9 gedachten over “Om over na te denken

 1. Je kan er wel eens mee lachen, maar Jan Roos slaat de nagel op de kop. Wat staat ons nog voor onzin te wachten???

 2. De islamisering van europa gaat blijkbaar nog niet snel genoeg voor de pamperbende!!!Verplicht Nederlands te praten zou namelijk contraproductief zijn,hoe bestaat het????Er zijn nog van die pamperaars die denken dat die moslimkinderen naar het nieuws op de nullenzender kijken of naar ketnet en dat die moslims zich gaan aanpassen!!!!Zien die nu werkelijk niet wat er hier aan het gebeuren is???

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/onderwijs/anderstalige-leerlingen-mogen-moedertaal-spreken-in-gemeenschapsonderwijs~aa245e33/

 3. Wel jan jambon,eens een kijkje gaan nemen in de moslimmiddens en in allerhande moskeeen.Misschien vinden jullie pamperaars daar wel eens een netwerk dat bezig is om de hele zaak hier over te nemen.Ze wachten gewoon af want de pamperbende speelt hun gewoon in de kaart.Sommigen denken nog dat de moslim en de islam zich zullen schikken naar onze normen en waarden,vergeet dat toch,islam zal nooit gematigd worden en het enige wat we doen is pamperen!!!Jan jambon zou beter dat netwerk durven benoemen en er iets gaan tegen doen!!!

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/jambon-n-va-we-gaan-onderzoeken-of-er-een-netwerk-achter-de-rellen-in-brussel-zit/article-normal-931257.html

 4. In Rotterdam eist een politieagente dat zij op haar dienstuniform ook een hoofddoek moet kunnen dragen.
  Het ‘college voor de mensenrechten’ heeft geoordeeld dat zo ‘n hoofddoek inderdaad moet kunnen..
  Vorig weekeinde hield de partij van Thierry Baudet, het Forum voor Democratie, zijn partijcongres. Eén van de sprekers op dat congres was prof. Paul Cliteur.
  In zijn korte humoristische toespraak had hij het over die hoofddoekaffaire en over dat zogenaamde ‘college voor de mensenrechten’.
  Ja, humor moet kunnen ook tijdens een ernstig partijcongres…
  https://youtu.be/Bipi5VLuAoU

Reacties zijn gesloten.