1 gedachte op “Omvolking leidt tot Great Reset

 1. Als men tijdens een debat over de “Invasies” en “The Great Reset” het niet aandurft te spreken over het Coudenhove Kalergi plan en de 2 Olifanten in de kamer die er achter schuil gaan, dan is er str.. aan knikker en dan kan men beter zwijgen.
  Thierry Baudet durft dit ook niet, en heeft het dan maar over “globalisten e.d.”. Hij verwijst evenmin naar The Great Reset van Schwab en wat dit werkelijk inhoudt !! In vage termen draait hij dan rond de verborgen agenda’s zoals een kat rond een hete brij.
  Hij is echter niet alleen. De Flup deed ook een optreden in Nederland :
  https://palnws.be/2022/05/filip-dewinter-zorgt-voor-ophef-in-nederland/
  met citaat :
  “Vlaams Belang-politicus Filip Dewinter was te gast bij omroep Ongehoord Nederland (ON). Daar zei hij dat het Europese volk en de bijbehorende manier van leven vervangen worden “door de immigranten.” Volgens linkse partijen verspreidt hij daarmee “de extreemrechtse complottheorie over omvolking.”
  En daar bleef het bij, zoals bij Thierry Baudet. Het belangrijkste staat echter in de reacties, maar men blijkbaar wel meer durf heeft.
  Het linkse kot stond natuurlijk in brand, een citaat uit de laatste brug :
  “Linkse partijen in het Nederlandse parlement zijn niet gediend met de beschrijving die Filip Dewinter gaf van de demografische transitie in Europa. De partijen VVD, D66, PvdA, GL, PvdD, CU, Denk, Volt en het lid Gündogan, samen een meerderheid, willen dat een dergelijke uitzending niet nog eens kan plaatsvinden. Daarom hebben ze Kamervragen ingediend bij mediaminister Gunay Uslu (D66)….. Ons volk wordt vervangen door een ander volk. Samen met die bevolkingsruil komt ook een beschavingsruil. Onze manier van leven wordt vervangen door de immigranten”, zegt Dewinter in de uitzending. “Europa wordt Eurabia.” Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (D66) vindt die beschrijving gevaarlijk. Hij verwijst naar diverse aanslagen door extreemrechtse terroristen…” (=einde citaat).
  Links heeft het dus over een “extreemrechtse complottheorie over omvolking”. De werkelijkheid is echter dat het hier gaat om een complotfeit ingevolge het Coudenhove Kalergi plan, ganse steden zijn immers al in handen van de “invasielegers”. Dit is voor iedereen die het wil zien en weten, meer dan duidelijk. De ganse linkse kanker heeft echter gedecreteerd dat dit niet mag gezien en gezegd worden, cfr. de methodes van “1984” van George Orwell.
  Het belangrijkste staat in de laatste zin van het citaat :
  “Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (D66) vindt die beschrijving gevaarlijk. Hij verwijst naar diverse aanslagen door extreemrechtse terroristen..” (=einde citaat).
  En hier opnieuw een oorverdovende stilte in de rechtse en nationalistische hoek. Het gaat immers bij deze “extreemrechtse aanslagen” (sic) om “false flag terreur” georganiseerd door “The Usual Suspects” met als bedoeling de bevolking te ontwapenen en strengere muilkorf wetten af te kondigen, om alle verzet tegen de communistische NWO te vernietigen. In Antwerpen was “Van Temssche” daar al een voorbeeld van.
  Over de laatste in Buffalo :
  https://www.winterwatch.net/2022/05/the-buffalo-shooter-and-his-plagiarized-manifesto/
  Zijn manifest is een kopie van het manifest(sic) gebruikt in de false flag in Christchurch in Nieuw Zeeland. Dit zegt al genoeg.
  Nog een bron :
  https://www.zerohedge.com/political/buffalo-mass-shooter-cites-great-replacement-theory-apparent-manifesto
  De tekst is niet veel zeggend, maar de inhoud van tientallen reacties des te meer.
  Over deze “false flag” terreur en over de kwalijke gevolgen er van, heerst er dus een oorverdovende stilte in rechtse en nationalistische middens. Als men naar Molenbeek trekt met katsa Geert, dan wordt alles duidelijk.
  Men mag evenmin dit Coudenhove Kalergi plan als een alleenstaand gegeven beschouwen, het is slechts één der wapens die worden ingezet, naast het cultureel marxisme, Agenda 21 -30, het Covid 19(84) complot en uiteindelijk The Great Reset van Schwab. Al deze wapens zijn er opgericht de blanke “goyim” in Europa, Noord Amerika, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland te vernietigen. De oorlog in Oekraïne, en afgezien van de geopolitieke aspecten m.b.t. Eurasië, speelt hier dan ook een belangrijke rol, om de voormelde vernietiging te versnellen. Deze oorlog tegen de EUSSR, is dan ook geen gevolg van ”domheid” of “masochisme” maar van “hoogverraad” gepleegd door schurftige verraders en saboteurs, die in de EUSSR tal van sleutelposten bezetten. Verraders en dito psychopaten die dromen van een communistisch dan wel stalinistisch terreur regime, gekenmerkt door armoede en slavernij, of een gigantische goelag. Zij vergeten echter de voorspellingen van Yuri Bezmenow.
  Het enige wat momenteel nog niet duidelijk is, betreft de heerschappij over dit terreurregime : de Stalinisten in Moskou of de RKM & Zio banksters in Wall Street en The City, of de keuze tussen de pest of de cholera.
  Als men in rechtse en nationalistische middens het niet aandurft om een volledige en juiste diagnose te stellen van de NWO kanker, dan kan men er beter mee ophouden, in plaats van de bevolking en zijn kiezers te blijven bedriegen.
  Het zijn de 2 Olifanten in de kamer die moeten aangepakt worden, en vooral de eerste die de sterke arm is van de tweede.

  .

Reacties zijn gesloten.