Omgekeerde redenering

Permalink voor ingesloten afbeelding

Europa staat lidstaten niet toe kosten vluchtelingen buiten begroting te houden

“Zo legde de Vlaamse regering een apart budget van 120 miljoen euro vast dat ze buiten de begroting houdt. Zij is een van de regeringen die willen dat de financiering van de migratiemaatregelen als uitzonderlijk wordt erkend.”

Uitzonderlijk?  Later driedubbel?  640 miljoen dus.  Juist.  Het zal er niet op verminderen tenzij we de grenzen sluiten.

Elke euro die we nu niet aan vluchtelingen geven…zorgt ervoor dat we later ook niet hoeven te betalen.  Stop de komedie.  Als we minder aantrekkelijk zijn voor de asieleisers, dan zullen ze niet komen.  Tenslotte heb ik er nog geen enkele horen zeggen dat ze naar hier verhuizen omdat ons klimaat hen beter bevalt, omdat ze ernaar uitkijken elke dag in de file te staan op weg naar het werk, omdat ze graag mee belastingen betalen, werken tot 67, omdat ze onze Vlaamse Meesters wilden zien,  omdat ze onze taal zo zoet vinden…

Vlaamse Regering richt Ministerieel Comité op voor gecoördineerde aanpak vluchtelingen- en asielcrisis

“Vlaanderen is bevoegd voor onder meer Wonen, Binnenlands Bestuur, Onderwijs, Werk, Welzijn, Volksgezondheid en Gezin”

Nu weet u meteen voor welke “bevoegdheden” wij ofwel meer zullen moeten betalen, ofwel ergens vanonder op de lijst zullen komen te staan om de nieuwkomers “alle kansen te geven die ze verdienen”. 

“Ik hou me aan het regeerakkoord.”

Permalink voor ingesloten afbeelding

FVE

3 gedachten over “Omgekeerde redenering

 1. Politiekers zouden verplicht uit de kast moeten komen als ze zelf moslim geworden zijn, zo ook Geert Burgerij.

 2. Neeje , Neeje dat is helemaal niet juist . Onze “Geert” heeft dat zo niet gezegd
  Wat hij wel zegde en ik sta daar volledig achter !
  “” Elke Euro die wij aan de vluchtelingen geven , zal hun aantal verdriedubbelen ! “”” dat is heel wat anders ! ( ge moet niet altijd geloven wat Golfbrekers laat verschijnen ! Ik vermoed dat de redactie rechtse sympathieen heeft)

 3. Ik onthoud dat Vlaanderen bevoegd is voor volksgezondheid, blijkbaar hebben de heren politici hierover nog niet bij stilgestaan.
  Elke aangespoelde zou in quarantaine moeten voor medische keuring ,alvorens dit los te laten op welk Europees grondgebied dan ook.
  Onderwijs idem,alvorens 70 nationaliteiten te dumpen in het onderwijs zet ze eerst in aanpassingsklassen en selecteer zodat de bestaande kwaliteit van het onderwijs behouden blijft voor onze inboorlingentjes.
  En tot slot,een budget dat men buiten een begroting houdt: waarvan komt dit geld dan, zat dat in een zwarte kous?
  Bedenk hierbij de(staats) bankencrisis-Arco-etc die heel wat gedupeerden telt,
  waarvan heel wat spaarcenten in rook zijn opgegaan,…

Reacties zijn gesloten.