengen. Vandaar dan een halfbakken poging om toch iets te doen voor het voormelde kiesvee, en de beschermde soorten, waarbij hij dan moet dansen op een slappe koord, en enkel kan spreken van de gevolgen van de Vivaldi terreur, en niet over de oorzaken en wie er voor verantwoordelijk is. In feite is hij enkel bezig geweest met het verzorgen van zijn P.R. hierbij dan gebruik makende van de notie ”situationele ethiek”, een codewoord voor selectiviteit en partijdigheid. Het gaat hier dan ook om een valse profeet. Als men hem kent, dan is het al meteen duidelijk.

Reacties zijn gesloten.