Oer-belgische-alliantie

“De Wever en de N-VA bedrijven gewoon politiek op een oer-Belgische wijze.

Bart De Wever redder B

ontwerp Studio Rony

“Nog vóór de onderhandelingen goed en wel waren begonnen, heeft de partij haar communautaire corebusiness in het diepvriesvak gestopt. Men is dat ondertussen als de normaalste zaak van de wereld gaan beschouwen…

“Bovendien vrezen de radicale flaminganten dat de N-VA zich in de macht zal nestelen en geleidelijk zal vervellen tot een Belgische systeempartij. Dat Siegfried Bracke op koningsdag de monarchie ophemelde als een garantie voor de stabiliteit van het land*, heeft die vrees alleen maar aangewakkerd.”

Lees het artikel van Bart Maddens bij De Tijd

* Nvdr: Moest men ons vragen, zouden we stellen dat de transfers hiervoor zorgen.

8 gedachten over “Oer-belgische-alliantie

 1. Dat Siegfried Braaksel de monarchie ophemelde heeft enkel te maken met het veilig stellen van zijn Eigen stabiliteit .

 2. Ik blijf het tot vervelens toe zeggen en posten. N-VA is een traditionele doordeweekse belgische regime partij. Niet meer, niet minder.

   • Dan heb ik mijn goede daad voor vandaag weer gedaan. Maar buiten de geachte redactie zijn er nog altijd goedgelovigen die moeten overtuigd worden, vandaar.

 3. Wat Jan Jambon betreft : waarom stapt die man niet gewoon naar de praatstoel als hij wordt aangevallen door de linkse oppositie voor zijn aanwezigheid in de Debat Club met Jean-Marie Le Pen en dient hen van antwoord? Ne, hij zit daar met de handen in het haar.
  Wat die linkse stoottroepen van de linkse meute betreft : die hebben Elschot’s oproep aan de Vlamingen beter begrepen met zijn zin : weet dan dat je door niemand wordt aanhoort, zolang je stamelend bidt en bedelt bij de poort.
  O, lijdzaam volk, blijf maar in een kringetje draaien.

 4. De laatste paragraaf van het artikel sluit aan bij het artikel van Mark Grammens: “De straat aan de macht”, waarin de linkse en islamitische straatterreur wordt ontmaskerd, en die georganiseerd wordt door de “Gemeenschappelijke Actie-Action Commune”.
  Beide auteurs hebben dan ook een duidelijk inzicht in wat er vooral achter de schermen aan het gebeuren is.
  Het spijtige van de voormelde publicaties is, dat deze maar een zeer beperkt publiek bereiken, en dan bovendien in een “academische stijl” opgesteld zijn, waardoor het doelpubliek nog beperkter wordt.
  Dit alles kan echter niet verweten worden aan de auteurs of aan de media die deze teksten alsnog publiceren.
  Het probleem in Vlaanderen is dat zowel de geschreven pers als de radio en TV volledig onder controle zijn van de belgische bezetter, met behulp van verraders met de linkse en loge mafia’s in de hoofdrol.
  Wij hebben echter dagbladen nodig die in koeien van letters elke op de eerste bladzijde deze samenzwering ontmaskeren en aanklagen, en waarbij desnoods dezelfde intimidatie methodes van de “vijand ” worden aangewend cfr Sun Tzu.
  De bezetter en de verraders in Vlaanderen hebben immers de les van het Egmont pakt goed begrepen, toen met uitzondering van Het Belang van Limburg(met Hugo Camps) de Vlaamse kranten dit pakt toen in de vernieling hebben geschreven onder de stuwende kracht van hoofdredacteurs die naam waardig.
  Deze les was dan ook de aanleiding om de Vlaamse pers volledig onder controle te krijgen wat ook gelukt is, om alzo een gevaarlijke stoorzender uit te schakelen.
  Vandaag dragen we daar de kwalijke gevolgen van.
  Wat er nog overblijft aan Vlaamse media bereikt echter maar een zeer beperkt publiek, dat dan ook al voor het overgrote deel “bekeerd” is.
  Deze collaboratie pers munt niet alleen uit in het achterhouden van informatie, maar ook in het verspreiden van valse informatie gepaard gaande met regelrechte intimidaties van de Vlamingen, die deze benaming nog waardig zijn.
  Deze collaboratie pers is dan ook een “oorlogsmachine” in dienst van de linkse en islamitische straatterreur.
  In andere landen is het niet beter en ik verwijs in dit verband naar Duitsland, waar zich momenteel dramatische veranderingen afspelen, die ook voor Vlaanderen nefaste gevolgen zullen hebben.
  (wat de pers in Duitsland betreft :zie het boek: “Gekaufte Journalisten” van Udo Ulfkotte).
  Vlaanderen is immers geen eiland, maar wordt langs alle kanten belaagd.
  Zoals reeds vermeld in andere reacties, staan we momenteel met “lege handen”,
  en worden we op alle mogelijke manieren verraden, verkocht, geplunderd en gesaboteerd.
  Men zal zich dan ook moeten bezinnen aan Vlaamse zijde over deze dramatische toestand, en over de initiatieven die moeten genomen worden om in het verzet te gaan.
  Ik ben er van overtuigd dat er een potentiëel aanwezig is om dit verzet mede te ondersteunen, maar het komt er op aan dit verzet te mobiliseren en te kanaliseren in de juiste richting.
  (zie in dit verband opnieuw Duitsland met Hogesa, waar de voetbalhooligans de echte vijand te lijf gaan in plaats van onder elkaar te vechten of de bevolking te terroriseren).
  Zoals Mark Grammens het ook al vroeger voorspeld heeft in artikels, moet men ermee rekening houden dat er “bloed zal vloeien…”, geschenken zullen er immers niet uitgedeeld worden.

  • Udo Ulfkotte liet het ‘damals’ wel afweten om samen met het VB op te treden tegen de islamisering, herinner je je nog? We vergeten rap en dat is ons ongeluk.

Reacties zijn gesloten.